Hitta barnvakt i Jönköping

Behöver du hjälp med att få vardagen att gå ihop? Ofta kan en professionell barnvakt vara lösningen för att du ska få den där sist pusselbiten att falla på plats. Nedan kan du välja ut en utbildad, bakgrundskontrollerad och trygg barnvakt i Jönköping från Sveriges största barnpassningsorganisationer! Hos oss kan du hitta en nanny över hela Jönköping, oavsett om du behöver barnpassning centralt eller på landsbygden. Bor du i Jönköping och söker jobb som nanny? Läs mer här

Ålder:Visar alla
Ålder:
Upplägg:Visar alla
Upplägg:

Kom igång med en barnvakt i Jönköping

 • Barnvakt Jönköping

  1 Lämna en intresseanmälan

  Välj en nanny i Jönköping eller be våra specialister om hjälp! Sedan återkommer våra partners på myNanny eller NannyPoppins till dig.

 • Hitta nanny i Jönköping

  2 Prova-på-träff med er barnvakt

  Träffa er barnvakt i Jönköping för en prova-på-träff utan bindning. Ni märker snabbt om allt känns bra med er barnvakt!

 • Nanny i Jönköping sökes

  3 Få en enklare vardag

  Er barnvakt i Jönköping kan hjälpa till alla tider och dagar i veckan, från hämtning och lämning till barnpassning på kvällar och helger.

Barnpassning i Jönköping

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Jönköping

Välkommen till barnvakt.se! I Jönköping har vi ett stort urval av engagerade, trygga och roliga barnvakter som alla har stor erfarenhet av barnpassning. Skulle ni inte hitta er barnvakt i just Jönköping här på hemsidan så kan ni alltid kontakta oss och be våra barnpassningsspecialister hjälpa er. Vi har tillgång till över 2000 barnvakter i våra system och det är långt ifrån alla som visas här.

Hitta barnpassning i hela Jönköping

Det spelar ingen roll om ni bor centralt i Jönköping eller utanför i en mindre ort – vi kan hjälpa er att hitta en trygg och personlig barnvakt ändå. Vi har barnvakter och nannys för alla möjliga tillfällen. Vi kan hjälpa till med allt från hämtning och lämning till/från skolan, till resor och event.

Alltid en personligt matchad nanny

Är ni osäkra och behöver hjälp med matchningsprocessen? Våra samarbetspartners börjar då alltid med att lära känna er familj för att förstå era behov fullt ut genom ett inledande samtal. När de lärt känna er börja de söka efter en barnvakt som skulle passa just er. Därefter bokas en prova-på-träff där ni får träffa barnvakten i Jönköping för att säkerställa att ni är nöjda. Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång med en barnvakt i Jönköping!

Barnpassning i Jönköping

Så säkerställer vi att du får en trygg nanny i Jönköping

Trygg barnvakt

Bakgrundskontroll
Vi tittar på allt som finns i belastningsregistret och hos samtliga svenska domstolar. Det är en mer gedigen kontroll än de flesta skolor och förskolor gör.

Intervju barnvakt

Intervju och tester
Varje barnvakt i Jönköping intervjuas av våra specialister och får genomgå en rad tester för att få arbeta som barnvakt med våra familjer. Endast den bästa nannyn får jobbet.

Utbildad barnvakt

Säkerhetsutbildning
Alla barnvakter utbildas och certifieras i säkerhet. Det innebär allt från HLR för barn till hur man leker tryggt och säkert. Alla nannies har försäkring.

Vad säger familjer om våra barnvakter i Jönköping?

Recensioner för barnpassning Recensioner för barnpassning
Nilla Kolbe Om sin barnvakt i Jönköping

”Vi bor en bit utanför Jönköping och trodde inte barnvakt var möjligt för oss men barnvakt.se hjälpte oss utan problem. Fantastisk service!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Pontus Larsson Om sin barnvakt i Jönköping

”Det märks att barnvakt.se har stor erfarenhet av att hjälpa familjer med barnvakter. Vi kunde inte få en bättre barnvakt till våra söner! Jag kan varmt rekommendera deras hjälp!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Caroline Jensen Om sin barnvakt i Jönköping

”Att vi tog hjälp av en barnvakt har verkligen gjort så stor skillnad för hela familjens vardag. Jag och min man upplever mycket mindre och barnen har samtidigt otroligt roligt!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Johanna Brandt Om sin barnvakt i Jönköping

”Kan verkligen rekommendera barnvakt.se! De är professionella och väldigt hjälpsamma och det tog inte lång tid för dom att hitta en barnvakt åt oss!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Nadja Persson Om sin barnvakt i Jönköping

”Hela familjen är supernöjda med vår barnvakt Julia. Hon är trygg, pålitligt och fungerar otroligt bra med vår dotter Isabelle!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Upplägg och pris för barnpassning i Jönköping

Barnvakt i Jönköping från 149 kr/t efter RUT-avdrag

Barnvakt i Jönköping löpande

Er nanny i Jönköping hjälper till löpande. Det kan vara allt från några timmar dagtid till nätter, kvällar och helger.

Fr. 149 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Hämtning/lämning i Jönköping

Avsluta på jobbet i lugn och ro. Er nanny hämtar en eller flera dagar i veckan, leker och kan t.ex. värma mat.

Fr. 149 kr/t

Barnvakt i Jönköping vid behov

Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Fr. 149 kr/t


Vanliga frågor om barnvakt i Jönköping

Var i Jönköping kan jag hitta en barnvakt från er?

Våra barnvakter finns i hela Jönköping, inte bara i centralt, utan även utanför i mindre orter och på landsbygd. Hittar du inte rätt bland de barnvakter som är listade ovan? Bara kontakta oss, vi har över 2000 barnvakter i vårt register!

Varför är era barnvakter i Jönköping så bra?

Vi samlar utvalda barnvakter från några av Jönköpings största företag för barnpassning. De är noga kontrollerade, utbildade och har erfarenhet av barnpassning.

Gäller RUT-avdraget om jag har en nanny via er?

Självklart! De flesta svenskar kan ha barnpassning hos oss för upp till 75 000 kr per år och vuxen person i hushållet. Kontakta skatteverket om du är osäker på om du har tillgång till avdraget.

Jag vill jobba som barnvakt i Jönköping, hur gör jag?

Vad kul att du är intresserad av att jobba som barnvakt i Jönköping! Just nu är det många familjer som är i behöv av en duktig barnvakt i just Jönköping. Du är välkommen att söka jobb som barnvakt, läs mer om hur du gör det genom att navigera dig vidare i menyn på denna hemsida.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Jönköping

Vill man vara säker på att man får kvalitet och en säker barnvakt Jönköping så är det värt att vända sig till en professionell barnpassningsverksamhet. Det finns en mängder fördelar jämfört med om man hade valt att ta hjälp utav exempelvis sin granne. Fördelarna är:

Att följa lagen gör det enkelt — Ni slipper ta arbetsgivaransvar, redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter. Detta sköter verksamheten åt er.

Referenser & en vit lön ges till barnvakten — Er barnvakt Jönköping får en första riktig merit på sitt CV och en professionell referens för framtida arbete. Barnpassning är en viktig första arbetslivserfarenhet för många unga.

En full försäkring — Barnvakten är fullt försäkrad. Detta ifall en olycka skulle ske.

Olycksfallsutbildningar & Certifieringar — Er barnvakt Jönköping får utbildning i bland annat HLR för barn, samt hur man undviker olyckor. Det sker även certifieringar för att se till att barnvakten har goda kunskaper för att ta ansvar för era barn.

Nanny får kontinuerlig coachning & stöd — Det är viktigt att barnvakten får växa i sin roll, och för det behöver man coachning. Att kunna fråga om råd är också viktigt. Våra barnvaktsspecialister är därför tillgängliga alla vardagar kl 09-19.

Enkelt med tillgång till barnvakter — Det händer att man får förhinder. Skulle er nanny inte kunna passa era barn vid ett tillfälle så har vi ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter. Vi hittar en trygg ersättare för er.

Så rekryteras, utbildas och kontrolleras en barnvakt i Jönköping

Organisationerna får in tusentals ansökningar varje år men det är endast ett fåtal som väljs ut. Det är inte lätt att bli barnvakt. Det första som händer när man har gjort en ansökan är att man blir kallad på intervju. Här kommer rekryterarna att ta reda på hur man är som person och vad för tidigare erfarenheter man har inom barnpassning.

Om man tar sig vidare från intervjun så görs det sedan en gedigen bakgrundskontroll. Detta inkluderar ett större utdrag ur belastningsregistret för att se till att varje barnvakt Jönköping ska ha ett fläckfritt förflutet. Följande steg görs sedan:

När man har tagit sig igenom intervjun och bakgrundskontrollens så kommer man få gå ett utbildningar och ta certifieringar. Utbildningarna inkluderar olycksfall och bland annat HLR (hjärt och lungräddning för barn).

Till sist så kommer man erbjudas en anställning som barnvakt Jönköping Som anställd får man en vit lön, försäkring, pension och arbetsgivar-& arbetsmiljöansvar.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Jönköping?

Det blir lätt komplicerat och kanske frustrerande när man söker efter prisuppgifter för en barnvakt Jönköping. Respektive organisation har oftast sina egna upplägg, vilket gör att timpriserna också kan variera. Vissa tar exempelvis olika betalt beroende när på dygnet man söker hjälp av en nanny.

De två rekommenderade organisationerna har en enkel modell. Den bygger på samma timpris oavsett tid på dygnet, som sträcker sig från 149 kr/timme efter RUT-avdrag. När du vill få ett prisförslag så är det helt gratis!

RUT-avdraget gör att du som familj får ett mycket bättre pris för en professionell barnvakt. Som förälder har du rätt att få upp till 50 000 kr i avdrag för ett år. Är man två föräldrar i ett hushåll betyder det att ni får 100 000 kr i avdrag när ni anlitar en nanny via ett barnpassningsföretag.

Så hittar du en barnvakt i Jönköping

Du kan kontakta någon av de två alternativen, detta då båda organisationerna erbjuder barnpassning i olika åldrar. NannyPoppins specialiserar sig på att hitta barnvakter för lite yngre barn. Du som förälder får hjälp att hitta det alternativ som som passar dina behov, oavsett vilken av de två du väljer att kontakta. När du har tagit kontakt kommer du att få berätta mer om din situation och hur ofta du känner att du vill ha hjälp av en barnvakt Jönköping. Därefter så kan en matchning göras.

Varje familj får en handplockad nanny, detta för att se till att den möter just varje enskild familjs behov. Detta tar ca 2 veckor, men kan ibland gå snabbare än så. Du kommer att få ett meddelande om när en barnvakt har valts ut.

Det rekommenderas alltid en första prova-på-träff med er handplockade barnvakt. Det är ett tillfälle där ni får chansen att lära känna varandra, ställa frågor och planera kommande tillfällen. Skulle det vara så att matchningen inte känns helt hundra så säger man till. Då tas det fram en annan barnvakt Jönköping. Men det brukar bli helt rätt från början!

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning i Jönköping

Har man aldrig tagit hjälp av en professionell barnvakt innan kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig. Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Den startades för att underlätta för familjer att hitta riktigt bra barnvakter i Sverige.

Vi ger information om vart du kan hitta en barnvakt Jönköping, hur det fungerar när man väljer att använda sig utav en professionell verksamhet inom barnpassning och vad för fördelar det finns. Gå in på exempelvis NannyPoppins barnvakt Jönköping för att komma igång med processen av att söka en personlig nanny.

Det är många familjer som också frågar om läxhjälp och då rekommenderar vi Allakando läxhjälp Jönköping och SmartStudies läxhjälp Jönköping.

Kontakta oss för barnpassning i Jönköping

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Barnvakt i Jönköping
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Prova-på-träff
 • Flexibla upplägg