Barnvakt Helsingborg

Barnvakt Helsingborg

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Helsingborg. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Helsingborg här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt

Många barnfamiljer söker sig mer och mer till ett barnpassningsföretag för att hitta en barnvakt. Anledningen är t.ex. för att få ihop vardag och livspussel, men också för att det är mer tryggt att anlita ett företag. Genom att anlita en professionell nanny kan du alltid vara säker på att han eller hon är utbildad, har genomgått en noggrann urvalsprocess och är personligt handplockad för din familj. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Helsingborg.

Så hittar du enkelt en barnvakt i Helsingborg

Det är inte svårt att hitta en bra barnvakt Helsingborg. Du söker dig till någon av de två rekommenderade företagen. Därefter kommer de att hjälpa dig med allt.

När du tar kontakt så kommer du först och främst att få prata med en barnpassningsspecialist och berätta hur ofta du behöver hjälp, om du har några preferenser gällande din barnvakt mm. Sedan så kommer de att påbörja en process där de ska matcha en barnvakt utefter dina behov. Arbetet tar ca två veckor, ibland går det till och med snabbare. Ett meddelande kommer när en barnvakt Helsingborg har hittats för din familj.

Det rekommenderas att göra en prova-på-träff med sin utvalda barnvakt Helsingborg innan ni bestämmer er för att gå vidare. Det är ett perfekt tillfälle att lära känna er nanny, se hur han eller hon är med barnen. Viktigast är att man känner att det är en god personkemi mellan barnen och er barnvakt Helsingborg. Skulle ni känna att det inte är en perfekt matchning vid prova-på-mötet kan ni alltid be om att få en ny matchning. Men det brukar bli en super bra matchning redan från första början!

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Helsingborg

Rekryteringsprocessen börjar med att de man blir kallas till intervju. Då kommer rekryterarna att få ett tillfälle att se hur man är som person, fråga om ens tidigare erfarenheter kring barnpassning. Den sökande kommer att få berätta om man är intresserad av att vara barnvakt för en viss ålder etc. Det är många tusentals sökande varje år och alla blir inte kallade till intervju. Bland de som går vidare till intervjun är det inte många som får en anställning.

Nästa steg i processen blir att organisationen gör en gedigen bakgrundskontroll som innefattar ett utförligt utdrag ut belastningsregistret. Som barnvakt är det viktigt att man har ett fläckfritt förflutet då det stärker din roll som en trygg och säker barnvakt.

Utbildningar och certifieringar är nästa steg innan man kan officiellt söka efter uppdrag som nanny. Olycksfallshantering och HLR (hjärt och lungräddning) för barn är något som såklart ingår. Alla kandidater som har kommit vidare till detta steg måste gå dessa utbildningar. Förutom utbildningarna så ska de blivande barnvakterna också ta vissa certifieringar. Detta visar på att de har goda kunskaper om barnpassning. Som anställd får man en vit lön, försäkring och pension samt arbetsgivar-& arbetsmiljöansvar.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Helsingborg

När du vänder dig till en gedigen barnpassningsverksamhet så finns det många upplägg att välja mellan. En barnvakt Helsingborg finns att få oavsett när på dygnet. Det kan vara under dagtid, kvällstid, helg mm.

Nedan finner du exempel på upplägg för barnvakt Helsingborg:

Hämtning & lämning: Ett av de vanligaste uppläggen som barnfamiljer i Sverige använder sig utav. Med er barnvakt Helsingborg kan ni bestämma hur ofta det ska hämtas och lämnas till och från skolan i veckan.

Sporadiska tillfällen: Oavsett ens behov så ska man kunna få hjälp av en barnvakt. Detta alternativ kan passa för er som inte behöver hjälp så ofta, eller för de stunder som är svåra att veta om i förväg. Du kanske behöver VAB:a, eller så blir det något akut på jobbet som gör att du måste åka in.

Heltid eller deltid: Behöver man mer kontinuerlig hjälp av en nanny kan detta upplägg passa bra! Genom att anlita en barnvakt Helsingborg på heltid eller halvtid kan du få hjälp när du vill.

Övriga situationer: Det är ett event på jobbet om några veckor, du har blivit bjuden till ett bröllop där barnen inte kan följa med. Ta då hjälp av en barnvakt Helsingborg.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Helsingborg?

När man ska leta efter priser för en barnvakt Helsingborg kan det lätt bli komplicerat. Det är ofta att man får upp flera olika förslag på företag och priserna verkar alltid skilja sig åt. Respektive organisation har oftast sina egna upplägg, vilket gör att timpriserna också kan variera.

De två rekommenderade organisationerna har en enkel modell. Den bygger på samma timpris oavsett tid på dygnet, som sträcker sig från 149 kr/timme efter RUT-avdrag. När du vill få ett prisförslag så är det helt gratis!

RUT-avdraget gör att du som familj får ett mycket bättre pris för en professionell barnvakt. Som förälder har du rätt att få upp till 50 000 kr i avdrag för ett år. Är man två föräldrar i ett hushåll betyder det att ni får 100 000 kr i avdrag när ni anlitar en nanny via ett barnpassningsföretag.

Vanliga frågor och svar om barnpassning i Helsingborg

Hur går rekryteringsprocessen till? Den har ett antal steg. Man blir kallad till en intervju, därefter så kommer det att göras en bakgrundskontroll som inkluderar ett utdrag ur belastningsregistret. Kommer man vidare till nästa steg så kommer man få gå utbildningar och ta ett antal certifieringar. Det är först när man har gjort alla dessa steg och blivit godkänd som man kan börja söka uppdrag som nanny. Varför är det bra med RUT-avdrag? RUT-avdraget gör att du som familj får ett mycket bättre pris för en professionell barnvakt. Som förälder har du rätt att få upp till 50 000 kr i avdrag för ett år. Hur ofta kan jag få hjälp av en barnvakt Helsingborg? Du kan få hjälp hur ofta du vill. Allt beror på vad du har för behov. Det finns barnvakter på heltid, deltid, sporadiska tillfällen och för övriga situationer. Vad för utbildningar har min barnvakt Helsingborg? Varje barnvakt Helsingborg har fått genomgå utbildningar i olycksfallshantering och HLR (hjärt och lungräddning) för barn. Detta så att ni som föräldrar kan känna er säkra med er barnvakt.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt

Genom att vända sig till en professionell barnpassningorganisation så tillkommer det flera fördelar än om man hade valt att ta hjälp av en privatperson istället, till exempel sin granne. Fördelarna är:

Det är mycket enklare att följa lagen — Arbetsgivaransvaret hamnar hos företaget istället. Det innebär att de måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter.

Värdefulla meriter, referenser & vit lön — Er barnvakt Helsingborg får en vit lön samt en riktigt bra merit och värdefulla referenser som han eller hon kan ta med på sitt CV.

Full försäkring ges till din barnvakt— Alla barnvakter har en full försäkring vilket är väldigt viktigt ifall en olycka mot all förmodan skulle ske när han eller hon är ute på ett uppdrag som nanny.

Barnvakten får utbildningar & certifieringar — Olycksfallshantering och HLR för barn är utbildningar som alla kommande barnvakter måste gå, innan de kan söka uppdrag som nanny via företagen.

Ett antal certifieringar tas också för att barnvakterna ska få all nödvändig kunskaper som finns. Er barnvakt Helsingborg får både kunskapen och alla de praktiska färdigheterna för en trygg och säker barnpassning.

Alltid nära till coachning & stöd — För att kunna bli en så bra nanny som möjligt behöver man också få stöd och coachning till och från. Det går att få under alla vardagar mellan kl 09-19. Barnspecialisterna finns för er barnvakt Helsingborg.

Vid förhinder hittas en ersättare — Att få förhinder kan hända den bästa, inkluderat er barnvakt Helsingborg. Vi är ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter och ser till att ni får en duktig ersättare.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning i Helsingborg

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. På den här sidan får du information som du kan behöva när du letar efter en barnvakt Helsingborg. Till exempel får du veta hur din barnvakts väljs ut, alla fördelar som finns med att anlita en professionell barnvakt och mycket mer. Vi finns till för att underlätta för dig att hitta en riktigt bra barnvakt Helsingborg. Gå in på t.ex NannyPoppins barnvakt Helsingborg och lämna dina uppgifter. Vi rekommenderar Allakando läxhjälp Helsingborg eller SmartStudies läxhjälp Helsingborg om du är intresserad av att komma igång med personlig läxhjälp för dina barn.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg