Barnvakt Åkersberga

Barnvakt Åkersberga

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Åkersberga. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Åkersberga

Lös livspusslet med en trygg barnvakt Åkersberga

I Åkersberga är det en allt större efterfrågan på professionella barnvakter. Anledningen är för att få ihop sin vardag och lösa livspusslet. Det blir lätt stressigt i vardagen när man har barn, med en personlig barnvakt kan man få hjälp och minska på stressen. Att anlita en barnvakt Åkersberga via ett företag är tryggt. Du får en nanny som är noggrant utvald till din familj och som har genomgått en gedigen rekryteringsprocess. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Åkersberga.

Så hittar du en barnvakt i Åkersberga

Det enda som du behöver göra är att gå in på hemsidan till en av de rekommenderade företagen och lämna in dina uppgifter, då kommer du kort därefter att bli uppring av en barnpassningsspecialist. Han eller hon kommer att fråga dig mer om vad du vill ha hjälp med, hur ofta och om du har några önskemål kring din barnvakt. När all information är insamlad kommer specialisten se till att en nanny väljs ut till din familj, vilket tar max två veckor. Ni kommer sedan kunna träffas för en prova på träff för att se till att allt känns bra och att personkemin stämmer. Gör den inte det kan ni alltid säga till så väljs en ny nanny ut till er.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt

Du kan få hjälp av en nanny oavsett när under dygnet det är du behöver hjälp med barnpassning. Det kan vara under dagtid, kvällstid, natt eller för helger. Det finns följande upplägg som du kan välja mellan:

Barnvakt för sporadiska tillfällen – få hjälp av en barnvakt i Åkersberga när du måste akut iväg till jobbet. Barnvakt för övriga tillfällen – du kan ha en personlig barnvakt Åkersberga som hjälper till med barnpassning när du ska iväg på något event. Barnvakt på heltid eller deltid – om du behöver mer hjälp i vardagen kan du få hjälp av en nanny som jobbar på heltid eller deltid. Barnvakt för hämtning och lämning till från och till skolan – avsluta i lugn och ro på jobbet medan din barnvakt Åkersberga hämta upp dina barn från skolan och passar dem en stund på eftermiddagen tills du har kommit hem.

Vad kostar det med en professionell barnvakt?

Priserna för en professionell barnvakt kan variera, detta på grund av att varje företag har sina upplägg och prissättningar. Det kan kännas komplicerat, men hos de rekommenderade företagen på denna sidan följer du en mycket enkel prismodell. Priset är från 149 kr i timmen Beskriv att många företag har olika priser för barnvakt, men att det ofta kan bli komplicerat. NannyPoppins och myNanny har enkla modeller där det är samma pris oavsett tid på dygnet. Nämn från 149 kr/t och att man kan kontakta dem för ett gratis prisförslag.

Vanliga frågor och svar om barnpassning

Har min barnvakt i Åkersberga utbildats i HLR? Ja! Det är något som varje nanny får lära sig. Kostar en prova-på-träff något? Det kostar ca 190 kr men du binder inte upp dig till något. Vad innebär att man har RUT-avdrag för barnpassning? Det innebär att du som förälder kan få skatteavdrag på priset när du väljer att ta hjälp av en professionell nanny. Du kan få upp till 75 000 kr i avdrag per år. Vad är fördelarna med att ta hjälp av en professionell barnvakt i Åkersberga? De är många, du får en en utbildad och certifierad barnvakt som har en vit lön. Ifall din ordinarie nanny blir sjuk hjälper företaget till att hitta en ersättare och din nanny är fullt försäkrad via företaget.

Barnvakt.se är din guide till att hitta barnpassning & barnvakt

Denna sida skapades i syfte att hjälpa familjer i Sverige att hitta en professionell barnvakt där de bor. Man kan se denna sida som sin guide, det kan kännas svårt att veta hur man ska gå tillväga men här hittar du information som hjälper dig med detta. Barnvakt.se är skapad i ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Du kan därmed gå in på respektive sida för att läsa mer om deras barnpassning, t.ex NannyPoppins barnvakt Åkersberga.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg