Barnvakt Södermalm

Barnvakt Södermalm

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Södermalm. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Södermalm

Lös livspusslet med en trygg barnvakt Södermalm

Det finns många i Södermalm som vill ha hjälp av en professionell barnvakt på Södermalm. När man tar hjälp av ett företag så kan man vara säker på att man får en trygg och säker nanny som är utvald för just din familj. Han eller hon kan HLR för barn och har haft tidigare erfarenhet av att passa barn. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt på Södermalm.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Södermalm

Din personliga nanny har fått genomföra djupintervjuer, blivit bakgrundskontrollerad och fått gå utbildningar och skrivit på ett anställningsavtal innan han eller hon kunde börja söka uppdrag som barnvakt Södermalm. Bakgrundskontrollen betyder att företaget begär ut ett omfattande utdrag ur belastningsregistret. Detta för att se till att personen uppfyller kravet på att man har ett fläckfritt förflutet. Er barnvakt är utbildad och certifierad i HLR för barn och olycksfallshantering.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Södermalm

Många föräldrar som tar hjälp av en professionell nanny utgår oftast från ett visst upplägg. Det finns:

Hämtning och lämning. Ens personliga barnvakt på Södermalm ser till att exempelvis hämta dina barn och ta hand om dem en stund på eftermiddagen Övriga tillfällen. Om du ska iväg på något event kan en barnvakt på Södermalm se till att ta han dom ditt barn under kvällen. Sporadiska tillfällen. När du inte kan VAB:a så kan du ta hjälp av en nanny. Heltid eller deltid. Passar perfekt för dig som kan behöva lite mer hjälp under veckorna.

Vad kostar det med en professionell barnvakt på Södermalm?

Priset är från 149 kr/timme efter RUT-avdraget. Som förälder har du rätt att få upp till 50 000 kr i avdrag per år. Från och med 2021 så kommer avdraget att höjas upp till 75 000 kr per förälder per år. Kontakta organisationerna och berätta om din situation så kommer du kan du få ett prisförslag vilket alltid är gratis.

Vanliga frågor och svar om barnpassning på Södermalm

Hur gör jag för att få min egna barnvakt Södermalm? Det du behöver göra är att kontakta en av organisationerna, sedan kommer de efter ett samtal med dig kunna påbörja matchningsprocessen. Kostar det olika mycket i timmen för en barnvakt om det t.ex gäller dag jämfört med natt? Nej det gör det inte! Organisationen har en enkel prismodell där du kommer ha samma timpris för din barnflicka oavsett tid på dygnet. Vilka kriterier utgår ni ifrån när ni väljer ut en barnvakt Södermalm till min familj? Man ser till att hitta en barnvakt Södermalm som bor nära er, som möter ert behov och har alltid era önskemål i åtanke. Är min barnvakt försäkrad? Ja! Varje barnvakt Södermalm är fullt försäkrad via jobbet.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Södermalm

Om man ska ta hjälp av någon som kan passa ens barn så är det med fördel att man tar professionell hjälp. Med en barnvakt Södermalm så kommer du att få en person som finns där när ni behöver det, är utbildad i HLR för barn och har dessutom en vit lön och trygg anställning. Skulle en olycka ske när han eller hon är ute på uppdrag så er nanny fullt försäkrad via jobbet. Om er barnflicka skulle få förhinder så hittar organisationen en ersättare.

Barnvakt.se är din guide till att hitta barnpassning & barnvakt Södermalm

Att leta efter en professionell barnvakt kan kännas svårt, men denna sidan är din guide. Den är skapad för att hjälpa dig hitta en barnvakt nära dig och som möter din familjs behov. Sidan är skapad i ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins, och du kan alltid gå in på exempelvis myNanny eller NannyPoppins barnvakt Södermalm för att läsa mer om professionell barnpassning. Att ta läxhjälp är också något som många familjer gör. Vi kan rekommendera Allakando läxhjälp Södermalm samt SmartStudies läxhjälp Södermalm.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg