Barnvakt Skåne

Barnvakt Skåne

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Skåne. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Skåne här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt Skåne

Det märks att det är allt fler familjer i Skåne som har valt att ta hjälp av en professionell nanny. När man tar hjälp av ett företag så kan man vara säker på att man får en barnvakt som har utbildats och som är fullt försäkrad via jobbet. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Skåne.

Så hittar du en barnvakt i Skåne

För att komma igång med din personliga barnvakt i Skåne så behöver du endast ta kontakt med en av organisationerna så hjälper de dig med de följande stegen.

Barnpassningsspecialisten behöver veta mer om din situation, vad du vill ha hjälp med och hur ofta etc. Då kommer han eller hon kunna välja ut en barnvakt för din familj. Ni kommer bli meddelande när en barnflicka har valts ut och då kan ni gå på ett prova-på-tillfälle för att se till att det känns bra.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Skåne

Er barnvakt har fått gå på intervju, utbildats inom HLR (hjärt- och lungräddning) för barn och hur man ska hantera olycksfall. För att kunna bli anställd som barnvakt Skåne måste man också ha fått godkänt på sin bakgrundskontroll vilket innebär att företaget begär ut ett utdrag ur belastningsregistret. Man måste ha ett fläckfritt förflutet för att kunna få tjänsten.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Skåne

Det finns flera olika upplägg med en barnvakt Skåne. Ni kan få hjälp med exempelvis hämtning och lämning från och till skolan så många gånger som ni behöver det under vardagarna. Ni kan få hjälp av en nanny på heltid och deltid. Det finns även upplägg som ser till att ni får hjälp vid:

Sporadiska tillfällen, t.ex när du inte kan vara hemma

Övriga tillfällen, som när ni ska iväg på bröllop men barnen måste stanna hemma

Vanliga frågor och svar om barnpassning i Skåne

Hur mycket kostar det med en barnvakt i Skåne?
Det kostar från 149 kr i timmen efter RUT-avdrag. Kontakta en av organisationerna så får du ett gratis prisförslag!

Kostar det med ett prova-på-tillfälle?
Ja det gör det. Det kostar ca 190 kr för en timme.

Hur mycket kan jag få i RUT-avdrag?
Som förälder kan man få upp till 50 000 kr i avdrag per år.

Väljer jag min egna barnvakt?
Du kommer kunna ge önskemål kring din barnvakt, men det är barnpassningsspecialisten som kommer välja ut en barnvakt till din familj.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Skåne

När du väljer att ta hjälp av en professionell barnvakt i Skåne så ser du till att följa lagen. Detta då organisationen kommer att ha ett arbetsgivaransvar, betala skatter mm. Er nanny får dessutom en vit lön, har en trygg anställning, får med sig goda referenser och meriter och hon eller han kan alltid ringa in under vardagar kl 09 -19 för att få stöttning och coachning i sitt arbete.

Ni har också möjlighet att få hjälp av en ersättare i fall er barnvakt skulle vara sjuk eller fått förhinder. Något som också är en stor fördel med professionell barnpassning är att er barnflicka är fullt försäkrad via jobbet.

Barnvakt.se är din guide till att hitta barnpassning & barnvakt Skåne

Här kan du hitta den viktigaste informationen om en barnvakt i Skåne. Den är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Skulle du ha några frågor eller vill komma igång med en nanny så snart som möjligt så tar hjälper de dig mer än gärna med detta! Du kan exempelvis gå in på NannyPoppins barnvakt Skåne. Det har blivit allt mer populärt att man tar hjälp av en personlig studiecoach inom läxhjälp. Man kan få hjälp inom alla möjliga skolämnen. Letar du efter en studiecoach till dina barn rekommenderar vi Allakando läxhjälp Skåne.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg