Barnvakt Örebro

Barnvakt Örebro

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Örebro. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Örebro här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt Örebro

Familjer i Örebro söker sig mer och mer till ett barnpassningsföretag för att hitta en barnvakt. Anledningen är t.ex. för att få ihop en hållbar vardag, men också för att det är mer tryggt att anlita ett företag. Med en professionell nanny kan du alltid vara säker på att han eller hon är rätt person för er familj. Varje barnvakt har genomgått en gedigen rekryteringsprocess och har valts ut noggrant för att passa din familjs behov. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Örebro.

Så hittar du en barnvakt i Örebro

För att få en bra barnvakt Örebro tar du kontakt med antingen NannyPoppins eller myNanny. Därefter kommer du att få hjälp med allt som behövs för att få en professionell nanny.

Du berättar för en barnpassningsspecialist hur ofta du behöver hjälp samt med vad. Han eller hon kommer att sätta igång ett arbete med att hitta en handplockad nanny baserat på era behov. När en matchning av en barnvakt har gjorts så kommer de att meddela er.

Ni bör sedan göra den rekommenderade prova-på-träffen. Då får ni chansen som familj att träffa er utvalda nanny för första gången . Ni kans e hur barnen känner för personen, ni kan ställa varandra frågor. Många bokar in sina kommande träffar redan där och då.

Ni har möjlighet att få en ny nanny ifall den första som har valts ut till er inte känns helt rätt i matchningen. Vanligtvis så blir det perfekt matchning från start.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Örebro

Varje barnvakt Örebro genomgår en noggrann urvalsprocess. Först blir man kallad till en intervju. Där få rekryteraren en känsla för hur man är som person och kan ställa flera frågor.

Som andra steg görs det en bakgrundskontroll. Då kommer de att begära ett större utdrag från belastningsregistret. För att kunna leva upp till rollen som en trygg och säker nanny är det viktigt att man har ett fläckfritt förflutet.

Som nanny måste man genomgå utbildningar, som HLR (hjärt -och lungräddning) och olycksfallsshantering. Det kommer även begäras att man tar ett antal certifieringar för att kunna få arbeta som barnvakt Uppsala.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Örebro

Är det under dagtid, kvällstid, under en helg som du behöver hjälp så går det att få. De rekommenderade företagen har tusentals nannys. Detta gör att det finns en stor variation på tider och upplägg man kan få en professionell nanny.

Uppläggen för en barnvakt Örebro är:

Hämtning & lämning: Ett av de vanligaste uppläggen som barnfamiljer i Sverige använder sig utav. Ni bestämmer hur ofta er barnvakt Örebro ska hämta och lämna era barn till och från skolan per vecka.

Sporadiska tillfällen: Oavsett ens behov så ska man kunna få hjälp av en barnvakt Örebro. Du kanske inte kan VAB:a, eller så blir det något akut på jobbet som gör att du måste åka in.

Heltid eller deltid: Behöver man mer kontinuerlig hjälp av en nanny kan detta upplägg passa bra! Genom att anlita en barnvakt Örebro på heltid eller halvtid kan du få hjälp när du vill.

Övriga situationer: Det är ett event på jobbet om några veckor, du har blivit bjuden till ett bröllop där barnen inte kan följa med. Ta då hjälp av en barnvakt Örebro.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Örebro?

De två rekommenderade organisationerna har en enkel modell. Den bygger på samma timpris oavsett tid på dygnet, som sträcker sig från 149 kr/timme efter RUT-avdrag. När du vill få ett prisförslag så är det helt gratis!

RUT-avdraget gör att du som familj får ett mycket bättre pris för en professionell barnvakt. Som förälder har du rätt att få upp till 50 000 kr i avdrag för ett år. Är man två föräldrar i ett hushåll betyder det att ni får 100 000 kr i avdrag när ni anlitar en nanny via ett barnpassningsföretag.

Vanliga frågor och svar om barnpassning i Örebro

Kan man få en barnvakt oavsett vart i Örebro man bor? Ja det kan du få! När du söker efter en barnvakt Örebro så inkluderad det alla närliggande områden. Det letas alltid efter en barnvakt som bor så nära familjen som möjligt, detta då det underlättar för båda parterna. Vad är timpriset för en barnvakt Örebro? Hos de rekommenderade organisationerna är timpriset från 149 kr/timme. Timpriset varierar inte, det är samma oavsett mär på dygnet du behöver hjälp. Kan man få hjälp med hämtning och lämning från förskolan? Det är inga problem. Det är ett av de vanligaste uppläggen för de familjer som redan har en professionell nanny. Måste man ha en prova-på-träff? Det är inget krav, men det är starkt rekommenderat. Då får ni som familj chansen att lära känna er barnvakt innan ni kör igång med barnpassningen helt. Det kan vara bra att se om personkemin tex känns bra, vad era barn känner kring personen mm.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Örebro

När du tar hjälp av en barnvakt Örebro så har du flera fördelar, än om du förslagsvis hade valt att ta hjälp av din granne. Fördelarna är:

Mycket enklare att följa lagen — Arbetsgivaransvaret hamnar hos företaget. Det innebär att de måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter.

Värdefulla meriter, referenser & vit lön — Er barnvakt Örebro får en vit lön samt en riktigt bra merit och värdefulla referenser.

Full försäkring— Alla barnvakter har en full försäkring vilket är väldigt viktigt ifall en olycka mot all förmodan skulle ske när han eller hon är ute på ett uppdrag som nanny.

Utbildningar & certifieringar — Olycksfallshantering och HLR för barn är utbildningar som alla kommande barnvakter måste gå, innan de kan söka uppdrag som nanny via företagen.

Ett antal certifieringar tas också för att barnvakterna ska få all nödvändig kunskaper som finns. Er barnvakt Örebro får både kunskapen och alla de praktiska färdigheterna för en trygg och säker barnpassning.

Coachning & stöd — För att kunna bli en så bra nanny som möjligt behöver man också få stöd och coachning till och från. Det går att få under alla vardagar mellan kl 09-19. Barnspecialisterna finns för er barnvakt Örebro.

En ersättare kan hittas — Att få förhinder kan hända den bästa, inkluderat er barnvakt Örebro. Vi är ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter och ser till att ni får en duktig ersättare.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning i Örebro

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. På denna sida får du information som du kan behöva vet om när du letar efter en barnvakt i Örebro. Mer kan du även hitta på respektive organisations hemsida, så som NannyPoppins barnvakt Örebro.

Vi finns till för att underlätta för dig att hitta en riktigt bra barnvakt Örebro. Har du några funderingar kan du vända dig till någon av de rekommenderade organisationerna direkt.

För läxhjälp rekommenderar vi att ni kontaktar Allakando eller SmartStudies. De hjälper er komma igång med en personlig studiecoach. Du kan hitta mer information om detta på Allakando läxhjälp Örebro. Du kan även kolla in SmartStudies läxhjälp Örebro.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och vertifierade
  • Prova-på-träff
  • Upplägg anpassade efter din vardag