Hitta barnvakt i Gävle

Behöver du hjälp med att få vardagen att gå ihop? Ofta kan en professionell barnvakt vara lösningen för att du ska få den där sist pusselbiten att falla på plats. Nedan kan du välja ut en utbildad, bakgrundskontrollerad och trygg barnvakt i Gävle från Sveriges största barnpassningsorganisationer! Hos oss kan du hitta en nanny över hela Gävle, oavsett om du behöver barnpassning centralt eller på landsbygden. Bor du i Gävle och söker jobb som nanny? Läs mer här

Ålder:Visar alla
Ålder:
Upplägg:Visar alla
Upplägg:

Kom igång med en barnvakt i Gävle

 • Barnvakt Gävle

  1 Lämna en intresseanmälan

  Välj en nanny i Gävle eller be våra specialister om hjälp! Sedan återkommer våra partners på myNanny eller NannyPoppins till dig.

 • Hitta nanny i Gävle

  2 Prova-på-träff med er barnvakt

  Träffa er barnvakt i Gävle för en prova-på-träff utan bindning. Ni märker snabbt om allt känns bra med er barnvakt!

 • Nanny i Gävle sökes

  3 Få en enklare vardag

  Er barnvakt i Gävle kan hjälpa till alla tider och dagar i veckan, från hämtning och lämning till barnpassning på kvällar och helger.

Barnpassning i Gävle

Få en trygg barnvakt i Gävle

Välkommen till barnvakt.se! Vi hjälper familjer att få trygga och utbildade barvakter i Gävle. Genom våra samarbetspartners har vi ett stort urval av engagerade och roliga barnvakter som alla har stor erfarenhet av barnpassning. Skulle ni inte hitta en barnvakt här på hemsidan kan ni alltid be våra barnpassningsspecialister att hjälpa er. Vi har tillgång till över 2000 barnvakter i våra system och det är långt ifrån alla som visas här.

Få hjälp med barnvakt oavsett var i Gävle

Det spelar ingen roll om ni bor centralt i Gävle eller utanför på landsbygden – vi hjälper er att få en trygg och erfaren barnvakt oavsett. Vi erbjuder barnvakter för alla möjliga tillfällen. Vi kan exempelvis hjälpa er med allt från hämtning och lämning till/från skolan, till resor och event.

Vi handplockar er barnvakt i Gävle

Vi hjälper mer än gärna till att hitta en barnvakt som passar just er. Vi är alltid väldigt måna om att hitta någon som passar varje enskild familjs situation och behov. För att lyckas med detta vill vi lära känna er lite mer, börja därför med att kontakta oss så kan vi därefter hitta en nanny som är bäst lämpad för just er familj. Ni inleder alltid barnpassningen i Gävle med en första prova-på-träff där ni får träffa barnvakten för att säkerställa att ni är nöjda.

Barnpassning i Gävle

Så säkerställer vi att du får en trygg nanny i Gävle

Trygg barnvakt

Bakgrundskontroll
Vi tittar på allt som finns i belastningsregistret och hos samtliga svenska domstolar. Det är en mer gedigen kontroll än de flesta skolor och förskolor gör.

Intervju barnvakt

Intervju och tester
Varje barnvakt i Gävle intervjuas av våra specialister och får genomgå en rad tester för att få arbeta som barnvakt med våra familjer. Endast den bästa nannyn får jobbet.

Utbildad barnvakt

Säkerhetsutbildning
Alla barnvakter utbildas och certifieras i säkerhet. Det innebär allt från HLR för barn till hur man leker tryggt och säkert. Alla nannies har försäkring.

Vad säger familjer om våra barnvakter i Gävle?

Recensioner för barnpassning Recensioner för barnpassning
Isabella Håkansson Om sin barnvakt i Gävle

”Vi har inte haft barnvakt tidigare och var därmed lite osäkra på hur allt fungerade så vi kontaktade barnvakt.se och vi fick svar på alla funderingar vi hade. Idag har vi löpande barnpassning för vår son och vi är så nöjda!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Ann Pettersson Om sin barnvakt i Gävle

”Tack för att ni hjälpte oss att få en barnvakt till våra döttrar! Vår barnvakt Amina är helt underbar med våra barn samtidigt som hon är otroligt kunnig och hjälpsam.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Tim Wilde Om sin barnvakt i Gävle

”Barnvakt.se är snabba, professionella och kunniga. Söker ni efter barnvakt i Gävle är barnvakt.se den absolut bästa vägen att gå!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Jenna Fakhoury Om sin barnvakt i Gävle

”Vår barnvakt är helt perfekt för oss! Att få lite extra avlastning gör så stor skillnad och jag kan verkligen rekommendera barnpassning om ni känner att vardagen är lite svår att få ihop!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Erica Wenström Om sin barnvakt i Gävle

”Vår son är helt såld på vår barnvakt Denice. Hon är engagerad och hittar alltid på nya saker varje gång de ses. Vi är så tacksamma över att ni lyckades hitta en så perfekt match till honom!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Upplägg och pris för barnpassning i Gävle

Barnvakt i Gävle från 149 kr/t efter RUT-avdrag

Barnvakt i Gävle löpande

Er nanny i Gävle hjälper till löpande. Det kan vara allt från några timmar dagtid till nätter, kvällar och helger.

Fr. 149 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Hämtning/lämning i Gävle

Avsluta på jobbet i lugn och ro. Er nanny hämtar en eller flera dagar i veckan, leker och kan t.ex. värma mat.

Fr. 149 kr/t

Barnvakt i Gävle vid behov

Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Fr. 149 kr/t


Vanliga frågor om barnvakt i Gävle

Var i Gävle kan jag hitta en barnvakt från er?

Våra barnvakter finns i hela Gävle. Detta betyder att går att få en trygg nanny till familjen oavsett om du i centrala Gävle eller utanför. Hittar du inte rätt bland de barnvakter som finns här på vår hemsida kan du alltid kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till att välja en trygg barnvakt perfekt för just er familj.

Varför är era barnvakter i Gävle så bra?

Vi på barnvakt.se samlar ihop trygga, utbildade och erfarna barnvakter från några av Gävles största företag för barnpassning. Alla barnvakter i Gävle som vi erbjuder är noga kontrollerade, utbildade och har erfarenhet av barnpassning, detta för att ni ska få så trygg barnpassning som möjligt!

Gäller RUT-avdraget om jag har en nanny via er?

Absolut! De flesta svenskar kan ha barnpassning hos oss för upp till 75 000 kr per år och vuxen person i hushållet. Kontakta skatteverket om du är osäker på om du har tillgång till avdraget.

Jag vill jobba som barnvakt i Gävle, hur gör jag?

Vad kul att du vill börja jobba som barnvakt i Gävle! Att vara barnvakt är ett väldigt uppskattat jobb då du gör ovärderlig nytta för familjer som behöver lite extra avlastning i vardagen. Det är väldigt många familjer som är i behöv av en duktig barnvakt i just Gävle. Du är välkommen att söka jobb som barnvakt, läs mer om hur du gör det genom att navigera dig vidare i menyn på denna hemsida.

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Gävle

Att ta hjälp av någon utifrån som inte är ens granne eller släkting för barnpassning har blivit mycket mer vanligt. I Gävle är finns det flertalet barnfamiljer som gärna tar hjälp av en professionell nanny. Du kan med en nanny få ihop en mer hållbar vardag, och det är tryggt att anlita en barnvakt Gävle via ett företag. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins för trygg barnpassning i Gävle.

Varje barnvakt är noggrant utvald och har fått gå utbildningar och tagit certifieringar för att kunna söka uppdrag som barnvakt Gävle.

Barnvakt Gävle – så hittar du en

Det enda du måste göra är att ta kontakt med någon av de nämna alternativen för barnpassning, eller skicka en förfrågan om att de ska kontakta dig. Därefter så får du hjälp med allt som följer.

Du kommer att få börja prata med en kontaktperson på huvudkontoret som arbetar som barnpassningsspecialist. Du berättar då om du har några preferenser eller krav gällande din kommande barnvakt Gävle, ungefär hur många gånger i veckan eller månaden du behöver hjälp med barnpassning och vad det är du vill hjälp med. T.ex hämtning från förskolan, att någon passat dina barnen eftermiddag.

En matchning kommer sedan att göras utefter dina behov. Att hitta den perfekta barnvakten i Gävle tar max två veckor, det går oftast snabbare än så. Du får ett meddelande när det har valts ut en nanny.

Som sista del, innan ni kör igång med barnpassningen, så är det väldigt bra att gå på en prova-på-träff som är ca 60 minuter. Du och din familj kommer kunna träffa er utvalda barnvakt Gävle utan att binda upp er till något. Då får ni lära känna varandra. Du har ca två veckor på dig att fundera om du vill fortsätta med barnpassningen eller inte. Eller om du vill ha en annan barnvakt, då går det att lösa. Men det brukar bli helt rätt från början!

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Gävle

Som barnvakt Gävle har man fått gå igenom en väldigt noggrann urvalsprocess. Den går till på följande sätt.

Man blir kallad till en intervju där man få prata med en rekryterare. Då kommer han eller hon att få möjligheten att avgöra hur man är som person, fråga om varför man vill bli barnvakt mm. Som nästa steg kommer det att göras en utförlig bakgrundskontroll. Det innebär att man gör ett utdrag ur belastningsregistret. För att få bli barnvakt är det ett krav på att man har ett fläckfritt förflutet.

Som sista steg så ska man gå utbildningar och ta certifieringar för att se till att man har både praktiska färdigheter och kunskap om en säker och trygg barnpassning. Bland annat så ingår det HLR (hjärt- och lungräddning) för barn och olycksfallshantering. Som barnvakt Gävle ska man kunna inge trygghet och säkerhet, vilket gör att det är av största vikt att man kan alla dessa livsviktiga metoderna.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Gävle

Som företag inom barnpassning så erbjuds det flera olika upplägg. Du kan få en barnvakt Gävle om du behöver hjälp under dagtid, nattetid, kvällstid och till och med helger. Du får en personlig barnvakt baserat på din efterfrågan.

Det finns ett antal upplägg som många familjer brukar välja mellan. Det finns en barnvakt Gävle för:

Heltid eller deltid — detta kan vara ett bra alternativ ifall man vet att man kan behöva mer kontinuerlig hjälp under veckorna. Med en heltids eller deltids barnvakt Gävle så har du möjlighet till hjälp ofta under veckorna.

Hämtning & lämning — Ibland kanske det är så att ni behöver hjälp med bara hämtning och lämning till och från skolan. Då kan du få en barnvakt Gävle för det.

Sporadiska situationer — Det är inte alltid så att man vet exakt när man behöver en barnvakt Gävle. Exempelvis kanske måste du in till jobbet. Du kan då få hjälp för enstaka tillfällen.

Övriga situationer — Du ska iväg på ett event, det kanske är dags för bröllop eller annat.

Flera fördelar med att anlita ett professionellt företag för barnvakt Gävle

Vill man vara säker på att man får kvalitet och en säker barnvakt Gävle så är det värt att vända sig till en professionell barnpassningsverksamhet. Det finns en mängder fördelar jämfört med om man hade valt att ta hjälp utav exempelvis sin granne. Fördelarna är:

Följa lagen blir enkelt — Ni slipper ta arbetsgivaransvar, redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter. Detta sköter organisationen istället.

Referenser & vit lön— Er barnvakt Gävle får en riktig bra merit och referens till sitt CV.

En full försäkring — Barnvakten är fullt försäkrad. Detta ifall en olycka skulle ske.

Olycksfallsutbildningar & Certifieringar — Er barnvakt Gävle får utbildning i bland annat HLR för barn, samt hur man undviker olyckor. Det sker även certifieringar som ger en ännu mer kunskap om barnpassning.

Alltid möjlighet till coachning & stöd — Det är viktigt att barnvakten får växa i sin roll, och för det behöver man coachning. Att kunna fråga om råd är också viktigt. Våra barnvaktsspecialister är därför tillgängliga alla vardagar kl 09-19.

Ersättare ges alltid vid förhinder — vi är ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter, och vi kan alltid hitta en trygg ersättare för er om ordinarie barnvakt Gävle har fått förhinder.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning i Gävle

Har man aldrig tagit hjälp av en professionell barnvakt innan kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig. Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Den startades för att underlätta för familjer att hitta en riktigt bra barnvakt i Gävle. Söker du efter läxhjälp rekommenderar vi Allakando läxhjälp Gävle och även SmartStudies läxhjälp Gävle . Vill du jobba med läxhjälp? Kolla in extrajobb som privatlärare. Vi ger information om vart du kan hitta den perfekta barnvakten i Gävle, hur det fungerar när man väljer att använda sig utav en professionell verksamhet inom barnpassning och vad för fördelar det finns. Exempelvis kan du läs mer om detta på NannyPoppins barnvakt Gävle eller myNanny barnvakt Gävle.

Kontakta oss för barnpassning i Gävle

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Barnvakt i Gävle
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Prova-på-träff
 • Flexibla upplägg