Hitta barnvakt i Västerås

Behöver du hjälp med att få vardagen att gå ihop? Ofta kan en professionell barnvakt vara lösningen för att du ska få den där sist pusselbiten att falla på plats. Nedan kan du välja ut en utbildad, bakgrundskontrollerad och trygg barnvakt i Västerås från Sveriges största barnpassningsorganisationer! Hos oss kan du hitta en nanny över hela Västerås, oavsett om du behöver barnpassning i stan eller på landsbygden. Bor du i Västerås och söker jobb som nanny? Läs mer här

Ålder:Visar alla
Ålder:
Upplägg:Visar alla
Upplägg:

Kom igång med en barnvakt i Västerås

 • Barnvakt Västerås

  1 Lämna en intresseanmälan

  Välj en nanny i Västerås eller be våra specialister om hjälp! Sedan återkommer våra partners på myNanny eller NannyPoppins till dig.

 • Hitta nanny i Västerås

  2 Prova-på-träff med er barnvakt

  Träffa er barnvakt i Västerås för en prova-på-träff utan bindning. Ni märker snabbt om allt känns bra med er barnvakt!

 • Nanny i Västerås sökes

  3 Få en enklare vardag

  Er barnvakt i Västerås kan hjälpa till alla tider och dagar i veckan, från hämtning och lämning till barnpassning på kvällar och helger.

Barnpassning i Västerås

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Västerås

Välkommen till barnvakt.se! Hos kan du få hjälp med att hitta en trygg och erfaren barnvakt oavsett om ni bor centralt i Västerås eller utanför i en mindre ort.  Hittar ni inte en barvakt på hemsidan som passar just er kan ni alltid be våra barnpassningsspecialister att hjälpa er. Vi har tillgång till över 2000 barnvakter i våra system och det är långt ifrån alla som visas här.

Få en barvakt och nanny oavsett var i Västerås

Som tidigare nämnt spelar det ingen roll om ni bor centralt i Väterås eller utanför på landsbygden, vi hjälper er att få en professeionell och trygg barnvakt som kan hjälpa er att få ihop livspusslet! Vi har barnvakter för alla möjliga tillfällen. Vi kan hjälpa till med allt från hämtning och lämning till/från skolan, till resor och event.

Ni får alltid en personligt matchad nanny

Vill ni få hjälp med matchningsprocessen? Våra samarbetspartners my-Nanny och NannyPoppins börjar alltid med ett inledande samtal för att lära känna just er, detta för att kunna förstå era behov fullt ut och därmed matcha er med en barnvakt som passar just er familj.

När de lärt känna er börja de söka efter en barnvakt som skulle passa just er. Därefter bokas en prova-på-träff där ni får träffa barnvakten för att säkerställa att ni känner er trygga.

Barnpassning i Västerås

Så säkerställer vi att du får en trygg nanny i Västerås

Trygg barnvakt

Bakgrundskontroll
Vi tittar på allt som finns i belastningsregistret och hos samtliga svenska domstolar. Det är en mer gedigen kontroll än de flesta skolor och förskolor gör.

Intervju barnvakt

Intervju och tester
Varje barnvakt i Västerås intervjuas av våra specialister och får genomgå en rad tester för att få arbeta som barnvakt med våra familjer. Endast den bästa nannyn får jobbet.

Utbildad barnvakt

Säkerhetsutbildning
Alla barnvakter utbildas och certifieras i säkerhet. Det innebär allt från HLR för barn till hur man leker tryggt och säkert. Alla nannies har försäkring.

Vad säger andra om våra barnvakter i Västerås?

Recensioner för barnpassning Recensioner för barnpassning
Vicki Ånäs Om sin barnvakt i Västerås

”Tack barnvakt.se för att ni hjälpte oss med att hitta en helt underbar barnvakt! Hela familjen är supernöjda och våra döttrar har så roligt tillsammans med Nina!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Vanja Landin Om sin barnvakt i Västerås

”Barnvakt.se var lyhörda och de var även väldigt måna om vad just vår familj behövde för att vi skulle få trygg och säker barnpassning som passade just vår familj! Rekommenderar starkt!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Mats Rönning Om sin barnvakt i Västerås

”Vi är känner oss väldigt trygga med vår nanny som barnvakt.se hittade åt oss. Hon är pålitlig och extremt kunnig! Stort tack!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Omar Salim Om sin barnvakt i Västerås

”Snabb och smidig hjälp! Barnvakt.se är otroligt professionella, det tog endast två veckor för oss att bli matchade med en barnvakt som var helt perfekt för oss!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Jenny Vidberg Om sin barnvakt i Västerås

”Det känns tryggt att hitta en barnvakt via barnvakt.se, de är seriösa och bryr sig verkligen om vad jag och min man, samt vad våra barn behöver.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Upplägg och pris för barnpassning i Västerås

Barnvakt i Västerås från 149 kr/t efter RUT-avdrag

Barnvakt i Västerås löpande

Er nanny i Västerås hjälper till löpande. Det kan vara allt från några timmar dagtid till nätter, kvällar och helger.

Fr. 149 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Hämtning/lämning i Västerås

Avsluta på jobbet i lugn och ro. Er nanny hämtar en eller flera dagar i veckan, leker och kan t.ex. värma mat.

Fr. 149 kr/t

Barnvakt i Västerås vid behov

Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Fr. 149 kr/t


Vanliga frågor om barnvakt i Västerås

Var i Västerås kan jag hitta en barnvakt från er?

Vi har barnvakter i hela Västerås. Detta betyder att ni kan få en nanny oavsett om ni bor ute på landsbygden eller centralt i Västerås. Hittar du inte rätt bland de barnvakter som är listade ovan så kan ni alltid ringa in till oss så hjälper vi mer än gärna till. Vi har över 2000 barnvakter i vårt register!

Varför är era barnvakter i Västerås så bra?

Med hjälp av våra samarbetspartners samlar vi erfarna och certifierade barnvakter från några av Västerås största företag för barnpassning. De är alltid noga kontrollerade, utbildade och har erfarenhet av barnpassning.

Gäller RUT-avdraget om jag har en nanny via er?

Absolut! De flesta svenskar kan ha barnpassning hos oss för upp till 75 000 kr per år och vuxen person i hushållet. Kontakta skatteverket om du är osäker på om du har tillgång till avdraget.

Jag vill jobba som barnvakt i Västerås, hur gör jag?

Vad roligt att du vill jobba som barnvakt i Västerås! Det är alltid familjer som är i behov av en barnvakt i Västerås och här kan du göra verklig nytta! Du är välkommen att söka jobb som nanny, läs mer om hur du gör det genom att navigera dig vidare i menyn på vår hemsida.

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Västerås

Känner du att behöver en professionell barnvakt Västerås? Du är inte ensam i detta. Det har skett en ökning i efterfrågan för en professionell barnvakt över hela Sverige. Anledningen är t.ex. för att få ihop vardag och livspussel, men också för att det är mer tryggt att anlita ett företag. Alla barnvakter har genomgått en noggrann urvalsprocess, och de handplockas för att passa din familj! Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Västerås.

Att hitta barnvakt i Västerås

Det är inte krångligt att hitta en barnvakt i Västerås. Du börjar med att ta kontakt med antingen my-Nanny eller NannyPoppins. Därefter så kommer du att få hjälp med alla följande steg. När du tar kontakt så kommer du att få prata med en barnpassningsspecialist som vill veta mer om din situation, hur ofta du vill ha hjälp och om du har några preferenser gällande din barnvakt.

Som nästa steg kommer specialisten att börja leta efter en barnvakt Västerås som passar in efter dina behov. Oftast tar det ungefär två veckor att hitta en nanny, men kan gå snabbare än så.

Innan ni kör igång med eran utvalda barnvakt så rekommenderas det att man gör en prova-på-träff. Det blir en första träff där ni och er barnvakt Västerås får lära känna varandra, se hur barnen kopplar med er barnvakt etc. Ni binder inte upp er till något, utan efter träffen har ni lite tid på er att fundera på om ni vill fortsätta med eran barnvakt eller inte.

Känner ni att personkemin inte riktigt stämde överens så kan man fråga om att få en annan barnvakt. Oftast blir det rätt från start!

Så rekryteras, utbildas och kontrolleras en barnvakt Västerås

Varje barnvakt Västerås har valts ut efter en noggrann urvalsprocess. För att bli en nanny hos någon av de två rekommenderade företagen så ska man först ha tagit sig igenom en intervju. Där får rekryteraren en känsla för hur man är som person och ställer flera frågor, bland annat varför man skulle vilja bli barnvakt.

Det görs alltid en väldigt utförlig bakgrundskontroll då företagen gör ett utdrag ut belastningregistret. För att kunna bli erbjuden en tjänst som barnvakt ska man bland annat ha ett fläckfritt förflutet.

Er barnvakt Västerås har också fått genomgå utbildningar och tagit ett antal certifieringar innan han eller hon kunde börja söka uppdrag som nanny. Utbildningarna innefattar HLR (hjärt- och lungräddning) samt olycksfallsutbildning. Certifieringarna ser till att man också har en god kunskap om barnpassning.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Västerås?

Det kan kännas oklart och krångligt kring priserna för en barnvakt Västerås. Varje företag har nämligen sina egna varianter på upplägg och tillhörande priser. Några väljer att ha ett varierande timpris beroende på vilken tid på dygnet man vill ha hjälp av en barnvakt. Exempelvis så kan det bli dyrare om man vill ha hjälp under nattetid. Men hos de rekommenderade företagen så följer ni en enkel modell. Priset för en barnvakt Västerås ligger från 149 kr/timme efter RUT och ni kan alltid få ett gratis prisförslag. Till skillnad från många andra företag så varierar inte timpriset, utan det är detsamma oavsett om det är under dagen eller natten som du behöver barnpassning.

RUT-avdrag gör att du som förälder kan få upp till 50 000 kr per år i avdrag när väljer att ta hjälp av en professionell nanny. Det betyder att man kan få 100 000 kr i avdrag om man är två föräldrar i hushållet.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Västerås

Du har flera fördelar när du väljer att ta hjälp av ett professionellt företa inom barnpassning. Fördelarna är:

Att följa lagen är lätt — arbetsgivaransvaret faller på företaget, vilket gör att de måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter.

Värdefulla meriter, referenser & vit lön — Er barnvakt Västerås får en riktigt bra merit och värdefulla referenser som han eller hon kan ta med på sitt CV i framtiden. Dessutom har de en vit lön som anställd barnvakt.

En full försäkring ingår— Alla barnvakter har en full försäkring. Det är mycket viktigt ifall det skulle ske en olycka när han eller hon är ute på ett uppdrag som nanny.

Barnvakten går utbildningar & tar certifieringar — er barnvakt Västerås har fått lära sig olycksfallshantering och HLR (hjärt-och lungräddning) för barn. I samband med certifieringarna så har de fått en bredd av kunskaper som är essentiella att ha inom barnpassning.

Nära till coachning & stöd — För att kunna bli en så bra nanny som möjligt behöver man också få stöd och coachning till och från. Det går att få under alla vardagar mellan kl 09-19. Barnspecialisterna finns alltid på plats för att hjälpa er barnvakt Västerås.

Vid förhinder får ni en ersättare — Alla kan få något förhinder. Skulle er barnvakt Västerås inte kunna hjälpa till med barnpassningen så kan ni få en ersättare.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt i Västerås

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Här får du all information som du kan behöva när du letar efter en barnvakt Västerås. Du kan också läsa mer om professionell barnvakt på NannyPoppins barnvakt Västerås. På denna sidan finner du information om timpriser, rekryteringsprocessen och hur du gör för att få en professionell barnvakt Västerås.

För att hitta studiecoach för läxhjälp i din stad till dina barm kan du gå in på Allakando läxhjälp Västerås eller SmartStudies läxhjälp Västerås.

Kontakta oss för barnpassning i Västerås

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Barnvakt i Västerås
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Prova-på-träff
 • Flexibla upplägg