Barnvakt pris

Barnvakt pris

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt och priser. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt pris här

Vad kostar det med en professionell barnvakt?

Det är många familjer i Sverige som gärna vill ha professionell hjälp med barnpassning. När man kollar runt efter priser för barnvakter kan man få upp flera olika alternativ. Alla företag har sina egna upplägg och väljer att inkludera olika parametrar i sina priser. exempelvis så kan timpriset ändras beroende på om det är under dagen eller kvällen. Andra räknar in erfarenhet i timpriset.

Hos de rekommenderade företagen så utgår de från en enkel modell. Timpriset ligger från 149 kr. Du kan ta kontakt med någon av de två presenterade alternativen för barnpassning och då kommer du alltid kunna få ett gratis förslag gällande barnvakt pris.

Bättre pris med RUT-avdrag

Många som gärna vill ha hjälp av en barnvakt funderar mycket på barnvakt pris. Man vill att det barnvakt timpris ska vara rimligt. Det är det också.

I samband med regeringsskiftet år 2007 så trädde RUT-avdraget i kraft. Det innebär att man kunde få skatteavdrag som föräldrar när man väljer att ta hjälp utav professionell barnpassning. Tidigare har man som förälder kunnat få 25 000 kr i avdrag per år, men sedan juli 2019 ökade man på avdraget. Så nu kan man som förälder få 50 000 kr i avdrag per år! Det betyder att är man två föräldrar i ett hushåll kan man därmed få 100 000 kr i avdrag.

RUT-avdraget gör därmed en stor skillnad på priset. Det är hälften så billigt med avdraget än om det inte hade funnits. Avdraget gör att barnvakt pris blir mycket billigare, men nivån på barnpassningen har minst lika hög kvalitet som innan det kom.

Flera flexibla upplägg: samma timpris oavsett

Hos de rekommenderade företagen så finns det en stor fördel. Barnvakt pris är detsamma oavsett när på dygnet du behöver barnpassning. Pris barnvakt är alltså från 149 kr i timmen.

Barnvakt pris är detsamma oavsett om du vill ha hjälp:

Unde dagtid Under kvällstid Under nätter Under helger

Det finns många flexibla upplägg att välja mellan för barnpassning. Vanligaste är hämtning/lämning från och till förskolan. Därefter kan du få sporadisk hjälp, en nanny för heltid/deltid eller vid enstaka tillfällen. Exempelvis om du har ett event med jobbet där barnen inte kan följa med.

Så hittar du en barnvakt

Du tar kontakt med någon av de rekommenderade företagen för att berätta om vd det är du behöver hjälp med. Då kommer barnpassningsspecialisten kunna presentera dig ett upplägg som kan tänkas passa ditt behov. Då kommer du också få ett mer precist barnvakt pris.

Sedan kommer de att handplocka en barnvakt till er, vilket brukar inte ta mer än max två veckor. Som sista steg kommer ni att kunna träffas för en prova-på-träff. Detta är ett perfekt tillfälle för er att lära känna er utvalda barnvakt, och ni kan se hur era barn och barnvakten känner för varandra.

Vanliga frågor och svar om barnvakter och barnvakt pris

Behöver jag göra något för att RUT-avdraget ska gälla? Nej det behöver du inte! Priset kommer att skötas av ekonomi avdelningen som räkan r in RUT-avdraget. Hur mycket kostar det i timmen för en barnvakt? Barnvakt pris ligger från 149 kr i timmen. Priset kommer inte att variera, utan det är samma pris oavsett på dygnet. Jag behöver ett prisförslag, kostar det något? Nej det gör det inte. Du kontaktar någon av de rekommenderade företagen och då kommer du få ett gratis prisförslag. Kan jag få hjälp av en barnvakt när som helst? ja det kan du. Vi hittar en barnvakt till dig beroende på när du behöver en barnvakt. Det finns många flexibla upplägg att välja mellan.

Med barnvakt.se hittar du pris information gällande barnvakt i Sverige

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Här får du all information som du kan behöva när du letar efter en barnvakt i Sverige. Bland annat hittar du barnvakt pris, information om RUT-avdrag och hur du kan hitta en perfekt barnvakt för din familj. Kontakta gärna någon av de rekommenderade företagen för gratis prisförslag. För pris kan du även gå in på NannyPoppins barnvakt pris!

Om du har funderat över att ta hjälp av en studiecoach och pris för läxhjälp till dina barn kan du gå in på följande sidor. Allakando läxhjälp pris och SmartStudies läxhjälp pris.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg