Barnvakt Norrtälje

Barnvakt Norrtälje

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Norrtälje. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Norrtälje här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt Norrtälje & såhär hittar du en

På denna sida hittar du allt du behöver veta om en barnvakt i Norrtälje! Det är många barnfamiljer som vill ha professionell barnpassning och vänder sig till företag då det är tryggt och man får en försäkrad och utbildad person som tar hand om ens barn.

Du som förälder tar kontakt med någon av företagen och berättar om din situation och ditt behov. Sedan görs en matchning av en barnvakt baserat på detta. Ni bli alltid meddelade när en barnvakt har valts ut så att ni kan boka in ett prova-på-tillfälle.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Norrtälje

Er nanny har först valts ut bland tusentals sökande att få gå på en intervju. Sedan så görs det:

Gedigen bakgrundskontroll — företaget begär ut ett större utdrag ur belastningsregistret Utbildning ges i HLR och olycksfallshantering. Så er nanny är alltid en utbildad och certifierad barnvakt. Har man klarat alla steg i processen och signerat sitt avtal får man söka uppdrag som barnvakt Norrtälje.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Norrtälje

Du kan då hjälp av en barnvakt på heltid eller deltid om det är så att man behöver mer hjälp under vardagarna. Men det finns också upplägg som hämtning och lämning från och till skolan, eller när du inte kan VAB:a så finns det ett upplägg som kallas för sporadiska tillfällen. ett sista alternativ är att ta hjälp för event, som när man ska iväg på ett bröllop eller annat. Så du kan få hjälp under dagtid, kvällar, nätter eller helger.

Vanliga frågor och svar om barnpassning i Norrtälje

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Norrtälje? Priset är från 149 kr/timmen efter RUT. Hör av dig så kan du få ett mer precist prisförslag för det du behöver hjälp med, det är alltid gratis. Kan man få en annan barnvakt än den ni har valt ut? Ja ni kan säga till om t.ex personkemin inte känns rätt så väljer vi ut en ny nanny till er. Vad händer om min ordinarie barnvakt i Norrtälje är sjuk? Då kommer vi att leta efter en lika bra ersättare för dig. Det görs alltid när du väljer att ta professionell barnpassning hos de rekommenderade företagen. Vad innebär en prova-på-träff? Det är ett tillfälle där familjen kan få träffa sin barnvakt för första gången och se att allt känns bra. Ni binder inte upp er till något genom att gå på denna träffen.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Norrtälje

Man kan ta hjälp av sin granne för barnpassning, men då tillkommer inte fördelarna som med en professionell nanny. T.ex så har en professionell barnflicka fått gå utbildningar och är certifierad i HLR för barn samt kan olycksfallshantering. Han eller hon är fullt försäkrad via organisationen, har en vit lön och får med sig goda referenser efter avslutad tjänst. Ni kan alltid få en ersättare i de fall er ordinarie har fått förhinder. Ni ser till att följa lagen när ni väljer att ta professionell hjälp. Organisationen blir skyldig att ta arbetsgivaransvaret och betala skatter, redovisa uppgifter mm.

Barnvakt.se är din guide till att hitta barnpassning & barnvakt Norrtälje

Med hjälp av denna sida så kan du hitta en barnvakt i Norrtälje, det är just syftet med denna sida. Den är skapad i ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins för att se till att familjer runt om i landet kan få hjälp av en professionell nanny där de bor. Du kan gå in och läsa mer på myNanny eller NannyPoppins barnvakt Norrtälje om hur det är att ta hjälp av en personlig barnvakt. Många yngre elever är intresserade av att också få läxhjälp. För att veta mer om läxhjälp och en studiecoach kan du gå in på Allakando läxhjälp Norrtälje eller SmartStudies läxhjälp Norrtälje.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg