Hitta barnvakt i Karlstad

Behöver du hjälp med att få vardagen att gå ihop? Ofta kan en professionell barnvakt vara lösningen för att du ska få den där sist pusselbiten att falla på plats. Nedan kan du välja ut en utbildad, bakgrundskontrollerad och trygg barnvakt i Karlstad från Sveriges största barnpassningsorganisationer! Hos oss kan du hitta en nanny över hela Karlstad, oavsett om du behöver barnpassning centralt eller på landsbygden. Bor du i Karlstad och söker jobb som nanny? Läs mer här

Ålder:Visar alla
Ålder:
Upplägg:Visar alla
Upplägg:

Kom igång med en barnvakt i Karlstad

 • Barnvakt Karlstad

  1 Lämna en intresseanmälan

  Välj en nanny i Karlstad eller be våra specialister om hjälp! Sedan återkommer våra partners på myNanny eller NannyPoppins till dig.

 • Hitta nanny i Karlstad

  2 Prova-på-träff med er barnvakt

  Träffa er barnvakt i Karlstad för en prova-på-träff utan bindning. Ni märker snabbt om allt känns bra med er barnvakt!

 • Nanny i Karlstad sökes

  3 Få en enklare vardag

  Er barnvakt i Karlstad kan hjälpa till alla tider och dagar i veckan, från hämtning och lämning till barnpassning på kvällar och helger.

Barnpassning i Karlstad

Vi hjälper dig med trygg och personlig barnvakt i Karlstad

Välkommen till barnvakt.se! I Karlstad har vi en mängd engagerade, trygga och roliga barnvakter som alla har stor erfarenhet av barnpassning i alla möjliga åldrar. På vår hemsida kan ni själva välja bland alla våra barnvakter i Karlstad, hittar ni inte någon här kan ni alltid ringa in till oss så hjälper våra barnpassningsspecialister er.

Få hjälp med att hitta en barnvakt över hela Karlstad

Oavsett om ni bor inne i Karlstad eller en bit utanför  kan vi på barnvakt.se hjälpa er med personlig barnpassning. Vi har barnvakter och nannys för alla möjliga tillfällen. Vi kan hjälpa till med allt från hämtning och lämning till/från skolan, till resor och event.

Få en personligt utvald barnvakt i Karlstad

Vi är väldigt måna om att varje enskild familj ska få en barnvakt som passar just deras situation och behov. För att lyckas med detta vill vi jättegärna lära känna er lite mer för att förstå era behov fullt ut. Börja därför med att ringa in till oss. Efter samtalet börjar våra barvaktsspecialister söka efter en barnvakt som skulle passa just er. Därefter bokas en prova-på-träff där ni får träffa barnvakten i för att säkerställa att ni är nöjda.

Barnpassning i Karlstad

Så säkerställer vi att du får en trygg nanny i Karlstad

Trygg barnvakt

Bakgrundskontroll
Vi tittar på allt som finns i belastningsregistret och hos samtliga svenska domstolar. Det är en mer gedigen kontroll än de flesta skolor och förskolor gör.

Intervju barnvakt

Intervju och tester
Varje barnvakt i Karlstad intervjuas av våra specialister och får genomgå en rad tester för att få arbeta som barnvakt med våra familjer. Endast den bästa nannyn får jobbet.

Utbildad barnvakt

Säkerhetsutbildning
Alla barnvakter utbildas och certifieras i säkerhet. Det innebär allt från HLR för barn till hur man leker tryggt och säkert. Alla nannies har försäkring.

Vad säger andra familjer våra barnvakter i Karlstad?

Recensioner för barnpassning Recensioner för barnpassning
Elisabeth Bäckström Om sin barnvakt i Karlstad

”Att få hjälp med barnpassning är perfekt för oss föräldrar som kanske jobbar till lite senare på dagen. En barnvakt underlättar vardagen något enormt!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Tove Blixt Om sin barnvakt i Karlstad

”Hela familjen är supernöjda med barnvakten som vi fick av er! Ni lyckades verkligen träffa rätt med att hitta någon som passar perfekt till vår situation och vår dotter Alice.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Ania Michalski Om sin barnvakt i Karlstad

”Vi bor en bit utanför Karlstad men barnvakt.se lyckades utan problem hitta en barnvakt som kan hjälpa oss med lite extra avlastning i vardagen och det funkar hur smidigt som helst. Tack för all hjälp!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Fredrik Borén Om sin barnvakt i Karlstad

”Snabbt och enkelt med barnvakt.se! De är professionella och väldigt kunniga. Det känns väldigt tryggt att få en barnvakt via just er!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Tanja Granvik Om sin barnvakt i Karlstad

”Vår barnvakt Natalie är helt underbar med våra döttrar! Hon är engagerad, kunnig och otroligt hjälpsam vilket känns väldigt tryggt för både mig och min man.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Upplägg och pris för barnpassning i Karlstad

Barnvakt i Karlstad från 149 kr/t efter RUT-avdrag

Barnvakt i Karlstad löpande

Er nanny i Karlstad hjälper till löpande. Det kan vara allt från några timmar dagtid till nätter, kvällar och helger.

Fr. 149 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Hämtning/lämning i Karlstad

Avsluta på jobbet i lugn och ro. Er nanny hämtar en eller flera dagar i veckan, leker och kan t.ex. värma mat.

Fr. 149 kr/t

Barnvakt i Karlstad vid behov

Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Fr. 149 kr/t


Vanliga frågor om barnvakt i Karlstad

Var i Karlstad kan jag hitta en barnvakt från er?

Vi kan hjälpa dig att få en erfaren och trygg barnvakt oavsett om du bor i centrala Karlstad eller utanför i en mindre ort eller kommun. Hittar du inte rätt bland de barnvakter som är listade ovan på vår hemsida ovan så bara kontakta oss, vi har över 2000 barnvakter i vårt register!

Varför är era barnvakter i Karlstad så bra?

Vi samlar utvalda barnvakter från några av Karlstads största företag för trygg och rolig barnpassning. Alla barnvakter är alltid noga kontrollerade, utbildade och har erfarenhet av barnpassning. Vi rekommenderar bland annat myNanny och NannyPoppins för trygga barnvakter.

Gäller RUT-avdraget om jag har en nanny via er?

Absolut! De flesta svenskar kan ha barnpassning hos oss för upp till 75 000 kr per år och vuxen person i hushållet. Kontakta skatteverket om du är osäker på om du har tillgång till avdraget.

Jag vill jobba som barnvakt i Karlstad, hur gör jag?

Vad kul att du vill jobba som barnvakt i Karlstad! Det är väldigt många familjer som är i behov av att få extra avlastning av en duktig barnvakt i just Karlstad. Självklart är du välkommen att söka jobb som barnvakt, läs mer om hur du gör det genom att navigera dig vidare i menyn på denna hemsida.

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Karlstad

Många barnfamiljer vill gärna ha hjälp med barnpassningen så att man får ihop sin vardag. Man kan säga att en nanny hjälper till att lösa livspusslet för familjer. Det är en tydligt uppåtgående trend i Karlstad där familjer söker efter en professionell nanny.

Det är tryggt att vända sig till ett företag för barnpassning då alla barnvakter är noggrant utvalda, fått genomgå utbildningar och har dina barns säkerhet som prioritering.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Karlstad

Det går att ta hjälp av sin granne för barnpassning. Men det är många fördelar som tillkommer om man tar hjälp via ett företag. Fördelarna är:

Man följer lagen — arbetsgivaransvaret faller på företaget, vilket gör att de måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter.

Ovärderliga referenser & en vit lön — Varje barnvakt får en riktigt bra merit och värdefulla referenser som han eller hon kan ta med på sitt CV. Dessutom med en vit lön så har man en säker anställning.

Försäkring ingår alltid— Ifall det skulle ske en olycka när er barnvakt Karlstad är ute på ett uppdrag som nanny så är han eller hon försäkrad via jobbet.

Utbildningar & certifieringar: krav — er barnvakt Karlstad har fått lära sig olycksfallshantering och HLR (hjärt-och lungräddning) för barn. I samband med certifieringarna så har de fått en bredd av kunskaper som är essentiella att ha inom barnpassning.

Alltid coachning & stöd — För att kunna bli en så bra nanny som möjligt behöver man också få stöd och coachning till och från vilket går att få. Barnspecialisterna finns alltid på plats för att hjälpa er barnvakt Karlstad under vardagar mellan kl 09 – 19.

Vid förhinder: få en ersättare — Ibland får man förhinder som barnvakt och då kan ni som familj få en ersättare.

Så hittar du en barnvakt i Karlstad

Först av allt så kontaktar du antingen NannyPoppins eller myNanny. Du får då prata med en barnpassningsspecialist som vill veta hur ofta du vill ha hjälp, med vad och om du har några särskilda krav eller önskemål kring din barnvakt Karlstad.

Efter samtalet så kommer han eller hon att påbörja arbetet med att hitta en barnvakt åt dig som möter dina behov och krav. Det kan ta upp till två veckor, men oftast så tar det inte så lång tid. När en barnvakt har handplockats för dig och din familj så blir du meddelad.

Som sista steg så kan ni gå på en prova-på-träff som är ca 60 minuter. Det är högst rekommenderat att man går på detta, då ni som familj och er barnvakt Karlstad får chansen att träffas för första gången. Ni som familj har sedan två veckor på er att bestämma om ni vill fortsätta med barnvakten som har valts ut till er, eller om ni vill ha en annan. Det blir oftast helt rätt från första början!

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Karlstad?

Det kan vara förvirrande och kännas komplicerat när man letar efter prisförslag för en nanny i Karlstad. Varje företag har nämligen sina egna varianter på upplägg och tillhörande priser. Exempelvis väljer vissa att ha ett annat timpris för barnpassning om det gäller dagtid eller kvällstid. Hos de rekommenderade företagen så är det enkelt. Modellen bygger på samma timpris oavsett tid på dygnet, och priset är från 149 kr/timme efter RUT.

RUT-avdraget gör att du får 50 000 kr per år i avdrag när man väljer att ta hjälp av en professionell nanny. Det betyder att man kan få 100 000 kr i avdrag om man är två föräldrar i hushållet.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning i Karlstad

Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Här får du all information som du kan behöva när du letar efter en barnvakt Karlstad. Du hittar information om timpriser, rekryteringsprocessen, hur du går tillväga för att hitta en professionell barnvakt Karlstad. Du kan också läsa mer om barnpassningen på NannyPoppins Barnvakt Karlstad.

Läxhjälp är något som många familjer också frågar efter. Då rekommenderar vi att ni går in på Allakando läxhjälp Karlstad eller SmartStudies läxhjälp Karlstad.

Kontakta oss för barnpassning i Karlstad

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Barnvakt i Karlstad
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Prova-på-träff
 • Flexibla upplägg