Hitta barnvakt i Helsingborg

Behöver du hjälp med att få vardagen att gå ihop? Ofta kan en professionell barnvakt vara lösningen för att du ska få den där sist pusselbiten att falla på plats. Nedan kan du välja ut en utbildad, bakgrundskontrollerad och trygg barnvakt i Helsingborg från Sveriges största barnpassningsorganisationer! Hos oss kan du hitta en nanny över hela Helsingborg, oavsett om du behöver barnpassning i stan eller på landsbygden. Bor du i Helsingborg och söker jobb som nanny? Läs mer här

Ålder:Visar alla
Ålder:
Upplägg:Visar alla
Upplägg:

Tre enkla steg för att komma igång med en barnvakt i Helsingborg

 • Barnvakt Helsingborg

  1 Lämna en intresseanmälan

  Välj en nanny i Helsingborg eller be våra specialister om hjälp! Sedan återkommer våra partners på myNanny eller NannyPoppins till dig.

 • Hitta nanny i Helsingborg

  2 Prova-på-träff med er barnvakt

  Träffa er barnvakt i Helsingborg för en prova-på-träff utan bindning. Ni märker snabbt om allt känns bra med er barnvakt!

 • Nanny i Helsingborg sökes

  3 Få en enklare vardag

  Er barnvakt i Helsingborg kan hjälpa till alla tider och dagar i veckan, från hämtning och lämning till barnpassning på kvällar och helger.

Barnpassning i Helsingborg

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Helsingborg

Välkommen till barnvakt.se! Vi har ett stort urval av erfarna, trygga och roliga barnvakter i Helsingborg som alla är väldigt engagerade av att passa barn. Hittar ni inte er barnvakt i just Helsingborg här på hemsidan kan ni alltid be våra barnpassningsspecialister att hjälpa er. Vi har tillgång till över 2000 barnvakter i våra system och det är långt ifrån alla som visas här.

Hitta en barnvakt oavsett var i Helsingborg

Oavsett om ni bor centralt i Helsingborg eller utanför på landsbygden kan vi hjälpa er med att hitta en barnvakt för personlig barnpassning. Vi har barnvakter och nannys för alla möjliga tillfällen. Vi kan hjälpa till med allt från hämtning och lämning till/från skolan, till resor och event – oavsett var ni bor.

Alltid en personligt matchad nanny

Vi hjälper gärna till med matchningsprocessen! Våra samarbetspartners börjar alltid med ett första samtal för att lära känna er familj och förstå era behov fullt ut. När de lärt känna er börjar de processen med att hitta en barnvakt som skulle passa just er familj. Därefter bokas en prova-på-träff där hela familjen får träffa barnvakten i Helsingborg för att säkerställa att ni är nöjda.

Barnpassning i Helsingborg

Därför får du en trygg nanny i Helsingborg

Trygg barnvakt

Bakgrundskontroll
Vi tittar på allt som finns i belastningsregistret och hos samtliga svenska domstolar. Det är en mer gedigen kontroll än de flesta skolor och förskolor gör.

Intervju barnvakt

Intervju och tester
Varje barnvakt i Helsingborg intervjuas av våra specialister och får genomgå en rad tester för att få arbeta som barnvakt med våra familjer. Endast den bästa nannyn får jobbet.

Utbildad barnvakt

Säkerhetsutbildning
Alla barnvakter utbildas och certifieras i säkerhet. Det innebär allt från HLR för barn till hur man leker tryggt och säkert. Alla nannies har försäkring.

Familjer om våra barnvakter i Helsingborg

Recensioner för barnpassning Recensioner för barnpassning
Elena Morales Om sin barnvakt i Helsingborg

”Professionell och smidig hjälp från Barnvakt.se! Vi fick hjälp med en barnvakt som passar perfekt för just oss!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Jasmine Kader Om sin barnvakt i Helsingborg

”Mina söner vill aldrig att vår barnvakt Lovisa ska lämna! De har så kul tillsammans. Rekommenderar starkt!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Laura Rosenpalm Om sin barnvakt i Helsingborg

”Att anlita en barnvakt har verkligen underlättat hela vår familjs vardag. Mindre stress och mera glädje!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Malou Engler Om sin barnvakt i Helsingborg

”Snabbt och personligt. Det märks att de har gedigen erfarenhet av att hitta rätt barnvakt till just rätt familj, vi är så nöjda!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Carl Berggren Om sin barnvakt i Helsingborg

”Vi bor lite utanför Helsingborg och var oroliga över att inte kunna få en barnvakt men Barnvakt.se hjälpte oss utan problem!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Upplägg och pris för barnpassning i Helsingborg

Barnvakt i Helsingborg från 149 kr/t efter RUT-avdrag

Barnvakt i Helsingborg löpande

Er nanny i Helsingborg hjälper till löpande. Det kan vara allt från några timmar dagtid till nätter, kvällar och helger.

Fr. 149 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Hämtning/lämning i Helsingborg

Avsluta på jobbet i lugn och ro. Er nanny hämtar en eller flera dagar i veckan, leker och kan t.ex. värma mat.

Fr. 149 kr/t

Barnvakt i Helsingborg vid behov

Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Fr. 149 kr/t


Vanliga frågor om barnvakt i Helsingborg

Var i Helsingborg kan jag hitta en barnvakt från er?

Våra barnvakter finns i hela Helsingborg. Detta betyder inte bara centralt i innerstan utan även i närliggande orter och kommuner. Hittar du inte rätt bland de barnvakter som är listade ovan? Bara kontakta oss, vi har över 2000 barnvakter i vårt register. Såklart finns vi i hela Sverige också!

Varför är era barnvakter i Helsingborg så bra?

Barnvakt.se samlar utvalda barnvakter från några av Helsingborgs största företag för barnpassning. Alla nannies är noga kontrollerade, utbildade och har erfarenhet av barnpassning. Alla familjer får alltid en handplockad barnvakt utvald utefter just er familj!

Gäller RUT-avdraget om jag har en nanny via er?

Självklart! De flesta kan ha barnpassning hos oss för upp till 75 000 kr per år och vuxen person i hushållet. Kontakta skatteverket om du är osäker på om du har tillgång till avdraget.

Jag är intresserad av att jobba som barnvakt i Helsingborg, hur gör jag?

Vad kul! Idag är det många familjer som är i behov av en duktig barnvakt i just Helsingborg. Du är alltid välkommen att söka jobb som barnvakt, läs mer om hur du gör genom att navigera dig vidare på hemsidan!

Så hittar du en barnvakt i Helsingborg

När du söker efter en barnvakt Helsingborg så kan du vända dig till de två rekommenderade barnpassnings verksamheterna. Dessa två erbjuder alltid hög kvalitet och professionella barnvakter i hela Helsingborg. Båda organisationerna erbjuder barnpassning i olika åldrar. NannyPoppins specialiserar sig på att hitta nannies för lite yngre barn. Du som förälder får hjälp att hitta det alternativ som som passar dina behov, oavsett vilken av de två du väljer att kontakta.

När du har tagit kontakt med någon av organisationerna kommer du att få berätta mer om familjens situation och också hur ofta du känner att du vill ha hjälp av en barnvakt. Därefter så kan nästa steg i arbetet påbörjas. Då kommer barnpassningspecialisterna att titta efter olika kandidater. Varje familj får alltid en utvald och handplockad barnvakt, detta för att se till att den möter just varje enskild familjs behov. Detta tar ungefär 2 veckor, men kan ibland gå snabbare än så. Du kommer att få ett meddelande om när en barnvakt har valts ut.

Sedan så erbjuds varje familj alltid en första prova-på-träff utan bindning med sin handplockade barnvakt. Det är ett tillfälle där familjen ska kunna lära känna sin nanny, ställa frågor och planera kommande tillfällen. Skulle det vara så att matchningen inte känns helt hundra så säger man till. Då tas det fram en annan barnvakt. Men det brukar bli helt rätt från början!

Nedan finner du exempel på upplägg för barnvakt Helsingborg

Hämtning & lämning: Ett av de vanligaste uppläggen som barnfamiljer i Sverige använder sig utav. Med er barnvakt Helsingborg kan ni bestämma hur ofta det ska hämtas och lämnas till och från skolan i veckan.

Sporadiska tillfällen: Oavsett ens behov så ska man kunna få hjälp av en barnvakt. Detta alternativ kan passa för er som inte behöver hjälp så ofta, eller för de stunder som är svåra att veta om i förväg.

Heltid eller deltid: Behöver man mer kontinuerlig hjälp av en nanny kan detta upplägg passa bra! Genom att anlita en barnvakt Helsingborg på heltid eller halvtid kan du få hjälp när du vill.

Övriga situationer: Det är ett event på jobbet om några veckor, du har blivit bjuden till ett bröllop där barnen inte kan följa med. Ta då hjälp av en barnvakt Helsingborg.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Helsingborg

Genom att vända sig till en professionell barnpassningorganisation så tillkommer det flera fördelar än om man hade valt att ta hjälp av en privatperson istället, till exempel sin granne. Fördelarna är:

Det är mycket enklare att följa lagen — Arbetsgivaransvaret hamnar hos företaget istället. Det innebär att de måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter.

Värdefulla meriter, referenser & vit lön — Er barnvakt Helsingborg får en vit lön samt en riktigt bra merit och värdefulla referenser som han eller hon kan ta med på sitt CV.

Full försäkring ges till din barnvakt— Alla barnvakter har en full försäkring vilket är väldigt viktigt ifall en olycka mot all förmodan skulle ske när han eller hon är ute på ett uppdrag som nanny.

Barnvakten får utbildningar & certifieringar — Olycksfallshantering och HLR för barn är utbildningar som alla kommande barnvakter måste gå, innan de kan söka uppdrag som nanny via företagen.

Ett antal certifieringar tas också för att barnvakterna ska få all nödvändig kunskaper som finns. Er barnvakt Helsingborg får både kunskapen och alla de praktiska färdigheterna för en trygg och säker barnpassning.

Alltid nära till coachning & stöd — För att kunna bli en så bra nanny som möjligt behöver man också få stöd och coachning till och från. Det går att få under alla vardagar mellan kl 09-19. Barnspecialisterna finns för er barnvakt Helsingborg.

Vid förhinder hittas en ersättare — Att få förhinder kan hända den bästa, inkluderat er barnvakt Helsingborg. Vi är ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter och ser till att ni får en duktig ersättare.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta en barnvakt i Helsingborg

Barnvakt.se är ett samarbete mellan Sveriges största barnpassningsorganisationer myNanny och NannyPoppins. På den här sidan får du information som du kan behöva när du letar efter en barnvakt Helsingborg. Till exempel får du veta hur din barnvakts väljs ut, alla fördelar som finns med att anlita en professionell barnvakt och mycket mer. Vi finns till för att underlätta för dig att hitta en riktigt bra barnvakt Helsingborg eller i hela Sverige. Gå in på t.ex NannyPoppins barnvakt Helsingborg och lämna dina uppgifter. Vi rekommenderar Allakando läxhjälp Helsingborg eller SmartStudies läxhjälp Helsingborg om du är intresserad av att komma igång med personlig läxhjälp för dina barn.

Kontakta oss för barnpassning i Helsingborg

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Barnvakt i Helsingborg
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Prova-på-träff
 • Flexibla upplägg