Hitta barnvakt i Umeå

Behöver du hjälp med att få vardagen att gå ihop? Ofta kan en professionell barnvakt vara lösningen för att du ska få den där sist pusselbiten att falla på plats. Nedan kan du välja ut en utbildad, bakgrundskontrollerad och trygg barnvakt i Umeå från Sveriges största barnpassningsorganisationer! Hos oss kan du hitta en nanny över hela Umeå, oavsett om du behöver barnpassning centralt eller på landsbygden. Bor du i Umeå och söker jobb som nanny? Läs mer här

Ålder:Visar alla
Ålder:
Upplägg:Visar alla
Upplägg:

Kom igång med en barnvakt i Umeå

 • Barnvakt Umeå

  1 Lämna en intresseanmälan

  Välj en nanny i Umeå eller be våra specialister om hjälp! Sedan återkommer våra partners på myNanny eller NannyPoppins till dig.

 • Hitta nanny i Umeå

  2 Prova-på-träff med er barnvakt

  Träffa er barnvakt i Umeå för en prova-på-träff utan bindning. Ni märker snabbt om allt känns bra med er barnvakt!

 • Nanny i Umeå sökes

  3 Få en enklare vardag

  Er barnvakt i Umeå kan hjälpa till alla tider och dagar i veckan, från hämtning och lämning till barnpassning på kvällar och helger.

Barnpassning i Umeå

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Umeå

Det har blivit mer vanligt att familjer i Umeå vill gärna ha en barnvakt som är anställd via ett barnpassningsföretag. Anledningen är t.ex. för att få ihop vardag och livspussel, men också för att det är mer tryggt att anlita ett företag. Att välja en professionell nanny innebär att du får en person som är handplockad för din familj och som genuint är intresserad av barnpassning.

Hitta barnpassning i hela Umeå

Oavsett om ni bor centralt i Umeå eller utanför i en mindre ort kan vi hjälpa er med personlig barnpassning. Vi har nannies för alla möjliga tillfällen – oavsett tid på dygnet. Vi kan hjälpa till med allt från hämtning och lämning till/från skolan, till resor och event.

Få en personligt matchad barnvakt

Vill ni få hjälp med matchningsprocessen? Våra samarbetspartners börjar alltid med ett inledande samtal för att lära känna er familj för att kunna förstå era behov fullt ut. När de lärt känna er börja de söka efter en nanny som passar just er. Därefter bokas en prova-på-träff där ni får träffa er barnvakt för att säkerställa att hela familjen är nöjda.

Barnpassning i Umeå

Så säkerställer vi att du får en trygg nanny i Umeå

Trygg barnvakt

Bakgrundskontroll
Vi tittar på allt som finns i belastningsregistret och hos samtliga svenska domstolar. Det är en mer gedigen kontroll än de flesta skolor och förskolor gör.

Intervju barnvakt

Intervju och tester
Varje barnvakt i Umeå intervjuas av våra specialister och får genomgå en rad tester för att få arbeta som barnvakt med våra familjer. Endast den bästa nannyn får jobbet.

Utbildad barnvakt

Säkerhetsutbildning
Alla barnvakter utbildas och certifieras i säkerhet. Det innebär allt från HLR för barn till hur man leker tryggt och säkert. Alla nannies har försäkring.

Vad säger familjer om våra barnvakter i Umeå?

Recensioner för barnpassning Recensioner för barnpassning
Layla Shabani Om sin barnvakt i Umeå

”Jag rekommenderar barnvakt.se. Perfekt för familjer som känner att de behöver lite extra avlastning i vardagen. Att ha en barvakt är helt klart värt det!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Anders Rosengren Om sin barnvakt i Umeå

”Vi känner oss väldigt trygga med vår barnvakt Sandra som barnvakt.se hittade åt oss. Hon är pålitlig och har bra koll på vad barnpassning handlar om. Tack för all hjälp!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Daniella Morén Om sin barnvakt i Umeå

”Vardagen fungerar hur smidigt som helst med vår barnvakt! Vi är så tacksamma och vår nanny Felicia är helt underbar med barnen!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Niklas Björkfors Om sin barnvakt i Umeå

”Barnvakt.se är snabba, hjälpsamma och otroligt professionella. Det märks att de har stor erfarenhet av att hjälpa familjer med trygg och säker barnpassning!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Jennifer Nilsson Om sin barnvakt i Umeå

”Oerhört skönt för både mig och min man att få avlastning i vardagen med en barnvakt. Vi får tid över att hinna med allt vi ska samtidigt som våra döttrar är trygga med barnvakten!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Upplägg och pris för barnpassning i Umeå

Barnvakt i Umeå från 149 kr/t efter RUT-avdrag

Barnvakt i Umeå löpande

Er nanny i Umeå hjälper till löpande. Det kan vara allt från några timmar dagtid till nätter, kvällar och helger.

Fr. 149 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Hämtning/lämning i Umeå

Avsluta på jobbet i lugn och ro. Er nanny hämtar en eller flera dagar i veckan, leker och kan t.ex. värma mat.

Fr. 149 kr/t

Barnvakt i Umeå vid behov

Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Fr. 149 kr/t


Vanliga frågor om barnvakt i Umeå

Var i Umeå kan jag hitta en barnvakt från er?

Vi erbjuder en barnvakt oavsett om du bor i centrala Umeå eller utanför i en mindre ort.
Hittar du inte rätt bland de barnvakter som är listade på hemsidan så tveka inte med att kontakta oss, vi har över 2000 barnvakter i vårt register!

Varför är era barnvakter i Umeå så bra?

Vi samlar utvalda barnvakter från några av Umeås största företag för barnpassning. De är noga kontrollerade, utbildade och har erfarenhet av barnpassning.

Gäller RUT-avdraget om jag har en nanny via er?

Ja det gör det! De flesta svenskar kan ha barnpassning hos oss för upp till 75 000 kr per år och vuxen person i hushållet. Kontakta skatteverket om du är osäker på om du har tillgång till avdraget.

Jag vill jobba som barnvakt i Umeå, hur gör jag?

Så roligt! Idag är det väldigt många familjer som behöver hjälp med barnpassning i Umeå. Du är välkommen att söka jobb som barnvakt när du vill! Läs mer om hur du gör det genom att navigera dig vidare i menyn på denna hemsida. Hittar du inte kan du alltid ringa in till oss så hjälper vi gärna till!

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Umeå

Man kan sammanfatta fördelarna i 6 punkter:

Att följa lagen blir enkelt —  Arbetsgivaransvaret hamnar hos företaget. Det innebär att de måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter.

2. Vit lön & ovärderliga meriter för barnvakten—  En säker anställning och goda meriter ges till alla barnvakter. Han eller hon får även en vit anställning.

3. Försäkring ingår —  Alla barnvakter har en full försäkring, vilket också är väldigt viktigt ifall en olycka mot all förmodan skulle ske när han eller hon är ute på ett uppdrag som nanny.

4. Utbildningar & certifieringar ges—  Som förälder ska man alltid känna sig säker och trygg med sin nanny. Eran barnvakt Umeå går alltid utbildningar och tar certifieringar för att få ett stort spann av färdigheter för att ge en trygg och säker barnpassning.

5. Coachning & stöd ges —  För att kunna bli en så bra nanny som möjligt behöver man också få stöd och coachning till och från. Det går att få under alla vardagar mellan kl 09-19.

6. Du får alltid en ersättare vid förhinder — Vi är ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter och ser till att ni får en duktig ersättare ifall eran ordinarie får förhinder.

Så hittar du en barnvakt i Umeå

För att hitta din personliga barnvakt gör du följande. Först av allt kontaktar du någon av de två barnpassningsverksamheterna. Då kommer du att få prata med en barnpassningspecialist. Ni har en konversation där du får berätta om din situation och hur ofta du vill ha en nanny. Efter samtalet så har du gjort det du kan, då kommer han eller hon du pratade med sätta igång ett arbete med att hitta en matchning. Det vill säga hitta en barnvakt Umeå som passar er familjs behov.

Arbetet med att hitta en barnvakt Umeå brukar ta ca två veckor. Kan ibland gå snabbare. Du kommer bli meddelad när en matchning har hittats.

Innan ni sätter igång med barnpassningen så är det bra att göra en prova-på-träff. Din familj får då en chans att träffa er utvalda barnvakt Umeå utan att binda upp er till något. Det är ett ypperligt tillfälle att se hur barnen och nanny samspelar. Skulle det inte kännas helt rätt, t.ex att personkemin inte stämmer, så kan ni alltid säga till. Då kommer det att hittas en ny nanny.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt

Rekryteringsprocessen består utav flera faser innan man kan börja arbeta som en nanny. Som första del blir man kallad till en intervju. Redan här har man valts ut bland tusentals sökande. Under intervjun så kommer rekryteraren att ställa ett antal frågor för att se vad kandidaten har för förväntningar, om han eller hon gärna passar barn från en viss ålder, hur ofta man kan arbeta och mycket mer. I intervjun så får rekryterna en känsla för hur kandidaten är som person och om man passar som barnvakt.

Ett större utdrag ur belastningsregistret görs för varje barnvakt för att se till att de har ett fläckfritt förflutet. Det är viktigt att man har ett fläckfritt förflutet som nanny då alla barnvakter ska kännas trygga och säkra för familjen.

När en har tagit sig igenom dessa två faser så kan man bli erbjuden en anställning, men man måste gå vissa utbildningar och ta ett antal certifieringar för att kunna ansöka om uppdrag som nanny. Som anställd får man sedan en vit lön och är försäkrad via arbetet.

Det finns flera flexibla upplägg för en barnvakt Umeå

Då de två rekommenderade barnpassningsverksamheterna är några av de största inom barnpassning har ni som familj flera valmöjligheter. Det går att få en barnvakt Umeå när som helst på dygnet. Ni beskriver hur ofta det är ni behöver hjälp och när under veckan det kan behövas. Barnpassningsspecialisten kommer att berätta om ett upplägg som han eller hon tror kommer att passa för erat behov.

En barnvakt Umeå går att få efter följande upplägg:

För hämtning och lämning från skolan : Ett mycket vanligt upplägg som många familjer använder sig av. På heltid eller deltid : Ett bra alternativ om man vet med sig att man kan behöva återkommande hjälp under veckorna. Då kan det vara bra att ha en personlig nanny på heltid eller deltid.

Vid sporadiska tillfällen : Det händer att man kanske bara behöver en nanny då och då. Om så är fallet för er familj kan detta upplägg passa bra.

Övriga situationer : Det kan komma andra situationer, så som att jobbet har ett event på nästa vecka. Dina vänners bröllop är under en helg och barnen kan inte följa med. Då kan man använda sig utav detta alternativ.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Umeå?

Varje företag har sina egna upplägg och kan variera sina timpriser. Exempelvis så kan några ändra på timpriset för en professionell barnvakt beroende på om det är under dagen eller kvällen som an behöver barnpassning.

Organiaationerna NannyPoppins och myNanny har enkla modeller där det är samma pris oavsett tid på dygnet. Priset är från 149 kr/timmen efter RUT-avdrag. Att kontakta dem för ett prisförslag är helt gratis!

Med hjälp av RUT-avdraget så kan företagen hålla en lika hög nivå, men att det blir billigare för er som familj att ta hjälp av en professionell barnvakt. Som förälder har man rätt att få upp till 50 000 kronor i avdrag för ett år om man väljer att ta hjälp av en nanny via ett företag. Det innebär att om man är två föräldrar i ett hushåll kan man få upp till 100 000 kronor i avdrag!

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning i Umeå

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Vi finns till för att du enkelt ska kunna hitta en riktigt bra barnvakt Umeå.

Här finner du information om bland annat hur er barnvakt Umeå väljs ut för just din familj, vad för fördelar det finns med att vända sig till professionell barnpassning med mera. Du kan gå in på NannyPoppins barnvakt Umeå och läsa mer också. Har du fler frågor eller funderingar kan du ta direkt kontakt med någon av de branschledande organisationerna.

Vill du ta hjälp av en studiecoach för läxhjälp kan du vända dig till Allakando läxhjälp Umeå. Det går även att kontakta deras dotterbolag SmartStudies läxhjälp Umeå.

Kontakta oss för barnpassning i Umeå

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Barnvakt i Umeå
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Prova-på-träff
 • Flexibla upplägg