Barnvakt Enköping

Barnvakt Enköping

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Enköping. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Enköping här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt

Det har skett en tydlig ökning i efterfrågan av en professionell barnvakt i Enköping. Anledningen är t.ex. för att få ihop sin oftast stressiga vardag och livspussel, men också för att det är mer tryggt att anlita en nanny från ett väletablerat företag. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Enköping!

Så hittar du en barnvakt i Enköping

Kontakta någon av de två rekommenderade organisationerna för barnpassning. Då kommer du att få prata med en barnpassningsspecialist och berätta om din situation och hur ofta du vill ha hjälp. Därefter kommer specialisten kunna matcha en barnvakt Enköping med din familj. Du blir kontaktad när matchningen har gjorts.

Under prova-på-träffen med er utvalda barnvakt, som är utan bindning, får ni chansen att lära känna varandra och ställa frågor. Säg till om ni skulle vilja ha en annan barnvakt än den som har valt ut, det går att lösa om ni inte skulle känna att det känns helt rätt.

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt

Rekryteringsprocessen går till på så sätt att kandidaterna bli kallade till digitala intervjuer där rekryteraren kan få en bättre känsla för hur dom är som personer. Därefter görs en bakgrundskontroll vilket betyder att det görs ett utdrag ur belastningsregistret för att se till att man har ett fläckfritt förflutet. Följande görs sedan:

Man får gå utbildningar och ta olika certifieringar i bl.a HLR (hjärt och lungräddning) för barn och olycksfallshantering.

Till sist så kommer man erbjudas en anställning som barnvakt Enköping. Som anställd får man en vit lön, försäkring, pension och arbetsgivar-& arbetsmiljöansvar.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Enköping

Det finns flera tider att välja mellan, och olika upplägg när det kommer till barnvakt Enköping. Följande alternativ finns för barnvakter i Enköping:

Heltid eller deltid — med detta upplägg kan du få hjälp mer frekvent av en barnvakt Enköping.

Hämtning och lämning — Ett mycket populärt alternativ bland aktiva familjer.

Sporadiska tillfällen — ett bra upplägg om du exempelvis måste iväg akut till jobbet. Då finns det barnvakt Enköping redo.

Övriga situationer — Det finns hjälp att få av en barnvakt Enköping för andra tillfällen också, exempelvis bröllop som ska ske under en helg.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Enköping?

De två rekommenderade organisationerna har en enkel modell. Den bygger på samma timpris oavsett tid på dygnet, som sträcker sig från 149 kr/timme efter RUT-avdrag. När du vill få ett prisförslag så är det helt gratis! Med RUT-avdraget får du som förälder upp till 50 000 kr i avdrag per år för professionell barnpassning med en barnvakt Enköping.

Vanliga frågor och svar om barnpassning

Kan jag bara få hjälp under vardagar med barnpassning?
Inte alls! Du kan få hjälp av en barnvakt Enköping dagtid, kvällstid, natten och under helger.

Vilka företag rekommenderar ni?
Vi rekommenderar myNanny eller NannyPoppins för porfessionell barnpassning.

Har jag alltid samma barnvakt?
Ja det har du! Att ha en och samma barnvakt under en längre period är en stor fördel. Era barn hinner lära känna en person och lita på honom eller henne.

Kan jag få en ersättare om min ordinarie barnvakt Enköping blir sjuk?
Ja det kan du! Det är också en fördel med anlita sin nanny via ett företag.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Enköping

Det finns en mängder fördelar med att ta hjälp av ett professionellt företag. De listas nedan.

Ni följer lagen: enkelt och smidigt

2. Referenser & en vit lön ges till barnvakten

3. En full försäkring ingår för er barnvakt

4. Utbildade & Certifierade barnvakter i HLR (hjärt- och lungräddning) samt olycksfall.

5. Er barnvakt Enköping kan kontakta en barnpassningsspecialist mellan kl 09-19 om han eller hon vill ha stöd eller coachning.

6. Ni kan alltid få en ersättare om er ordinarie barnvakt Enköping är sjuk.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning

Denna sida är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins och startades för att underlätta för familjer att hitta riktigt bra barnvakter i Sverige. Ta kontakt med någon av de nämnda organisationerna om du har fler frågor, funderingar eller vill komma igång med en barnvakt Enköping. T.ex kan du gå in på NannyPoppins barnvakt Enköping.

Du kan också gå in på Allakando läxhjälp Enköping eller SmartStudies läxhjälp Enköping om du vill att dina barn ska få hjälp av en studiecoach för läxhjälp.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg