Barnvakt Umeå

Barnvakt Umeå

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Umeå. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Umeå här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt

Det har blivit mer vanligt att familjer i Umeå vill gärna ha en barnvakt som är anställd via ett barnpassningsföretag. Anledningen är t.ex. för att få ihop vardag och livspussel, men också för att det är mer tryggt att anlita ett företag. Att välja en professionell nanny innebär att du får en person som är handplockad för din familj och som genuint är intresserad av barnpassning. Han eller hon kommer att se till att dina barn är trygga och säkra.

Du hittar en barnvakt Umeå här

För att hitta din personliga barnvakt gör du följande. Först av allt kontaktar du någon av de två barnpassningsverksamheterna. Då kommer du att få prata med en barnpassningspecialist. Ni har en konversation där du får berätta om din situation och hur ofta du vill ha en nanny. Efter samtalet så har du gjort det du kan, då kommer han eller hon du pratade med sätta igång ett arbete med att hitta en matchning. Det vill säga hitta en barnvakt Umeå som passar er familjs behov.

Arbetet med att hitta en barnvakt Umeå brukar ta ca två veckor. Kan ibland gå snabbare. Du kommer bli meddelad när en matchning har hittats.

Innan ni sätter igång med barnpassningen så är det bra att göra en prova-på-träff. Din familj får då en chans att träffa er utvalda barnvakt Umeå utan att binda upp er till något. Det är ett ypperligt tillfälle att se hur barnen och nanny samspelar. Skulle det inte kännas helt rätt, t.ex att personkemin inte stämmer, så kan ni alltid säga till. Då kommer det att hittas en ny nanny.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt

Rekryteringsprocessen består utav flera faser innan man kan börja arbeta som en nanny. Som första del blir man kallad till en intervju. Redan här har man valts ut bland tusentals sökande. Under intervjun så kommer rekryteraren att ställa ett antal frågor för att se vad kandidaten har för förväntningar, om han eller hon gärna passar barn från en viss ålder, hur ofta man kan arbeta och mycket mer. I intervjun så får rekryterna en känsla för hur kandidaten är som person och om man passar som barnvakt.

Ett större utdrag ur belastningsregistret görs för varje barnvakt för att se till att de har ett fläckfritt förflutet. Det är viktigt att man har ett fläckfritt förflutet som nanny då alla barnvakter ska kännas trygga och säkra för familjen.

När en har tagit sig igenom dessa två faser så kan man bli erbjuden en anställning, men man måste gå vissa utbildningar och ta ett antal certifieringar för att kunna ansöka om uppdrag som nanny. Som anställd får man sedan en vit lön och är försäkrad via arbetet.

Det finns flera flexibla upplägg för en barnvakt

Då de två rekommenderade barnpassningsverksamheterna är några av de största inom barnpassning har ni som familj flera valmöjligheter. Det går att få en barnvakt Umeå när som helst på dygnet. Ni beskriver hur ofta det är ni behöver hjälp och när under veckan det kan behövas. Barnpassningsspecialisten kommer att berätta om ett upplägg som han eller hon tror kommer att passa för erat behov.

En barnvakt Umeå går att få efter följande upplägg:

För hämtning och lämning från skolan : Ett mycket vanligt upplägg som många familjer använder sig av. På heltid eller deltid : Ett bra alternativ om man vet med sig att man kan behöva återkommande hjälp under veckorna. Då kan det vara bra att ha en personlig nanny på heltid eller deltid.

Vid sporadiska tillfällen : Det händer att man kanske bara behöver en nanny då och då. Exempelvis om man inte har möjlighet att VAB:a. Om så är fallet för er familj kan detta upplägg passa bra.

Övriga situationer : Det kan komma andra situationer, så som att jobbet har ett event på nästa vecka. Dina vänners bröllop är under en helg och barnen kan inte följa med. Då kan man använda sig utav detta alternativ.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Umeå?

Varje företag har sina egna upplägg och kan variera sina timpriser. Exempelvis så kan några ändra på timpriset för en professionell barnvakt beroende på om det är under dagen eller kvällen som an behöver barnpassning.

Organiaationerna NannyPoppins och myNanny har enkla modeller där det är samma pris oavsett tid på dygnet. Priset är från 149 kr/timmen efter RUT-avdrag. Att kontakta dem för ett prisförslag är helt gratis!

Med hjälp av RUT-avdraget så kan företagen hålla en lika hög nivå, men att det blir billigare för er som familj att ta hjälp av en professionell barnvakt. Som förälder har man rätt att få upp till 50 000 kronor i avdrag för ett år om man väljer att ta hjälp av en nanny via ett företag. Det innebär att om man är två föräldrar i ett hushåll kan man få upp till 100 000 kronor i avdrag!

Vanliga frågor och svar om barnpassning

Jag behöver bara hjälp av en nanny då och då. Går det att hitta en barnvakt Umeå för sporadiska tillfällen? Det gör det! NannyPoppins och myNanny har tusentals barnvakter, vilket gör att de också kan erbjuda hjälp utefter varje familjs behov. Det blir lätt så att man som familj behöver hjälp lite mer sporadiskt. Du kan också få en barnvakt Umeå för heltid/deltid, för övriga situationer och om du vill ha hämtning & lämning till och från skolan. Vad är det för utbildningar varje barnvakt Umeå måste gå? Det är krav på att som barnvakt Umeå kan man endast söka efter ett uppdrag som barnvakt ifall man har gjort utbildningarna HLR (hjärt- och lungräddning) för barn. Dessutom ska man också gå en olycksfallsutbildning. Det tillkommer även certifieringar som de måste ta. Varför ska jag välja att ta hjälp av en professionell barnvakt? Det finns många fördelar med att vända sig till ett barnpassningsföretag. Du får en skräddarsydd nanny som är genuint intresserad av att passa just dina barn. Varje anställd barnvakt Umeå har försäkringar, får gå utbildningar, har en vit lön och ifall han eller hon får förhinder kan du alltid få en ersättare. Får jag välja vem jag vill ha som barnvakt Umeå? När du tar kontakt med Nannypoppins eller myNanny så kan du berätta om du har några preferenser gällande din barnvakt Umeå. Då kommer de att ta med sig detta när de söker efter en barnvakt till din familj. Du väljer delvis en nanny, men det är organisationen som matchar dig med en barnvakt Umeå. Sen kan du alltid fråga om man kan få en annan ifall man känner att det inte är en hundra procentig matchning. Men det brukar alltid bli väldigt bra!

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt

Man kan sammanfatta fördelarna i 6 punkter:

Att följa lagen blir enkelt —  Arbetsgivaransvaret hamnar hos företaget. Det innebär att de måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter.

2. Vit lön & ovärderliga meriter för barnvakten—  En säker anställning och goda meriter ges till alla barnvakter. Han eller hon får även en vit anställning.

3. Försäkring ingår —  Alla barnvakter har en full försäkring, vilket också är väldigt viktigt ifall en olycka mot all förmodan skulle ske när han eller hon är ute på ett uppdrag som nanny.

4. Utbildningar & certifieringar ges—  Som förälder ska man alltid känna sig säker och trygg med sin nanny. Eran barnvakt Umeå går alltid utbildningar och tar certifieringar för att få ett stort spann av färdigheter för att ge en trygg och säker barnpassning.

5. Coachning & stöd ges —  För att kunna bli en så bra nanny som möjligt behöver man också få stöd och coachning till och från. Det går att få under alla vardagar mellan kl 09-19. Barnspecialisterna finns alltid på plats för er barnvakt Lund.

6. Du får alltid en ersättare vid förhinder — Vi är ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter och ser till att ni får en duktig ersättare ifall eran ordinarie får förhinder.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Vi finns till för att du enkelt ska kunna hitta en riktigt bra barnvakt Umeå.

Här finner du information om bland annat hur er barnvakt Umeå väljs ut för just din familj, vad för fördelar det finns med att vända sig till professionell barnpassning med mera. Du kan gå in på NannyPoppins barnvakt Umeå och läsa mer också. Har du fler frågor eller funderingar kan du ta direkt kontakt med någon av de branschledande organisationerna.

Vill du ta hjälp av en studiecoach för läxhjälp kan du vända dig till Allakando läxhjälp Umeå. Det går även att kontakta deras dotterbolag SmartStudies läxhjälp Umeå.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg