Välj din personliga nanny

Anlita en professionell nanny för en bättre vardag! Välj bland våra nannies nedan eller kontakta oss för mer information om hur en nanny kan underlätta din vardag!

Så får du enkelt en nanny från oss

1.

Kontakta en barnvakt

Du väljer själv en nanny nedan eller så kan du ta hjälp utav våra experter som kan handplocka en åt dig!
2.

Prova-på-träff

På er prova-på-träff utan bindning får du chansen att se om allt känns bra med din nya nanny innan du sätter igång med barnpassningen!
3.

Få en enklare vardag

Barnpassningen sker utifrån ert önskade upplägg! Ditt barn har kul tillsammans med sin nanny, samtidigt som du får lite egentid!

Alltid en trygg nanny från barnvakt.se

Noggrant rekryterad

Vi tittar på allt som finns i belastningsregistret och hos samtliga svenska domstolar. Det är en mer gedigen kontroll än de flesta skolor och förskolor gör.

Intervju och tester

Varje nanny intervjuas av våra specialister och får genomgå en rad tester för att få arbeta som barnvakt med våra familjer. Endast den bästa nannyn får jobbet.

Barnvakt efter behov

Alla barnvakter utbildas och certifieras i säkerhet. Det innebär allt från HLR för barn till hur man leker tryggt och säkert. Alla nannies har försäkring.

Vad säger andra om barnpassning med en nanny?

Alma Olsson Om sin nanny

”Vi är superglada över hjälpen vi får av vår nanny Cassandra. Vi känner oss trygga med henne.”

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Malin Ekström Om sin nanny

”Barnen älskar deras nanny och jag och min man får mer egentid. Kan varmt rekommendera barnvakt.se!”

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Albin Hultgren Om sin nanny

”Vår personliga nanny Ana hämtar barnen från skolan och ger dom mellanmål när dom kommer hem. Funkar utmärkt!”

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Ahmed Mousa Om sin nanny

”Tryggt och smidigt! Vi är väldigt tacksamma för hjälpen vi fick att hitta den perfekta nannyn för vår familj.”

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Tova Lundström Om sin nanny

”Vi har löpande barnpassning 2 ggr/veckan och det har underlättat vår vardag något oerhört!”

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Upplägg och pris för en nanny fr. 149kr/t

Personlig barnvakt med RUT-avdrag

Nanny löpande

Med detta upplägg får ni kontinuerlig hjälp från en er nanny. Detta kan vara allt från några timmar till några dagar i veckan.

Vårt mest populära alternativ

Hämtning och lämning

Er nanny hjälper er med att hämta eller lämna ert barn från dagis eller skolan. Du bestämmer själv hur ofta!

Nanny vid behov

Att få en nanny vid behov innebär att du har någon som kan rycka in när det behövs – exempelvis vid bröllop eller dejtkväll!


Vanliga frågor om barnpassning med en nanny

Var i Sverige kan jag hitta en nanny från er?

Vi erbjuder barnpassning i hela Sverige! Du kan få en nanny oavsett om du bor i en storstad som Stockholm eller ute på landsbygden! Om du inte hittar någon ovan, är det bara att kontakta oss så hittar vi en nanny åt dig!

Varför det så bra med en nanny från er?

Alla våra professionella nannies är utbildade, erfarna och noggrant bakgrundskontrollerade! Dessutom har de bred erfarenhet av att passa barn.

Gäller RUT-avdraget om jag har en nanny via er?

Självklart! Barnpassning hos oss är RUT-avdraget. Om du har några frågor om det kan du alltid kontakta oss direkt.

Jag vill jobba som nanny, hur gör jag?

Vad kul att du vill jobba tillsammans med oss! Du kan skicka in din ansökan här.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta en trygg och säker nanny

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins och startades för att underlätta för familjer att hitta riktigt bra barnvakter. Här hittar några av alla orter vi på!

Steg för steg hur du hittar en nanny

Steg 1: Börja med att ta kontakt med någon av de rekommenderade företagen genom oss. Under samtalet med en barnpassningsspecialist så kan du berätta om din situation, hur ofta du gärna vill ha en nanny och om du har några särskilda preferenser kring din kommande nanny.

Steg 2: Efter samtalet kommer våra specialister att börja leta efter en nanny efter din familjs behov. Vanligtvis tar det inte mer än två veckor att hitta någon. Du kommer att bli kontaktad när en nanny har valts ut.

Steg 3: Ni kommer sedan att göra en prova-på-träff med er handplockade nanny. Då får ni träffas för första gången, kunna ställa frågor till varandra och känna av hur det känns mellan er och er nanny.

Så rekryteras och utbildas din nanny

Alla nannies har genomgått en noggrann rekryteringsprocess. Bakgrundskontrollen innebär att vi gör ett större utdrag ur belastningsregistret. Som nästa steg ska man gå utbildningar och ta ett antal certifieringar. Utbildningar inkluderar olycksfallshantering och HLR (Hjärt och Lungräddning) för barn. Organisationerna ser till att alla nannies har de kunskaperna och praktiska färdigheterna för att kunna bli en säker och trygg barnvakt.

Vad kostar det med en professionell nanny?

De två rekommenderade organisationerna har alltid samma timpris oavsett tid på dygnet. Det är en enkel modell där timpriset är från 149 kr/timme. Du kan alltid ta kontakt med oss för att få ett gratis prisförslag!

Hur fungerar RUT-avdraget?

Om du väljer att ta hjälp av barnpassning via ett professionellt företag så kan du få upp till 50 000 kr i RUT-avdrag per år. Det innebär att om ni är två föräldrar i hushållet så kan du få upp till 100 000 kronor i avdrag för barnpassning på ett år!

Välj mellan flera flexibla upplägg för en nanny

En nanny finns tillgängliga för din familjs behov. Det betyder att du kan få hjälp under dagtid, kvällstid, nattetid och till och med helger. Verksamheterna har tusentals barnvakter och ser till att hitta en nanny som uppfyller dina krav och kan hjälpa till när det behövs.

Här är de mest vanliga uppläggen för barnpassning:

Heltid eller deltid — Det kan vara ett lämpligt alternativ ifall man behöver mer regelbunden hjälp med barnpassning.

Hämtning och lämning — För att lösa livspusslet krävs det inte alltid jätte mycket hjälp. Hämtning och lämning från och till förskolan är ett mycket vanligt upplägg bland barnfamiljer över hela Sverige.

Sporadiska tillfällen — Om du behöver akut barnpassning kan din nanny rycka in. Vad det än är så kan du få en nanny för din specifika situation!

Övriga situationer — det finns andra tillfällen då man kan behöva en nanny. Till exempel så ska du och din partner iväg på ett event där barnen inte kan följa med eller så är det ett bröllop där barnen behöver stanna hemma. 

Därför ska du välja en nanny från ett professionellt företag

Det finns fler fördelar med att vända sig till en professionell nanny:

Fördel 1: Enkelt att följa lagen — Organisationen har arbetsgivaransvaret. De sköter allt det administrativa arbetet såsom anställning, lön och RUT-avdraget.

Fördel 2: Vit lön och goda referenser — Er barnvakt har säker anställning, så kallad vit lön och en god referens för framtida arbeten.

Fördel 3: En full försäkring — Barnvakten är fullt försäkrad ifall en olycka skulle ske.

Fördel 4: Utbildningar och certifieringar — Er barnvakt har genomgått viktiga utbildningar, så som HLR (hjärt- och lungräddning för barn) samt olycksfallshantering.

Fördel 5: Alltid coachning och stöd — Det är viktigt att din nanny får växa i sin roll. Därför ser vi till att ge våra barnvakter regelbunden coachning och stöd.

Fördel 6: Ersättare går alltid att få — Om er ordinarie barnvakt inte skulle kunna arbeta så går det självklart att få en ersättare!