Barnvakt Täby

Barnvakt Täby

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Täby. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Täby här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt Täby

I Täby är du inte ensam om att vilja ha hjälp av en professionell nanny. Det är allt fler som efterfrågar det. Anledningen är t.ex. för att få ihop vardag och livspussel, men också för att det är mer tryggt att anlita ett företag. Man får hjälp av en personlig nanny som är bakgrundskontrollerad, utbildad och försäkrad via jobbet. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Täby.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt

Det är tusentals personer som söker in till att bli en nanny men det är ett fåtal som får rollen. Varje nanny som blir anställd har fått gå igenom följande steg:

Blivit utvald bland tusentals sökande till att få gå på intervju Genomfört djupintervjuerna Fått bakgrundskontrollerats. Företaget ser till att man har ett fläckfritt förflutet genom att begära ut ett utdrag ut belastningsregistret Gått utbildningar och certifierats i bl.a HLR för barn och olycksfallshantering.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt

Du kan få hjälp av en nanny för t.ex hämtning & lämning. Då kommer ens personliga barnvakt Täby att exempelvis hämta dina barn och ta hand om den en stund på eftermiddagen tills du eller din partner har kommit hem. Det går även att få hjälp av en barnvakt i Täby för:

Heltid eller deltid
För sporadiska tillfällen — när du måste åka in till jobbet

För övriga tillfällen — när du t.ex ska på bröllop

Vanliga frågor och svar om barnpassning

Hur gör jag för att hitta en barnvakt i Täby?
Det du behöver göra är att ta kontakt med en av organisationerna. Sedan kommer organisationen hitta och välja ut en barnvakt Täby till er.

Vad kostar det med en barnvakt Täby?
Det kostar från 149 kr i timmen efter RUT. Du kan ta kontakt med organisationen och få ett gratis prisförslag.

Vad är RUT-avdrag?
Det är ett skatteavdrag som staten har anordnat. Vid årskiftet för 2020/2021 kommer man som förälder ha rätt att få upp till 75 000 kr per år.

När under veckorna kan man få hjälp av en barnvakt i Täby?
Du kan få hjälp när som helst! Dagar, nätter, helger och kvällar.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt

En professionell nanny innebär att:

  • Du får en personlig barnvakt som möter ditt behov
  • Han eller hon har en vit lön och anställning
  • Du får hjälp av en barnvakt i Täby som är utbildad i HLR och olycksfallshantering
  • Du kan få hjälp av organisationen att hitta en ersättare ifall er ordinarie har blivit sjuk eller fått andra förhinder

Det är bland annat detta som gör att det är bättre att ta hjälp av ett professionell företag än att ta hjälp av sin granne.

Barnvakt.se är din guide till att hitta barnpassning & barnvakt

Denna sidan startades för att du och andra familjer i Täby ska kunna hitta en professionell nanny nära er. Den skapades i samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins och du kan alltid ta kontakt med dem ifall du har några fler frågor eller funderingar. T.ex kan du gå in här: NannyPoppins barnvakt Täby.

Det finns läxhjälpsföretagen Allakando och SmartStudies som erbjuder läxhjälp och personliga studiecoacher. Du kan hitta en i din stad. Gå in på Allakando läxhjälp Täby eller SmartStudies läxhjälp Täby.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg