Barnvakt Sollentuna

Barnvakt Sollentuna

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Sollentuna. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Sollentuna

Lös livspusslet med en trygg barnvakt Sollentuna

Det är mycket som ska hinnas med i vardagen och det är många föräldrar som vill ta hjälp av en professionell nanny för att få ihop livspusslet. Med en barnvakt Sollentuna så kan man minska på vardagsstressen och ens barn kommer att vara i trygga och säkra händer. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Sollentuna.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt

För att få bli barnvakt hos de två rekommenderade företagen så måste man klara alla stegen i deras gedigna rekryteringsprocess. Det sker allt ifrån djupintervjuer till en noggrann bakgrundskontroll. För att kunna bli en nanny så är det krav på att man har ett fläckfritt förflutet.

De sista stegen består utav att man ska signera sitt anställningsavtal och genomföra utbildningarna i HLR (hjärt- och lungräddning) för barn samt olycksfallshantering.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt

När du söker hjälp via ett av de professionella företagen så kan du få hjälp av en barnvakt Sollentuna när du behöver de. Det finns barnvakter tillgängliga under dagtid, kvällstid och även nätter och helger. Barnpassning gäller även för alla åldrar.

Du kan också välja att utgå från ett upplägg. Det finns:

En barnvakt Sollentuna på heltid eller deltid — bra om du behöver mer hjälp. Barnvakt Sollentuna för hämtning och lämning — då kan din personliga barnvakt se till att hämta dina barn från skolan eller dagis och passa dem en stund på eftermiddagen. En barnvakt Sollentuna för övriga tillfällen — så som ett bröllop event En barnvakt Sollentuna för sporadiska tillfällen.

Vanliga frågor och svar om barnpassning

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Sollentuna? Priset för en professionell barnvakt ligger från 149 kr/t efter RUT. Du kan alltid ta kontakt med organisationen och få ett gratis prisförslag. Gäller RUT-avdraget och hur mycket kan man få som förälder? Ja det gäller! För tillfället är det 50 000 kr i avdrag per förälder per år. Men i årskiftet 2020/2021 kommer det at höjas till 75 000 kr per förälder. Hur väljer ni ut en nanny till min familj? En barnpassningsspecialist ser till att välja ut en barnvakt Sollentuna som möter era behov. Det vill säga kan hjälpa till med just det ni efterfrågar och kan de tider som ni vill. Är min nanny utbildad i HLR ? Ja! Varje barnvakt får gå utbildning i både HLR och olycksfallshantering innan han eller hon kan börja söka uppdrag för barnpassning.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt

Det finns många anledningar till varför det är bättre att ta hjälp av en professionell barnvakt Sollentuna versus att vända sig till sin granne. Du får en utbildad barnflicka i HLR och olycksfallshantering, han eller hon är fullt försäkrad via jobbet och har en vit lön och trygg anställning. Du ser till att följa lagen när du väljer att ta hjälp av en organisation. Förutom det så kommer du att ha möjlighet till att få en ersättare ifall er ordinarie nanny skulle få förhinder.

Barnvakt.se är din guide till att hitta barnpassning & barnvakt

Barnvakt.se startades för att hjälpa familjer att hitta en riktigt barnvakt där de bor. Den är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Du hittar värdefull information kring en professionell nanny och barnvakt Sollentuna här. Har du fler frågor eller svar så kan du vända dig direkt till någon av de två rekommenderade företagen, så som NannyPoppins barnvakt Sollentuna.

Du kan också gå in på Allakando läxhjälp Sollentuna eller SmartStudies läxhjälp Sollentuna om du skulle vilja hitta en studiecoach som kan ge läxhjälp till ditt eller dina barn.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg