Barnvakt Järfälla

Barnvakt Järfälla

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Järfälla. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Järfälla här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt — Så hittar du en

Det har skett en tydlig ökning i efterfrågan för professionell barnpassning bland barnfamiljer i Järfälla. Anledningen är t.ex. för att få ihop vardag och livspussel, men också för att det är mer tryggt att anlita ett företag om man behöver hjälp.

Om du är ute efter en barnvakt Järfälla så kan di ta kontakt med antingen myNanny eller NannyPoppins. Då får du berätta i samtalet med en barnpassningsspecialist vad du behöver hjälp med, hur ofta och om du har några preferenser kring din kommande barnvakt. Det tar max två veckor att välja ut en till din familj. Du bli meddelad när det har gjorts.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt

Det är tusentals sökande varje år men bara hundratals blir utvalda till att få gå på intervju och ännu färre blir anställda. Det görs en noggrann rekryteringsprocess för att se till att rätt person blir en barnvakt Järfälla. Förutom intervju så görs det:

En bakgrundskontroll på den sökande. Det begärs ett utdrag ur belastningsregistret Man får gå utbildningar och ta certifieringar i bl.a olycksfallshantering och HLR för barn. Har man klarat alla stegen så får man börja söka uppdrag hos oss som barnvakt Järfälla

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt

Du kan välja mellan följande upplägg för en barnvakt i Järfälla:

Hämtning och lämning från och till skolan. Det är en mycket vanligt upplägg som familjer kör på över hela landet Heltid eller deltid. Passar bra om man behöver mer hjälp under veckorna Sporadiska tillfällen. Du får hjälp vid de enstaka tillfällena som det behövs barnpassning Övriga tillfällen. Du ska iväg på exempelvis ett bröllop för en helg och måste låta barnen bara hemma

Vanliga frågor och svar om barnpassning

Kan man be om att få en annan nanny än den som ni valde ut i första hand? Ja det kan du få. Är det något som inte känns rätt så säg till så väljer vi ut en annan. Kan t.ex vara att personkemin inte stämmer överens. Finns det en åldersgräns på barnpassningen? Nej det gör det inte. Du kan få hjälp för små eller lite äldre barn. Vad kostar det med en barnvakt i Järfälla? Timpriset ligger från 149 kr. Att få ett prisförslag är alltid gratis hos de rekommenderade företagen. Vad får man i RUT-avdrag? Som förälder kan man få 50 000 kr i avdrag per år. Så är ni två i hushållet kan ni få 100 000 kr i avdrag!

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt

Att ta professionell hjälp när det kommer till barnpassning ger både dig och din barnvakt Järfälla flera fördelar. Er barnvakt får goda referenser, en vit lön och trygg anställning. Han eller hon kan ringa in vardagar från kl 09 -19 ifall man vill ha stöd eller coachning i sitt arbete. Dessutom så kommer er barnvakt Järfälla bli utbildad i HLR för barn. Ni gör det enkelt att följa lagen på så sätt att företaget har arbetsgivaransvaret och betalar skatter och behöver göra redovisningar etc. Ni kommer också att få tillgång till en ersättare ifall den som ni brukar ha är sjuk.

Barnvakt.se är din guide till att hitta barnpassning & barnvakt

Barnvakt.se startades för att hjälpa familjer att hitta en riktigt barnvakt i närheten där de bor. Sidan är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins och här kommer du kunna hitta all värdefull information om en barnvakt Järfälla. Gå in på NannyPoppins barnvakt Järfälla och kom igång så snart som möjligt med en personlig nanny.

Vill dina barn få läxhjälp rekommenderar vi dig företagen SmartStudies läxhjälp Järfälla eller Allakando läxhjälp Järfälla. Då får ni en personlig studiecoach.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg