Hitta barnvakt i Lund

Behöver du hjälp med att få vardagen att gå ihop? Ofta kan en professionell barnvakt vara lösningen för att du ska få den där sist pusselbiten att falla på plats. Nedan kan du välja ut en utbildad, bakgrundskontrollerad och trygg barnvakt i Lund från Sveriges största barnpassningsorganisationer! Hos oss kan du hitta en nanny över hela Lund, oavsett om du behöver barnpassning centralt eller på landsbygden. Bor du i Lund och söker jobb som nanny? Läs mer här

Ålder:Visar alla
Ålder:
Upplägg:Visar alla
Upplägg:

Kom igång med en barnvakt i Lund

 • Barnvakt Lund

  1 Lämna en intresseanmälan

  Välj en nanny i Lund eller be våra specialister om hjälp! Sedan återkommer våra partners på myNanny eller NannyPoppins till dig.

 • Hitta nanny i Lund

  2 Prova-på-träff med er barnvakt

  Träffa er barnvakt i Lund för en prova-på-träff utan bindning. Ni märker snabbt om allt känns bra med er barnvakt!

 • Nanny i Lund sökes

  3 Få en enklare vardag

  Er barnvakt i Lund kan hjälpa till alla tider och dagar i veckan, från hämtning och lämning till barnpassning på kvällar och helger.

Barnpassning i Lund

Trygg barnpassning i Lund som kan lösa livspusslet

Välkommen till barnvakt.se! I Lund har vi ett brett nätverk av erfarna, trygga och roliga barnvakter som alla älskar att hjälpa familjer med barnpassning. Skulle ni inte hitta er barnvakt i just Lund på vår hemsida kan ni alltid ringa in till oss och be våra barnpassningsspecialister att hjälpa er. Vi har tillgång till över 2000 barnvakter i våra system och det är långt ifrån alla som visas här.

Barnpassning i och utanför Lund

För oss ska det inte spela någon roll var familjen bor. Alla ska kunna ha tillgång till trygg och säker barnpassning. Oavsett om ni bor centralt i Lund eller utanför i en mindre ort kan vi på barnvakt.se hjälpa er att få en personligt utvald barnvakt. Vi har barnvakter och nannys för alla möjliga tillfällen.

Alltid en personligt utvald nanny för hela familjen

Vi på barnvakt.se hjälper gärna till med er matchningsprocess. Börja med att ringa in till oss så kan vi lära känna er familj för att därmed förstå era behov fullt ut. När vi lärt känna er lite mer börjar vi söka efter en barnvakt i Lund som skulle passa just er. Därefter bokas en prova-på-träff där ni får träffa barnvakten för att säkerställa att ni är nöjda.

Barnpassning i Lund

Så säkerställer vi att du får en trygg nanny i Lund

Trygg barnvakt

Bakgrundskontroll
Vi tittar på allt som finns i belastningsregistret och hos samtliga svenska domstolar. Det är en mer gedigen kontroll än de flesta skolor och förskolor gör.

Intervju barnvakt

Intervju och tester
Varje barnvakt i Lund intervjuas av våra specialister och får genomgå en rad tester för att få arbeta som barnvakt med våra familjer. Endast den bästa nannyn får jobbet.

Utbildad barnvakt

Säkerhetsutbildning
Alla barnvakter utbildas och certifieras i säkerhet. Det innebär allt från HLR för barn till hur man leker tryggt och säkert. Alla nannies har försäkring.

Vad säger familjer om våra barnvakter i Lund?

Recensioner för barnpassning Recensioner för barnpassning
Karin Melin Om sin barnvakt i Lund

”Det har känts väldigt tryggt att ta hjälp av en barnvakt via er som är utbildad, certifierad och erfaren. Vi kan starkt rekommendera barnvakt.se!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Laura Olin Om sin barnvakt i Lund

”Att få avlastning med barnvakt i hemmet har varit så otroligt värdefullt för att vår vardag ska fungera! Jag och min man upplever mycket mindre stress och barnen har fantastiskt roligt med sin barnvakt Moa!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Rasmus Wicklin Om sin barnvakt i Lund

”Barnvakt.se är smidiga, hjälpsamma och väldigt professionella. Vi fick en helt perfekt barnvakt inom loppet av bara två veckor!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Stephanie Jansson Om sin barnvakt i Lund

”Väldigt skönt att som förälder att få hjälp barnpassningen. Funderar ni på att anlita en barnvakt kan jag absolut rekommendera det, och att göra det via barnvakt.se, de är otroligt hjälpsamma och lyhörda.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Veronica Karlsson Om sin barnvakt i Lund

”Att barnvakt.se har så stor erfarenhet av att hjälpa familjer inger ett lugn för oss som föräldrar. Vi har känt oss väldigt trygga under hela processen som vi haft kontakt med er! Ett självklart val för er föräldrar som vill ha trygg och säker barnpassning!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Upplägg och pris för barnpassning i Lund

Barnvakt i Lund från 149 kr/t efter RUT-avdrag

Barnvakt i Lund löpande

Er nanny i Lund hjälper till löpande. Det kan vara allt från några timmar dagtid till nätter, kvällar och helger.

Fr. 149 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Hämtning/lämning i Lund

Avsluta på jobbet i lugn och ro. Er nanny hämtar en eller flera dagar i veckan, leker och kan t.ex. värma mat.

Fr. 149 kr/t

Barnvakt i Lund vid behov

Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Fr. 149 kr/t


Vanliga frågor om barnvakt i Lund

Var i Lund kan jag hitta en barnvakt från er?

Ni kan få hjälp av en barnvakt oavsett om ni bor i centrala Lund eller utanför i närliggande orter. Några exempel på platser som vi kan hjälpa till med en nanny är Professorsstaden, Nöbbelöv, Norra Fälanden, Brunnshög, Östra Torn, Råbylund, Papegojelyckan, Vallkärra och Stångby. Hittar du inte rätt bland de barnvakter som är listade ovan? Bara kontakta oss, vi har över 2000 barnvakter i vårt register!

Varför är era barnvakter i Lund så bra?

Tillsammans med våra samarbetspartners samlar vi barnvakter från Lunds största företag för barnpassning. Alla barnvakter är noga kontrollerade, utbildade och har erfarenhet av barnpassning, detta för att ni ska få trygg och säker barnpassning.

Gäller RUT-avdraget om jag har en nanny via er?

Ja det gör det! De flesta svenskar kan ha barnpassning hos oss för upp till 75 000 kr per år och vuxen person i hushållet. Kontakta skatteverket om du är osäker på om du har tillgång till avdraget.

Jag vill jobba som barnvakt i Lund, hur gör jag?

Vad roligt att du är intresserad av jobbet som barnvakt i Lund! Idag är det faktiskt väldigt många familjer som behöver hjälp med extra avlastning och här kan du göra verklig skillnad som nanny! Du är alltid välkommen skicka in en ansökan om att jobba som nanny, läs mer om hur du gör det genom att navigera dig vidare i menyn på denna hemsida.

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Lund

Man har märkt att det är en tydligt uppåtgående trend bland familjer i Lund att anlita professionella barnvakter. Anledningen är främst för att få ihop vardag och livspussel, men också för att det är tryggt att anlita ett företag.

Exempelvis, när man anlitar en professionell barnvakt Lund så får du alltid en utbildad och certifierad nanny som är genuint intresserad av barnpassning och har dina barns trygghet som första prioritering.

Med en nanny kan du som förälder hinna med den där extra timmen att träna, eller få mer kvalitets tid med din partner.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Lund

Med ett professionellt barnpassningsföretag har man flera fördelar som familj än om du hade vänt dig till exempelvis din granne. Fördelarna är:

Att följa lagen blir lätt — Då du har valt att anlita en barnvakt via ett företag så har de arbetsgivaransvaret. Det innebär att de måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter.

Barnvakten får vit lön & ovärderliga meriter — Att ha en säker anställning och goda meriter ges till alla barnvakter. För de yngre barnvakterna är det mycket värdefullt att ha bra meriter och referenser som ett tillägg på sitt CV. Dessutom så får er barnvakt Lund en vit anställning.

Din barnvakt har full försäkring — Alla barnvakter har en full försäkring, vilket också är väldigt viktigt ifall en olycka mot all förmodan skulle ske när han eller hon är ute på ett uppdrag som nanny.

Barnvakten får utbildningar & certifieringar — För att bli en barnvakt Lund måste man genomgå dessa utbildningar och ta certifieringarna. Som förälder ska man alltid känna sig säker och trygg med sin nanny. Er barnvakt Lund får med sig både kunskapen och alla de praktiska färdigheterna för att ge en trygg och säker barnpassning.

Er barnvakt få kontinuerlig coachning & stöd — För att kunna bli en så bra nanny som möjligt behöver man också få stöd och coachning till och från. Det går att få under alla vardagar mellan kl 09-19. Barnspecialisterna finns alltid på plats för er barnvakt Lund.

En bra ersättare erbjuds alltid vid förhinder — Att man får förhinder kan hända vem som helst, även er barnvakt. Fördelen med att ha en anlitad nanny via ett företag är att du enkelt kan få en minst lika bra ersättare. Vi är ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter och ser till att ni får en duktig ersättare.

Så hittar du en barnvakt i Lund

För att hitta en bra barnvakt Lund börjar du med följande. Kontakta någon av de rekommenderade alternativen för barnpassning. Vi rekommenderar myNanny eller NannyPoppins. När du gör detta så kommer du att få möjlighet att prata med en barnpassningsspecialist. Han eller hon kommer att ställa frågor, så som hur ofta du vill ha hjälp, vart du bor, hur många barn det gäller etc. Du får även möjlighet att berätta om du har några preferenser gällande din nanny. När ni har kommit fram till vad för upplägg som kan passa dig bäst så påbörjas nästa steg — matchning med en barnvakt Lund.

Efter samtalet kommer det börjas med att leta efter en barnvakt som kan matchas med din familj. Alla barnvakter handplockas, man kan förklara det som att du få en skräddarsydd nanny. Arbetet med att hitta en nanny tar runt två veckor, men kan ibland gå snabbare. När en match har hittats så meddelas ni.

Som sista steg rekommenderas det att man går på en prova-på-träff. Detta är ett tillfälle där ni och er barnvakt kan träffas en första gång för att lära känna varandra, ställa frågor, låta barnen få en känsla för deras nanny. Ni kanske planerar kommande träffar direkt. Om det är så att man av någon anledning inte känner att matchningen känns helt hundra så säger man till. Det går absolut att hitta en annan barnvakt. Det viktiga är att man har en god personkemi och känner att barnvakten passar in i er familj. Det brukar i de flesta fall bli en perfekt matchning från start!

Rekryteringsprocessen för en barnvakt Lund går till såhär

Det är inte vem som helst som kan bli barnvakt Lund. Varje år så söker tusentals in till att bli nanny med det är endast några få som väljs ut. Rekryteringsprocessen innehåller flera steg, detta för att se till att man har det som krävs för att bli en nanny. Som första steg bli man kallad till en intervju. Här kommer rekryteraren att se till flera olika faktorer. Delvis hur man är som person, vad man har haft för tidigare erfarenheter inom barnpassning.

Om man tar sig vidare från intervjun kommer man till nästa steg där organisationen kommer att göra en gedigen bakgrundskontroll som innefattar ett utförligt utdrag ut belastningsregistret. Det är viktigt att man som barnvakt har ett fläckfritt förflutet då det stärker din roll som en trygg och säker barnvakt. Som nästa steg i processen kommer man behöva gå utbildningar och ta vissa certifieringar.

Utbildningarna innefattar bland annat olycksfall och HLR (hjärt-och lungräddning) för barn. Det är av största vikt att man som barnvakt har de livsviktiga färdigheterna för att kunna hjälpa till som nanny. Certifieringarna ser till att de också har en god kunskap om barnpassning. När man väl har tagit sig till detta steg och klarat av alla utbildningar och certifieringar får man tillåtelse att börja söka efter uppdrag som nanny. Som anställd får man en vit lön, försäkring och pension samt arbetsgivar-& arbetsmiljöansvar.

Flera möjliga upplägg för er barnvakt Lund

Du som vänder dig till de rekommenderade verksamheterna kan känna dig lugn i att det finns en nanny för alla tider på dygnet. Du har möjlighet att anlita en barnvakt för flera olika sorters tillfällen. Det är inte alltid som man vet i förväg när man behöver en nanny, eller tvärtom. Man vet exakt när man behöver en nanny men det är svårt att hitta någon granne eller släkting som kan hjälpa till just de tiderna. Med en professionell barnvakt kan du få hjälp vid den tiden du behöver det. Barnvakter finns därmed tillgängliga för dagtid, kvällstid, helger mm, men även för följande upplägg:

Vid hämtning och lämning: Detta är ett av de vanligaste uppläggen. Du har en bra och trygg barnvakt som hjälper er med hämtning och lämning från och till skolan.

Vid sporadiska tillfällen: Vissa gånger blir det mer sporadiska tillfällen som man behöver en nanny. Vad det än är så kan du få hjälp med att hitta en barnvakt för dessa tillfällen.

För heltid eller deltid: Vet man med sig att det kommer behöva mer kontinuerligt hjälp under veckorna kan det vara ett alternativ att ha en nanny på deltid eller heltid. Då finns din personliga handplockade nanny tillgänglig under dagtid hela veckan och även för kvällar och helger.

Övriga situationer: Du ska iväg på ett bröllop. Du har blivit inbjuden på middag eller så har jobbet ett stort event om några veckor. Det finns tillfällen där barnen inte alltid kan hänga med, då kan du alltid använda dig av en barnvakt Lund.

Om barnvakt.se — vi guidar dig så du hittar en barnvakt & barnpassning i Lund

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Vi ger information om vart du kan hitta ex en NannyPoppins barnvakt Lund. Du får information om bland annat hur en nanny väljs ut för just din familj, vad för fördelar det finns med att vända sig till professionell barnpassning mm. Vi finns till för att underlätta för dig att hitta en riktigt bra barnvakt Lund. Har du fler frågor eller funderingar kan du vända dig direkt till någon av de rekommenderade företagen!

Är det så att ni har funderat på att ta läxhjälp av en studiecoach finns bland annat företaget Allakando och SmartStudies. De erbjuder läxhjälp i alla städer. Här kan du läsa mer om Allakando läxhjälp Lund och SmartStudies läxhjälp Lund.

Kontakta oss för barnpassning i Lund

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Barnvakt i Lund
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Prova-på-träff
 • Flexibla upplägg