Barnvakt Bromma

Barnvakt i Bromma

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Bromma. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Bromma här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt Bromma

Att ta hjälp av någon utifrån som inte är ens granne eller släkting för barnpassning har blivit mycket mer vanligt. I Bromma finns det flertalet barnfamiljer som gärna tar hjälp av en professionell nanny. Du kan med en nanny få ihop en mer hållbar vardag, och det är tryggt att anlita en barnvakt via ett företag.

Varje barnvakt är noggrant utvald och har fått gå utbildningar och tagit certifieringar för att kunna söka uppdrag som barnvakt Bromma. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Bromma!

Barnvakt Bromma: Såhär hittar du en

Det enda du måste göra är att ta kontakt med någon av de nämnda alternativen för barnpassning, eller skicka en förfrågan om att de ska kontakta dig. Därefter så får du hjälp med allt som följer för att få hjälp av en barnvakt Bromma.

Du kommer att få börja prata med en barnpassningsspecialist på huvudkontoret. Du berättar för honom eller om du har några preferenser eller krav gällande din kommande barnvakt i Bromma. T.ex ungefär hur många gånger i veckan eller månaden du kanske behöver hjälp med barnpassning. Du kan även nämna vad det är du hade behövt hjälp med. Är det t.ex hämtning från förskolan eller att någon kan passa dina barn under en eftermiddag etc.

När du har fått prata med specialisten så har du gjort det mesta du kan göra, för nästa steg så tar organisationen över. Det kommer att påbörjas ett arbete där specialisten ska matcha en barnvakt Bromma med din familj. Matchningen görs baserat på era behov, er situation och krav samt önskemål. Att hitta en nanny tar max två veckor, det går oftast snabbare än så. Du får ett meddelande när det har valts ut en nanny.

Innan ni kör igång med barnpassningen rekommenderas det att ni går på en prova-på-träff med er utvalda nanny. Du och din familj kommer kunna träffa er barnvakt Bromma utan att binda upp er till något. Vid tillfället så får ni lära känna varandra. Efter träffen har ni ca två veckor på er att fundera över om man vill fortsätta med barnvakten eller inte. Men det brukar bli helt rätt från början!

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Bromma

Som barnvakt Bromma har man fått gå igenom en väldigt noggrann urvalsprocess. Den går till på följande sätt.

Det görs först enen intervju varpå rekryteraren kan få ställa frågor så som varför man vill bli barnvakt mm. Han eller hon kommer få en känsla för om personen kan passa som barnvakt Bromma eller inte. Som nästa steg kommer det att göras en utförlig bakgrundskontroll i form av ett större utdrag ur belastningsregistret. För att få bli barnvakt är det ett krav på att man har ett fläckfritt förflutet.

Innan man kan börja söka uppdrag som barnvakt måste man dels skriva på ett kontrakt, men också gå utbildningar och ta certifieringar: Detta för att se till att man har både praktiska färdigheter och kunskap om en säker och trygg barnpassning. Bland annat så ingår det HLR (hjärt- och lungräddning) för barn och olycksfallshantering. Med en barnvakt Bromma så kommer era barn vara i trygga händer.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Bromma

Som företag inom barnpassning så erbjuds det flera olika upplägg. Du kan få en barnvakt Fromma för dagtid, nattetid, kvällstid och till och med helger. Man får alltid en personligt utvald nanny som finns tillgänglig för de tillfällen som du behöver en. Det finns ett antal upplägg som ni kan välja mellan. De är:

Heltid eller deltid — detta kan vara ett bra alternativ ifall man vet att man kan behöva mer kontinuerlig hjälp under veckorna. Med en heltids eller deltids barnvakt Bromma så har du möjlighet till hjälp ofta under veckorna.

Hämtning & lämning — Ibland kanske det är så att ni behöver hjälp med bara hämtning och lämning till och från skolan. Då kan du få en barnvakt Bromma för det.

Sporadiska situationer — Det är inte alltid så att man vet exakt när man behöver hjälp. Livet går inte alltid att schemalägga. Exempelvis kanske du inte kan VAB:a eller så måste du in till jobbet.

Övriga situationer — Du ska iväg på ett event, det kanske är dags för bröllop eller annat. En barnvakt Bromma går att hitta för dessa tillfällen.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Bromma?

Hos de rekommenderade företagen är det en enkel modell där priset är från 149 kr/timme efter RUT. Detta är ett fast pris. Oavsett när under dygnet du kan behöva hjälp med barnpassning så kommer timpriset förbi detsamma. Om du undrar vad det skulle kosta med en barnvakt Bromma för dina behov så hör av dig, ett prisförslag är gratis!

Många företag har ett annat upplägg och priser vilket kan göra att det bli komplicerat att få en bra uppfattning om priser för barnvakter. Några andra organisationer kan exemplevis ha olika timpriser beroende på om det är dag eller natt som man behöver hjälp av en nanny. Men det behöver du inte tänka på för de rekommendera verksamheterna.

Att det finns ett RUT-avdrag gör stor skillnad för er som familj när ni väljer att ta professionell hjälp. Avdraget ser till att du får upp till 50 000 kr per år som förälder i. Det betyder att om ni är två föräldrar i hushållet kan ni få upp till 100 000 kr i avdrag per år. Det blir alltså inte mycket dyrare om man väljer att ta professionell hjälp.

Vanliga frågor och svar om barnpassning

Hur lång tid tar det innan jag kan få hjälp av en barnvakt i Bromma? Det kan ta upp till två veckor innan vi har valt ut en barnvakt för din familj. Oftast går det snabbare än så. Så det kan ta upp till två veckor innan ni kan starta med barnpassningen. Vad innebär det att min barnvakt Bromma har vit lön? Varje barnvakt är lagligt anställd vilket gör att man får en vit lön. Det betyder kortfattat att ens lön skattas. Betalar man exempelvis sin granne för barnpassning så gör an oftast det svart. Som anställd barnvakt så tillkommer det andra fördelar för vit lön, exempelvis försäkring, pension mm. Hur ofta kan jag få hjälp av en barnvakt Bromma? Vi hittar en personlig barnvakt Bromma som kan hjälpa till så ofta som du behöver det. Det finns barnflickor finns flera olika upplägg som du kan läsa mer om längre upp på denna sidan. Det finns exempelvis en nanny för kvällar, helger eller sporadiska tillfällen. Är varje barnvakt i Bromma utbildad i exempelvis HLR (hjärt-och lungräddning)? Ja det är dom! Det är t.o.m ett krav för att man ska kunna söka uppdrag som nanny. Förutom HLR så har de även kunskap om olycksfallshantering.

Flera fördelar med att anlita ett professionellt företag för barnvakt Bromma

Med en barnvakt Bromma så kan man vara säker på att man få kvalitativ och trygg barnpassning. Det finns en mängder fördelar med att ta hjälp av en barnpassningsverksamhet för barnpassning, jämfört med om man hade valt att ta hjälp utav exempelvis sin granne. Fördelarna är:

Följa lagen blir lätt — Ni slipper ta något arbetsgivaransvar för det gör organisationen istället. De kommer också behöva redovisa kontrolluppgifter, sköta inbetalning av skatter & avgifter etc.

Referenser & vit lön ges alltid — Er barnflicka får en riktig bra merit och referens till sitt CV. När ni tar professionell hjälp så bidrar ni till att ge goda erfarenheter till er nanny.

En full försäkring — Barnvakten är fullt försäkrad vilket är en stor fördel ifall en olycka skulle ske när han eller hon arbetar.

Olycksfallsutbildningar & Certifieringar — Er barnvakt Bromma får gå utbildningar, där han eller hon bl.a får lära sig att utföra HLR (hjärt- och lungräddning) för barn samt hur man undviker olyckor. Det sker även certifieringar som ger en ännu mer kunskap om barnpassning.

Alltid möjlighet till coachning & stöd — Det är viktigt att barnvakten får växa i sin roll, och för det behöver man coachning. Att kunna fråga om råd är också viktigt. Våra barnvaktsspecialister är därför tillgängliga alla vardagar kl 09-19 för er barnvakt.

Ersättare ges alltid vid förhinder — vi är ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter, och vi kan alltid hitta en trygg ersättare för er om ordinarie barnvakt bromma har fått förhinder.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta en barnvakt, nanny och trygg barnpassning i Bromma

Om du känner dig osäker på vem du ska vända dig till och hur det brukar gå till när man vill ha en barnvakt Bromma så har du hittat rätt sida. Denna sida är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins och startades för att underlätta för familjer att hitta riktigt bra barnvakter i hela Sverige. Gå in på myNanny eller NannyPoppins barnvakt Bromma för att få hjälp av en nanny.

Här kan du få snabba svar kring en nanny i Bromma och du hittar länkar till de två rekommenderade organisationerna för professionell barnpassning i Bromma.

Om du är intresserad av att få hjälp av en studiecoach finns Allakando läxhjälp Bromma och SmartStudies läxhjälp Bromma.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg