Barnvakt Malmö

Barnvakt Malmö

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Malmö. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Malmö här

En barnvakt i Malmö kan lösa livspusslet

Det har skett en ökning i efterfrågan på barnvakter i Malmö stad. Många familjer känner att de har en stressig vardag och att det är svårt att få ihop livspusslet, så fler vänder sig till privat barnpassning. Att anlita en professionell barnvakt innebär trygghet och säkerhet samt en chans att minska vardagsstressen och därmed få en mer hållbar vardag. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Malmö.

Barnvakt i Malmö: Så hittar du rätt barnflicka

Att hitta en barnvakt Malmö är enkelt. Det första du gör är att kontakta någon av de rekommenderade verksamheterna för barnpassning. Då kommer du att få prata med en barnvaktsspecialist. Du kommer att få berätta om vad du vill ha hjälp med och hur ofta. Därefter kommer han eller hon att kunna ge dig förslag på vilket upplägg som kan komma att passa din efterfrågan. Sedan så påbörjas nästa steg.

När de vet vad du behöver hjälp med så påbörjas ett arbete med att hitta den perfekta barnvakten för din familj. Ibland kan det ta några dagar, men i snitt tar det ca 2 veckor för rekryterarna att handplocka en nanny. Som sista steg kommer ni som familj att möta eran barnvakt på ett prova-på-möte!

Vid prova-på-mötet har ni chansen att få ställa frågor eller diskutera vad ni har för förväntningar. Ni kommer att få lära känna er barnvakt Malmö och om ni vill, börja att planera upp nästa tillfälle. Skulle det, av någon anledning, inte kännas rätt så hör man av sig. Då kommer rekryterarna att hitta en ny barnvakt i Malmö för er. I de flesta fall så blir det en perfekt matchning från start!

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Malmö

För att bli barnvakt är det ett antal steg i urvalsprocessen som man måste klara. Det är tusentals sökande varje år, men det är endast ett fåtal som faktiskt väljs ut till att bli nanny. Det första som händer efter att man har skickat in en ansökan är att man blir kallad till intervju där man också behöver visa upp legitimation. Under intervjun så kollar rekryterarna på bland annat vad för tidigare erfarenheter man har kring barnpassning samt hur man är som person. Det frågas också om vilken ålder man gärna skulle vilja vara barnvakt för och om man också har några preferenser.

Har man klarat intervjun så kommer det att genomföras en mycket noggrann bakgrundskontroll, vilket inkluderar ett utförligt utdrag ur belastningsregistret. Det är viktigt att en barnvakt Malmö har ett fläckfritt förflutet, detta då ger en extra trygghet i ens roll som nanny. Urvalsprocessen slutar inte här. För att bli nanny måste man gå utbildningar och ta vissa certifieringar.

Utbildningarna inkluderar olycksfall och bland annat HLR (hjärt och lungräddning för barn). Certifieringarna ser till att barnvakterna har goda kunskaper om barnpassning. Slutligen så erbjuds man en anställning som barnvakt Malmö, och det innebär att man får en vit lön, försäkring och pension samt arbetsgivar-& arbetsmiljöansvar.

Flera flexibla upplägg finns för barnvakt Malmö

Med en professionell barnpassningsverksamhet har man möjlighet att få hjälp oavsett ens behov. Som förälder kanske du bara behöver hjälp med hämtning och lämning till och från skolan, eller att någon kanske passar dina barn under en kväll. De ser till att det finns en barnvakt tillgänglig för de stunder som du behöver hjälp. Barnvakter finns därmed tillgängliga för dagtid, kvällstid, helger.

Nedan ser du när en barnvakt Malmö kan vara tillgänglig:

Vid sporadiska tillfällen: Du kanske bara behöver hjälp någon gång då och då. Då finns det möjlighet att få hjälp vid just de enstaka tillfällena. Du kanske behöver VAB:a, Jobbet ringer in och säger att du behöver komma in direkt. Då kan du välja detta alternativ.

För heltid eller deltid — Med en heltids eller deltids barnvakt så har du möjlighet att få hjälp under hela veckan. Även kvällar och helger. Det är inte alltid man har ett arbete där man kan vara så flexibel, eller som är anpassat efter skolans öppettider.

Vid hämtning och lämning — Ett mycket vanligt alternativ bland familjer. En barnvakt Malmö ger dig chansen att slippa stressa från jobbet för att hinna med hämtning på fritids. Eller så får du chansen att få in en timmes träning.

För övriga situationer: Det kommer tillfällen då det kan vara svårt att ta med sina barn. Det är kanske dags för ett bröllop, blivit bjuden på middag, det är ett event under kvällen där barnen inte kan få följa med. En barnvakt går att hitta för olika tillfällen. Ta gärna kontakt för att få hjälpa hitta en barnvakt vid dessa tillfällen.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Malmö?

Många har en förutfattad mening att det skulle vara mycket dyrare att vända sig till en barnpassningsverksamhet för barnvakt Malmö än om de hade vänt sig till en personlig kontakt, så som att ta hjälp av grannen. Men tack vare RUT-avdraget så halverar det oftast priset, och sedan 2019 höjdes även avdraget från 25 000 kr till 50 000 kr per år. Men när en söker efter barnvakt i Malmö och priser kan det lätt bli komplicerat.

Det kan bli svårt att få ett exakt pris då det ofta varierar på grund av flera olika anledningar. Alla företag har dels olika upplägg och vissa varierar sina timpriser beroende på vilken tid på dygnet man söker efter en barnvakt Malmö. Därmed får man oftast olika prisförslag för barnvakt Malmö beroende på vad för upplägg man väljer, och vilket företag man frågar.

Hos de rekommenderade företagen hittar du en enkel modell. Oavsett tid på dygnet är det alltid samma timpris, vilket är från 149 kr. När du tar kontakt så kommer du få ett förslag på vilket upplägg som kan tänkas att passa just dig, och därmed får du ett precist prisförslag. När du vill ha ett prisförslag så är detta helt gratis!

Vanliga frågor och svar om barnpassning i Malmö

Kan jag få hjälp med barnpassning oavsett vart i Malmö jag bor? Det spelar ingen roll om du bor i centrala Malmö eller i närliggande område av staden, du kan oavsett få hjälp av en barnvakt Malmö. Det finns tusentals registrerade barnvakter, och flest finns det i Sveriges storstäder, vilket betyder att det i många fall är enkelt att hitta en barnvakt nära dig. Vi söker alltid efter en nanny som bor så nära dig som möjligt då det underlättar för både dig och din barnvakt Malmö. Kan man själv välja vilken barnvakt man vill ha? Delvis kan du det. När du söker efter en barnvakt så går det till så att du meddelar oss först om vad det är du behöver hjälp med och sen om det finns några preferenser gällande barnvakten. Därefter så handplockas en barnvakt Malmö baserat på det som ni har sagt och vad våra barnspecialister tror kommer passa eran familj bäst. Men är det så att det inte känns som en perfekt matchning vid prova-på-mötet så kommer du att få en ny barnvakt utvald till dig. Vad gör RUT-avdraget för skillnad på pris för barnvakt i Malmö? Tack vare RUT-avdraget så kan det erbjudas en grymt bra barnpassningstjänst men till ett bättre pris. RUT-avdraget innebär i kort att man kan få avdrag på priset när man anlitar en professionell barnvakt Malmö. Varje förälder har rätt att få avdrag på upp till 50 000 kr per år. Är man två föräldrar i hushållet så innebär det att man kan få avdrag på 100 000 kr per år!

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Malmö

Genom att vända dig till en erfaren och gedigen barnpassningsverksamhet så kan du alltid vara säker på att du får en barnvakt som verkligen har intresset och rätt utbildning för att ta hand om dina barn. Det finns många fördelar för den som väljer att ta professionell hjälp. Fördelarna är:

Det är enkelt att följa lagen — Genom att du har anlitat en barnvakt så är det vi som har arbetsgivaransvaret, måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter. Du

Barnvakten får vit lön & värdefulla referenser — Er barnvakt Malmö har en säker anställning och kommer att få med sig viktiga meriter som är väldigt bra att sätta upp på sitt CV. Speciellt för de yngre barnvakterna kan denna meriter vara ännu mer värdefull.

En bra försäkring — Alla barnvakter har en full försäkring, vilket också är väldigt viktigt ifall en olycka mot all förmodan skulle ske.

Utbildningar & Certifieringar — Ett krav för att bli barnvakt är att man måste genomgå utbildningar och ta certifieringar. Ni kan alltid vara säkra på att er barnvakt Malmö har kunskapen och de praktiska elementen för att ge en trygg och säker barnpassning.

coachning & stöd till alla barnvakter — För att kunna bli en så bra nanny som möjligt behöver man också få stöd och coachning till och från. Det går att få under alla vardagar mellan kl 09-19. Barnspecialisterna finns alltid på plats.

Vid förhinder får du en annan nanny — Tyvärr så kan de hända att en barnvakt får förhinder, men har man anlitat sin nanny via en verksamhet så kan man alltid höra av sig för en ersättare. Vi är ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter och ser till att ni får en duktig ersättare.

Din guide till att hitta barnvakt & barnpassning i Malmö med barnvakt.se

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Den startades för att underlätta för familjer över hela Sverige att hitta en riktigt bra barnvakt. Vi ger information om vart du kan hitta en barnvakt Malmö. Du kan bland annat gå in och läs mer på NannyPoppins barnvakt Malmö. Detta genom att ge tips på vart du kan vända dig, hur en nanny väljs ut för just din familj och vad för fördelar det finns med att vända sig till professionell barnpassning. Du kan alltid kontakta organisationerna om det uppstår fler frågor eller funderingar! Det är många familjer i storstäderna som gärna skulle vilja ha hjälp av en studiecoach för läxhjälp. Vi rekommenderar Allakando läxhjälp Malmö eller SmartStudies läxhjälp Malmö.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och vertifierade
  • Prova-på-träff
  • Upplägg anpassade efter din vardag