Hitta barnvakt i Halmstad

Behöver du hjälp med att få ihop livspusslet? Då kan en professionell barnvakt i Halmstad vara något för dig. Nedan kan du välja ut en utbildad, bakgrundskontrollerad och trygg barnvakt i Halmstad från Sveriges största barnpassningsorganisationer! Hos oss kan du hitta en nanny över hela Halmstad, oavsett om du behöver barnpassning i centrum eller på landsbygden. Bor du i Halmstad och söker jobb som barnvakt? Läs mer här

Ålder:Visar alla
Ålder:
Upplägg:Visar alla
Upplägg:

Kom igång med en barnvakt i Halmstad

 • Barnvakt Halmstad

  1 Lämna en intresseanmälan

  Välj en nanny i Halmstad eller be våra specialister om hjälp! Sedan återkommer våra partners på myNanny eller NannyPoppins till dig.

 • Hitta nanny i Halmstad

  2 Prova-på-träff med er barnvakt

  Träffa er barnvakt i Halmstad för en prova-på-träff utan bindning. Ni märker snabbt om allt känns bra med er barnvakt!

 • Nanny i Halmstad sökes

  3 Få en enklare vardag

  Er barnvakt i Halmstad kan hjälpa till alla tider och dagar i veckan, från hämtning och lämning till barnpassning på kvällar och helger.

Barnpassning i Halmstad

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Halmstad

Varmt välkommen till barnvakt.se! I Halmstad har vi ett stort urval av engagerade, trygga och roliga barnvakter som har stor erfarenhet av barnpassning i olika åldrar. Skulle ni inte hitta er barnvakt i just Halmstad här så kan ni alltid be våra barnpassningsspecialister att hjälpa er. Vi har tillgång till över 2000 barnvakter i våra system och det är långt ifrån alla som visas här.

Hitta barnpassning i hela Halmstad

Oavsett om ni bor inne i Halmstad stad eller i exempelvis Söndrum, Tylösand eller Haverdal, så kan vi hjälpa er med personlig barnpassning. Vi har barnvakter och nannys för alla möjliga tillfällen. Vi kan hjälpa till med allt från hämtning och lämning till/från skolan, till resor och event.

Få en personligt matchad nanny

Vill ni få hjälp med matchningsprocessen? Våra samarbetspartners börjar då alltid med att lära känna er familj för att förstå era behov fullt ut. När de lärt känna er börja de söka efter en barnvakt som skulle passa just er. Därefter bokas en prova-på-träff där ni får träffa barnvakten i Halmstad för att säkerställa att ni är nöjda.

Barnpassning i Halmstad

Så säkerställer vi att du får en trygg barnvakt i Halmstad

Trygg barnvakt

Bakgrundskontroll
Vi tittar på allt som finns i belastningsregistret och hos samtliga svenska domstolar. Det är en mer gedigen kontroll än de flesta skolor och förskolor gör.

Intervju barnvakt

Intervju och tester
Varje barnvakt i Halmstad intervjuas av våra specialister och får genomgå en rad tester för att få arbeta som barnvakt med våra familjer. Endast den bästa nannyn får jobbet.

Utbildad barnvakt

Säkerhetsutbildning
Alla barnvakter utbildas och certifieras i säkerhet. Det innebär allt från HLR för barn till hur man leker tryggt och säkert. Alla nannies har försäkring.

Vad säger andra om våra barnvakter i Halmstad?

Recensioner för barnpassning Recensioner för barnpassning
Anja Pettersson Om sin barnvakt i Halmstad

”Att vi inte hittat detta tidigare! Saga fullständigt älskar sin barnvakt Lisa, och vi känner oss väldigt trygga med henne.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Manfred Ottosson Om sin barnvakt i Halmstad

”Kan verkligen rekommendera barnvakt.se. Efter bara någon vecka fick vi träffa vår barnvakt Annie och nu har hon hjälpt oss i över ett år.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Goran Mehinovic Om sin barnvakt i Halmstad

”Vi är såå tacksamma för er hjälp. Vår vardag är inte alls lika stressig nu när vi inte måste stressa för att hämta på skolan.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Catrin Sörensson Om sin barnvakt i Halmstad

”Trygga och väldigt personliga. Vi har blivit väldigt varm omhändertagna och vår barnvakt Mathilda är suverän med vår Hilma!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Sanna Lundin Om sin barnvakt i Halmstad

”Kan inte annat än att rekommendera denna tjänsten. Otroligt personliga och det märks att dom verkligen bryr sig.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Upplägg och pris för barnpassning i Halmstad

Barnvakt i Halmstad från 149 kr/t efter RUT-avdrag

Barnvakt i Halmstad löpande

Er nanny i Halmstad hjälper till löpande. Det kan vara allt från några timmar dagtid till nätter, kvällar och helger.

Fr. 149 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Hämtning/lämning i Halmstad

Avsluta på jobbet i lugn och ro. Er nanny hämtar en eller flera dagar i veckan, leker och kan t.ex. värma mat.

Fr. 149 kr/t

Barnvakt i Halmstad vid behov

Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Fr. 149 kr/t


Vanliga frågor om barnvakt i Halmstad

Var i Halmstad kan jag hitta en barnvakt från er?

Våra nannies finns i hela Halmstad. Inte bara i innerstan utan även hela vägen ut till Halmstads landsbygd. Hittar du inte rätt bland de barnvakter som är listade ovan? Bara kontakta oss, vi har över 2000 barnvakter i vårt register!

Varför är era barnvakter i Halmstad så bra?

Vi samlar utvalda barnvakter från några av Halmstads största företag för barnpassning. De är noga kontrollerade, utbildade och har erfarenhet av barnpassning.

Gäller RUT-avdraget om jag har en nanny via er?

Absolut! De flesta svenskar kan ha barnpassning hos oss för upp till 75 000 kr per år och vuxen person i hushållet. Kontakta skatteverket om du är osäker på om du har tillgång till avdraget.

Jag vill jobba som barnvakt i Halmstad, hur gör jag?

Så roligt! Det är väldigt många familjer som är i behöv av en duktig barnvakt i just Halmstad. Du är välkommen att söka jobb som barnvakt, läs mer om hur du gör det genom att navigera dig vidare i menyn på denna hemsida.

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Halmstad

Organisationerna får in tusentals ansökningar varje år men det är endast ett fåtal som väljs ut. Det är inte lätt att bli barnvakt. När man har gjort en ansökan för barnvakt Halmstad sker det en noggrann urvalsprocess. Det första som händer när man har gjort en ansökan är att man blir kallad på intervju. Här kommer rekryterarna att ta reda på hur man är som person och vad för tidigare erfarenheter man har inom barnpassning.

Lös livspusslet med en trygg barnvakt

Många barnfamiljer söker sig till professionell barnpassning i Halmstad så att man får ihop sin vardag. En nanny hjälper till att lösa livspusslet för familjer.

Det är både tryggt och säkert att vända sig till ett företag för barnpassning då alla barnvakter är noggrant utvalda, har gått utbildningar och tagit certifieringar. Din barnvakt har dina barns säkerhet som prioritering. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Halmstad.

Så hittar du en barnvakt i Halmstad

Du gör såhär för att hitta en privat barnvakt i Halmstad. Du kontaktar antingen NannyPoppins eller myNanny och pratar med barnpassningsspecialisten. Du får berätta om hur ofta du vill ha hjälp, med vad och om du har några särskilda krav eller önskemål kring din nanny.

Efter samtalet får du vänta i max två veckor tills en matchning av en barnvakt Halmstad har gjorts. Matchningen görs utefter dina krav, behov, hur nära barnvakten bor och vad specialisten tror kommer passa er bra. När en barnvakt har handplockats för dig och din familj så blir du meddelad.

Som sista steg så kan ni gå på en prova-på-träff som är ca 60 minuter. Det är högst rekommenderat att man går på detta. Ni kan då lära känna er barnvakt. Se kommande två veckorna har du betänketid och kan avgöra om du vill fortsätta med barnvakten som har valts ut till er, eller om ni vill ha en annan. Det blir oftast helt rätt från första början!

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Halmstad

Det är inte vem som helst som kan bli en barnvakt Halmstad. Man måste gå igenom ett antal steg i rekryteringsprocessen som ser ut på följande sätt:

Steg 1: Kallad till en intervju Under intervjun så kommer rekryteraren att kunna ställa frågor om den sökandes erfarenheter med barnpassning, om varför de vill bli barnvakt samt få en känsla av hur dom är som person.

Steg 2: Gedigen bakgrundskontroll Det har sedan gjorts en gedigen bakgrundskontroll på er barnvakt i Halmstad. Det innebär att organisationen har begärt ett större utdrag ur belastningsregistret. Ett av kraven för att bli barnvakt är att man har ett fläckfritt förflutet.

Steg 3: Certifieringar & Utbildningar För att kunna få jobba som barnvakt måste man även gå ett antal utbildningar och ta certifieringar. Man får lära sig om olycksfallshantering och HLR (hjärt- och lungräddning) för barn.

Steg 4: Söka uppdrag När man har klarat alla följande steg så erbjuds man en anställning och kan först därefter börja söka uppdrag som en barnvakt Halmstad.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Halmstad

Ni som familj kan välja bland flera flexibla upplägg för en barnvakt Halmstad. Det är meningen att verksamheterna ska kunna erbjuda hjälp till alla barnfamiljer som vill och behöver barnpassning. Så det finns hjälp att få under dagtid, kvällstid, nattetid och även under helger.

Många barnfamiljer väljer att utgå från något av de följande uppläggen:

Hämtning & lämning: Det är sällan som ens jobb kan anpassas efter barnens skoltider. Det gör att många gärna vill ha hjälp av en barnvakt Halmstad med hämtning och lämning från och till skolan.

Sporadiska tillfällen: ibland behöver man mer sporadisk hjälp när det kommer till barnpassning. En nanny kan då finnas till hands.

Heltid eller deltid: vill du ha hjälp mer frekvent under veckorna så finns det ett alternativ för det. Välj att ta hjälp av en nanny som arbeta antingen på deltid eller heltid.

Övriga situationer: Det finns tillfällen där barnen inte kan följa med. T.ex ett event med jobbet, eller ett bröllop är på gång.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Halmstad?

Det kan bli komplicerat och kännas svårt när man letar efter prisförslag för en nanny. Det finns mängder av olika upplägg och prisförslag. Till exempel så väljer vissa barnpassningsverksamheter att ha ett varierande timpris beroende på om det är dagtid eller kvällstid du behöver hjälp. Hos de rekommenderade företagen så är det enkelt. Modellen bygger på samma timpris oavsett tid på dygnet, och priset är från 149 kr/timme efter RUT.

RUT-avdraget gör att du får 50 000 kr per år i avdrag när du tar hjälp av en professionell nanny. Det betyder att man kan få 100 000 kr i avdrag om man är två föräldrar i hushållet.

Vanliga frågor och svar om barnpassning i Halmstad

Vilka företag kan jag vända mig till för barnpassning? Vi rekommenderar dig myNanny eller NannyPoppins som seriösa barnpassningsalternativ. Den sistnämnda specialiserar sig på att hitta barnvakter till mycket små barn. Kan jag få en barnvakt Halmstad på heltid? Absolut! Det finns en mängder av anlitade barnvakter, detta för att kunna hitta en som kan hjälpa varje familj som vill ha hjälp med barnpassning. Hör av dig till en av de rekommenderade organisationerna så hjälper de dig. Hur går rekryteringsprocessen till? Av tusentals sökande så är det endast ett fåtal som väljs ut till en intervju. Sedan så görs det en bakgrundskontroll med utdrag ur belastningsregistret, man får gå utbildningar och ta certifieringar. Därefter kan man bli anställd och söka uppdrag som barnvakt i Halmstad. Vad brukar det kosta med en barnvakt Halmstad? Timpriset hos de rekommenderade organisationerna är från 149 kr. Det är alltid samma pris för dag som natt, kväll eller under helger. RUT- avdraget gör att er familj får ett mycket bättre pris för en professionell barnvakt.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Halmstad

Att välja en professionell nanny gynnar både dig och din barnvakt Halmstad. Fördelarna är bland annat:

Lagen följs — Arbetsgivaransvaret faller på företaget och det gör att de måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter.

Ovärderliga referenser & vit lön — Varje barnvakt får en riktigt bra merit och värdefulla referenser som han eller hon kan lägga till på sitt CV. Dessutom, med en vit lön så har man en säker anställning.

Försäkrad via jobbet — Ifall er barnvakt Halmstad skulle råka ut för en olycka när han eller hon är ute på ett uppdrag så är han eller hon försäkrad via jobbet.

Utbildningar & certifieringar: krav — er barnvakt Halmstad har fått lära sig olycksfallshantering och HLR (hjärt-och lungräddning) för barn.

Coachning & stöd för alla barnvakter — För att kunna bli en så bra nanny som möjligt behöver man också få stöd och coachning till och från vilket går att få. Barnspecialisterna finns alltid på plats för att hjälpa er nanny under vardagar mellan kl 09-19.

Får alltid en ersättare — Ibland får man förhinder som barnvakt och då kan ni som familj få en ersättare.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning i Halmstad

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Här får du all information som du kan behöva när du letar efter en barnvakt i Halmstad. Du hittar information om bland annat hur du går tillväga när du vill hitta en barnvakt, rekryteringsprocessens alla steg samt vanliga frågor och svar om barnpassning. Du kan gå in på antingen myNanny eller NannyPoppins barnvakt Halmstad för att komma igång med processen. För läxhjälp och personlig studiecoach rekommenderar vi att man vänder sig till organisationerna Allakando läxhjälp Halmstad eller SmartStudies läxhjälp Halmstad.

Kontakta oss för barnpassning i Halmstad

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Barnvakt i Halmstad
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Prova-på-träff
 • Flexibla upplägg