Barnvakt Stockholm

Barnvakt Stockholm

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Stockholm. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Stockholm här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Stockholm

Man har märkt att det är en ökning i efterfrågan för en professionell och trygg barnvakt i Stockholm. Anledningen är t.ex. för att få ihop sin oftast stressiga vardag och livspussel, men också för att det är mer tryggt att anlita en nanny från ett väletablerat företag. Du får alltid en utbildad, certifierad nanny som arbetar efter vit lön och som har dina barns trygghet i fokus. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Stockholm.

Så hittar du en barnvakt i Stockholm

När du söker efter en barnvakt Stockholm så kan du vända dig till de två rekommenderade barnpassnings verksamheterna. Det erbjuder alltid hög kvalitet och professionella barnvakter i hela Stockholm. Båda organisationerna erbjuder barnpassning i olika åldrar. NannyPoppins specialiserar sig på att hitta barnvakter för lite yngre barn. Du som förälder får hjälp att hitta det alternativ som som passar dina behov, oavsett vilken av de två du väljer att kontakta.

När du har tagit kontakt kommer du att få berätta mer om din situation och också hur ofta du känner att du vill ha hjälp av en nanny. Därefter så kan nästa steg i arbetet påbörjas. Då kommer barnpassningspecialisterna att titta efter olika kandidater. Varje familj får en handplockad nanny, detta för att se till att den möter just varje enskild familjs behov. Detta tar ca 2 veckor, men kan ibland gå snabbare än så. Du kommer att få ett meddelande om när en barnvakt har valts ut.

Sedan så erbjuds det alltid en första prova-på-träff utan bindning med er handplockade barnvakt. Det är ett tillfälle där ni får chansen att lära känna varandra, ställa frågor och planera kommande tillfällen. Skulle det vara så att matchningen inte känns helt hundra så säger man till. Då tas det fram en annan barnvakt. Men det brukar bli helt rätt från början!

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Stockholm

Organisationerna får in tusentals ansökningar varje år men det är endast ett fåtal som väljs ut. Det är inte lätt att bli barnvakt. När man har gjort en ansökan för barnvakt Stockholm sker det en noggrann urvalsprocess. Det första som händer när man har gjort en ansökan är att man blir kallad på intervju. Här kommer rekryterarna att ta reda på hur man är som person och vad för tidigare erfarenheter man har inom barnpassning.

Om man tar sig vidare från intervjun så görs det sedan en gedigen bakgrundskontroll. Detta inkluderar ett större utdrag ur belastningsregistret för att se till att varje barnvakt Stockholm ska ha ett fläckfritt förflutet. Processen slutar inte här, utan följande steg görs:

När man har tagit sig igenom intervjun och bakgrundskontrollen så är det ytterligare ett steg man måste göra för att kunna få börja jobba som barnvakt. Det är att gå utbildningar och ta certifieringar. Utbildningarna inkluderar olycksfall och bland annat HLR (hjärt och lungräddning för barn).

Till sist så kommer man erbjudas en anställning inom barnvakt Stockholm innan man kan ta sig ann några uppdrag. Som anställd får man en vit lön, försäkring, pension och arbetsgivar-& arbetsmiljöansvar.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Stockholm

Du som förälder har många alternativ att välja mellan för barnpassning. Det finns barnpassning för alla åldrar och för alla olika tider på dygnet. Det vill säga för dagtid, kvällstid, helg etc. När du söker efter en barnvakt berättar du vilka tillfällen du tänker att du behöver hjälp, sedan påbörjas ett arbete med att hitta en barnvakt som passar dina behov.

Bra att veta om är att det är tusentals anställda barnvakter hos verksamheterna, och flest finns det i storstäderna, vilket betyder att det sällan blir svårt att hitta en barnvakt nära dig i Stockholm. Du kan bo i centrala Stockholm eller i närliggande orter. Oavsett så kommer det att finnas en barnvakt. Vi försöker i största mån hitta en barnvakt som bor så nära som möjligt, då det underlättar för eran familj och för er barnvakt.

Följande alternativ finns för barnvakter i Stockholm:

Heltid eller deltid — Det kan vara ett alternativ att ha en barnvakt på heltid, eller deltid, om det är så att du har ett jobb som är svårt att anpassa efter skolans öppettider. Med en heltids eller deltids barnvakt så har du möjlighet till hjälp hela veckan. Även kvällar och helger.

Hämtning och lämning — Ibland kanske det är så att ni behöver hjälp med bara hämtning och lämning till och från skolan. Då kan du söka efter bara detta.

Sporadiska tillfällen: Det är inte alltid så att man vet exakt när man behöver en barnvakt Stockholm eller hur ofta. Då finns det en möjlighet för hjälp vid enstaka tillfällen. Du kanske behöver VAB:a, eller behövs akut på jobbet. Då passar detta upplägg utmärkt.

Övriga situationer: Det finns hjälp att få för andra tillfällen också. Det kanske är ett bröllop under en helg, ett event eller hotellvistelse där barnen inte kan följa med. En barnvakt går att hitta för olika tillfällen. Det är bara att kontakta någon av de rekommenderade företagen för fler frågor eller funderingar kring barnvakt Stockholm.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Stockholm?

Det finns många företag inom barnpassning som har väldigt varierande priser gällande barnvakt Stockholm. När man väl börjar söka sig fram på internet efter prisförslag hos olika företag så kan det bli komplicerat. Alla har sina egna upplägg och timpriser för barnvakt Stockholm som kan variera väldigt mycket. Exempelvis så kan det bli olika timpriser baserat på vilken tid under dygnet man söker hjälp. Det kan ingå andra faktorer som också gör att priset ändras. Därmed får man oftast olika prisförslag för barnvakt Stockholm beroende på vad för upplägg man väljer, och vilket företag man frågar.

De rekommenderade företagen har byggt upp en enkel modell för att det inte ska bli komplicerat eller oklart. Exempelvis är det samma timpris oavsett på dygnet! Det är ett pris som sträcker sig från 149 kr/t. Med tanke på att det finns RUT-avdrag så blir det inte dyrare att vända sig till ett företag för hjälp med barnpassning.

Ta gärna kontakt för att diskutera de olika uppläggen och få ett mer exakt kostnadsförslag. När du söker för prisförslag är detta alltid gratis!

Vanliga frågor och svar om barnpassning i Stockholm

Har jag alltid samma barnvakt? Ja det har du! När du söker efter en barnvakt hos oss så får du alltid en nanny som är speciellt utvald för just din familjs behov. Det är en fördel att ha en och samma nanny, detta då ni och era barn lär känna er nanny väl. Det skapar en trygghetskänsla av att alltid ha samma nanny. Du får en annan nanny ifall din barnvakt har fått förhinder och det behövs en ersättare, eller ifall ni efterfrågar att få hjälp av en annan barnvakt. Hur fungerar det med RUT-avdraget? RUT-avdraget finns till för att kunna underlätta för familjer i hela Sverige att ta hjälp av en professionell barnvakt. Enkelt förklarat så blir det upp till hälften så mycket billigare när du vänder dig till att ta hjälp av en barnvakt Stockholm som är anställd via ett barnpassningsföretag. Sedan juli 2019 så har du rätt att göra ett avdrag på 50 000 kr per år. Avdraget är inget som du gör en ansökan för, utan det löser organisationerna åt dig. Kan jag få hjälp av en barnvakt Stockholm vilken tid som helst på dygnet? Det kan du. Det går att få hjälp av en barnvakt Stockholm under dagtid, kvällstid eller helger och det finns flertalet olika upplägg. Det finns flertalet barnvakter som arbetar på heltid och deltid. Det gör att du få en personlig barnvakt Stockholm som kan hjälpa till efter dina behov.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Stockholm

Vill man vara säker på att man får kvalitet och en säker barnvakt Stockholm så är det värt att vända sig till en professionell barnpassningsverksamhet. Det finns en mängder fördelar jämfört med om man hade valt att ta hjälp utav exempelvis sin granne. Fördelarna är:

Att följa lagen gör det enkelt — Ni slipper ta arbetsgivaransvar, redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter. Detta sköter verksamheten åt er.

Referenser & en vit lön ges till barnvakten — Er barnvakt Stockholm får en första riktig merit på sitt CV och en professionell referens för framtida arbete. Barnpassning är en viktig första arbetslivserfarenhet för många unga.

En full försäkring — Barnvakten är fullt försäkrad. Detta ifall en olycka skulle ske

Olycksfallsutbildningar & Certifieringar — Er barnvakt får utbildning i bland annat HLR för barn, samt hur man undviker olyckor. Det sker även certifieringar för att se till att barnvakten har goda kunskaper för att ta ansvar för era barn.

Nanny får kontinuerlig coachning & stöd — Det är viktigt att barnvakten får växa i sin roll, och för det behöver man coachning. Att kunna fråga om råd är också viktigt. Våra barnvaktsspecialister är därför tillgängliga alla vardagar kl 09-19.

Enkelt med tillgång till barnvakter — Det händer att man får förhinder. Skulle er nanny inte kunna passa era barn vid ett tillfälle så har vi ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter. Vi hittar en trygg ersättare för er.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning i Stockholm

Har man aldrig tagit hjälp av en professionell barnvakt innan kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig. Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Den startades för att underlätta för familjer att hitta en riktigt bra barnvakt i Stockholm. Söker du efter läxhjälp rekommenderar vi Allakando läxhjälp Stockholm och även SmartStudies läxhjälp Stockholm . Vill du jobba med läxhjälp? Kolla in Extrajobb Stockholm och Studentjobb Stockholm . Vi ger information om vart du kan hitta en barnvakt Stockholm, hur det fungerar när man väljer att använda sig utav en professionell verksamhet inom barnpassning och vad för fördelar det finns. Exempelvis kan du läs mer om detta på NannyPoppins barnvakt Stockholm .

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och vertifierade
  • Prova-på-träff
  • Upplägg anpassade efter din vardag