Barnvakt Östermalm

Barnvakt Östermalm

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt på Östermalm. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt på Östermalm här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt Östermalm

Det är allt fler barnfamiljer på Östermalm som är intresserade av att ta hjälp av en professionell barnvakt i sin vardag. Detta för att lösa sitt livspussel. Det är mycket man ska hinna med som förälder och ibland behöver man lite extra hjälp. Att anlita ett företag är tryggt, då får du alltid hjälp av en barnvakt Östermalm som är utbildad och certifierad i bl.a HLR och en barnvakt som noggrant har valts ut för att möta ert behov. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt på Östermalm.

Så hittar du en barnvakt på Östermalm

Efter att du har lämnat ditt telefonnummer till företaget på deras hemsida blir du uppringd av en barnpassningsspecialist. Han eller hon vill då gärna veta lite mer om vad du vill ha hjälp med, hur ofta du kan behöva en barnvakt Östermalm och hur många barn det gäller. Du kommer också bli frågad om du har några preferenser kring din barnvakt. t.ex att han eller hon ska vara mer energisk. Det tar sedan max två veckor att välja ut en nanny. När det har gjorts blir ni meddelade och ni kan då boka in en prova-på-träff med er barnvakt på Östermalm, som är utan bindning. Här träffar ni er barnvakt på Östermalm för första gången och ni kan se hur barnen känner för deras barnvakt och se om ni tycker att personkemin känns rätt. Skulle ni vilja att vi väljer ut en annan nanny, oavsett anledning så gör vi det.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Östermalm

Er personliga nanny har fått gå igenom en gedigen rekryteringsprocess. Den har bestått utav intervjuer, en bakgrundskontroll där organisation begär ut ett större utdra ur polisens belastningsregister. För att bli nanny måste man ha ett fläckfritt förflutet. Som sista del i rekryteringsprocessen ska man gå internutbildningar och ta certifieringar. Alla våra barnvakter kan HLR (hjärt- och lungräddning) för barn och har lärt sig om olycksfallshantering.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Östermalm

När du vänder dig till ett företag kan du få hjälp med barnpassning när du behöver det. Kan vara dagtid, kvällstid, nätter och även helger. Många väljer att utgå från något av dessa upplägg:

En nanny på heltid eller deltid – behöver man mer hjälp under veckorna kan det vara bra att få hjälp av en barnvakt Östermalm som jobbar antingen heltid eller på deltid Barnvakt för hämtning och lämning från och till skola – ta det lugnt på jobbet och avsluta allt du behöver göra, din personliga barnvakt kan hämta upp dina barn och passa dem tills du kommer hem. Barnvakt för övriga tillfällen – ta hjälp med barnpassning när du ska iväg på något event, så som bröllop. En nanny för sporadiska tillfällen – vi kan välja ut en personlig barnvakt till dig som kan hjälpa till på mer kort varsel. T.ex när du inte kan VAB:a eller om du måste iväg till jobbet akut.

Vanliga frågor och svar om barnpassning på Östermalm

Vad kostar det med en professionell barnvakt på Östermalm? Det kostar från 149 kr/timme efter RUT-avdra. Du kan som mest få upp till 75 000 i avdrag per förälder per år för professionell barnpassning. Vilka fördelar finns det med en professionell barnvakt ? Du får en utbildad & certifierad nanny som kan HLR och olycksfallshantering, har vit lön, säker anställning och har full försäkring via organisationen. Ifall han eller hon får förhinder vid ett tillfälle kan ni få hjälp av företaget med att hitta en ersättare. Går det att få hjälp av en barnvakt Östermalm på heltid? ja det gör det! Finns en mängder olika upplägg att välja mellan. Binder jag upp mig till något om jag genomför en prova-på-träff? Nej det gör du inte! Efter prova-på-träffen får ni två veckor på er att bestämma er om ni vill fortsätta med er nanny som har valts ut, eller om ni vill att vi ska välja ut en ny, eller om ni överlag vill vänta lite med barnpassning.

Barnvakt.se är din guide till att hitta barnpassning & barnvakt Östermalm

På denna sida finner du relevant och värdefull information om professionell barnvakt Östermalm. Själva sidan är skapad i samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins där syftet är att familjer över hela Sverige ska kunna hitta en professionell barnvakt i den stad där de bor. Hitta en barnvakt på Östermalm genom att vända dig till någon av de rekommenderade företagen på denna sida. T.ex NannyPoppins barnvakt Östermalm! Letar ni även efter en personlig studiecoach som kan hjälpa till med läxhjälp kan ni kolla in Allakando läxhjälp Östermalm. De hjälper till oavsett skolämne eller studienivå.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg