Hitta barnvakt i Norrköping

Behöver du hjälp med att få vardagen att gå ihop? Ofta kan en professionell barnvakt vara lösningen för att du ska få den där sist pusselbiten att falla på plats. Nedan kan du välja ut en utbildad, bakgrundskontrollerad och trygg barnvakt i Norrköping från Sveriges största barnpassningsorganisationer! Hos oss kan du hitta en nanny över hela Norrköping, oavsett om du behöver barnpassning centralt eller på landsbygden. Bor du i Norrköping och söker jobb som nanny? Läs mer här

Ålder:Visar alla
Ålder:
Upplägg:Visar alla
Upplägg:

Kom igång med en barnvakt i Norrköping

 • Barnvakt Norrköping

  1 Lämna en intresseanmälan

  Välj en nanny i Norrköping eller be våra specialister om hjälp! Sedan återkommer våra partners på myNanny eller NannyPoppins till dig.

 • Hitta nanny i Norrköping

  2 Prova-på-träff med er barnvakt

  Träffa er barnvakt i Norrköping för en prova-på-träff utan bindning. Ni märker snabbt om allt känns bra med er barnvakt!

 • Nanny i Norrköping sökes

  3 Få en enklare vardag

  Er barnvakt i Norrköping kan hjälpa till alla tider och dagar i veckan, från hämtning och lämning till barnpassning på kvällar och helger.

Barnpassning i Norrköping

Trygg och rolig barnpassning i Norrköping

Välkommen till barnvakt.se! Vi kan hjälpa dig att hitta en trygg, utbildad och erfaren barnvakt som kan hjälpa till med barnpassning oavsett tid på dygnet. Skulle du inte hitta en barnvakt i Norrköping här på vår hemsida så kan du alltid kontakta oss och be våra barnpassningsspecialister att hjälpa dig hitta just rätt.

Barnvakt både centralt och utanför Norrköping

Vi kan hjälpa dig med en utbildad och erfaren barnvakt oavsett om du bor i centrala Norrköping eller om du bor ute på landsbygden. Vi strävar alltid efter att erbjuda en barnvakt som bor i närheten för att barnpassningen ska fungera så smidigt som möjligt. Vi kan hjälpa till med allt från hämtning och lämning till/från skolan, till resor och event.

Vi hjälper dig få en personligt utvald nanny

Vi på barnvakt.se är alltid väldigt noga med att hjälpa familjer få en barnvakt som passar just deras situation och behov. Matchningsprocessen börjar alltid med ett inledande samtal för att lära känna familjen och förstå deras behov fullt ut. Efter samtalet hittar vi en lämplig barnvakt som vi tror skulle passa perfekt. Därefter bokas en prova-på-träff där familjen får träffa sin personligt utvalda barnvakt i Norrköping!

Barnpassning i Norrköping

Så säkerställer vi att du får en trygg nanny i Norrköping

Trygg barnvakt

Bakgrundskontroll
Vi tittar på allt som finns i belastningsregistret och hos samtliga svenska domstolar. Det är en mer gedigen kontroll än de flesta skolor och förskolor gör.

Intervju barnvakt

Intervju och tester
Varje barnvakt i Norrköping intervjuas av våra specialister och får genomgå en rad tester för att få arbeta som barnvakt med våra familjer. Endast den bästa nannyn får jobbet.

Utbildad barnvakt

Säkerhetsutbildning
Alla barnvakter utbildas och certifieras i säkerhet. Det innebär allt från HLR för barn till hur man leker tryggt och säkert. Alla nannies har försäkring.

Vad säger andra om våra barnvakter i Norrköping?

Recensioner för barnpassning Recensioner för barnpassning
Daria Beckman Om sin barnvakt i Norrköping

”Vi har löpande barnpassning och det fungerar alldeles perfekt för oss. Extra avlastning gör verkligen så stor skillnad och vi är så tacksamma över all hjälp vi får från vår barnvakt Noura!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Alexandra Burke Om sin barnvakt i Norrköping

”Båda våra söner har så otroligt roligt med vår barnvakt. Det är en glädje att se som förälder. Tack för att ni hjälpte oss hitta en magisk nanny!”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Maja Freij Om sin barnvakt i Norrköping

”Inom loppet av två veckor fick vi en barnvakt som vi träffade på ett första prova-på-möte och sedan dess har vi varit helt sålda! Hon är omtänksam, kunnig men framförallt otroligt hjälpsam.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Linus Söderberg Om sin barnvakt i Norrköping

”Snabbt och personligt! Deras barnvaktsspecialister är oerhört kunniga och hjälpsamma. Det känns tryggt att ha fått en barvakt via barnvakt.se.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
Sara Johansson Om sin barnvakt i Norrköping

”Kan varmt rekommendera barnvakt.se! Vi är supernöjda och barnen är helt lyriska över vår barnvakt Hampus.”

Läs mer Stäng mig
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Upplägg och pris för barnpassning i Norrköping

Barnvakt i Norrköping från 149 kr/t efter RUT-avdrag

Barnvakt i Norrköping löpande

Er nanny i Norrköping hjälper till löpande. Det kan vara allt från några timmar dagtid till nätter, kvällar och helger.

Fr. 149 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Hämtning/lämning i Norrköping

Avsluta på jobbet i lugn och ro. Er nanny hämtar en eller flera dagar i veckan, leker och kan t.ex. värma mat.

Fr. 149 kr/t

Barnvakt i Norrköping vid behov

Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Fr. 149 kr/t


Vanliga frågor om barnvakt i Norrköping

Var i Norrköping kan jag hitta en barnvakt från er?

Du kan få hjälp med en barvakt från oss oavsett om du bor i centrala Norrköping eller i en närliggande ort. Vi försöker alltid hitta en trygg och erfaren nanny som bor nära er för att barnpassningen ska fungera så smidigt som möjligt. Hittar du inte rätt bland de barnvakter som är listade här på vår hemsida kan du alltid kontakta oss, vi har över 2000 barnvakter i vårt register!

Varför är era barnvakter i Norrköping så bra?

Vi samlar ihop utvalda barnvakter från några av Norrköpings största företag för barnpassning. Alla barnvakter som finns i våra register är alltid noga kontrollerade, utbildade och har erfarenhet av barnpassning för barn i flera olika åldrar.

Gäller RUT-avdraget om jag har en nanny via er?

Absolut! De flesta svenskar kan ha barnpassning hos oss för upp till 75 000 kr per år och vuxen person i hushållet. Kontakta skatteverket om du är osäker på om du har tillgång till avdraget.

Jag vill jobba som barnvakt i Norrköping, hur gör jag?

Så roligt att du vill jobba som barnvakt i Norrköping! Det är väldigt många familjer som behöver hjälp av en duktig barnvakt i Karlstad. Hos oss är du alltid välkommen att söka jobb som barnvakt i Norrköping, läs mer om hur du gör det genom att navigera dig vidare i menyn på denna hemsida.

Lös livspusslet med en trygg barnvakt i Norrköping

Allt fler barnfamiljer i Norrköping vill ta hjälp av en professionell barnvakt och de söker sig därmed till barnpassningsföretag. Anledningen är t.ex. för att få ihop vardag och livspussel, men också för att det är mer tryggt att anlita ett företag.

När man väljer att ta hjälp av en professionell barnvakt Norrköping så är han eller hon garanterat utbildad för att bli nanny, fått genomgå en gedigen urvalsprocess och är personligt handplockad. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Norrköping!

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Norrköping

Det finns flera fördelar med att välja ett professionellt och legitimt barnpassningsföretag för barnpassning än om man hade vänt sig till exempelvis sin granne. Fördelarna är:

Enkelt att göra rätt för sig— Ni följer lagen genom att välja en professionell anställd nanny. Arbetsgivaransvaret hamnar hos företaget istället och de måste redovisa kontrolluppgifter och sköta inbetalning av skatter & avgifter.

Barnvakterna får referenser & en vit lön — Er barnvakt Norrköping får en vit lön samt en riktigt bra merit att lägga till på sitt CV. Det ges även värdefulla referenser som också är användbart för framtiden.

Full försäkring ges— Alla våra barnvakter har en full försäkring via oss. Det är väldigt viktigt ifall en olycka mot all förmodan skulle ske när han eller hon är ute på ett uppdrag som barnvakt Norrköping.

Utbildningar & certifieringar ingår— Olycksfallshantering och HLR (hjärt-och lungräddning för barn måste varje barnvakt gå utbildningar inom och ta certifieringar för. Annars kan de inte söka uppdrag. Er barnvakt Norrköping får både kunskapen och alla de praktiska färdigheterna för en trygg och säker barnpassning.

Coachning & stöd under vardagar — Stöttning och kontinuerlig coachning av ne barnpassningsspecialist kan varje barnvakt få under vardagar mellan kl 09-19. Detta är viktigt för att er barnvakt ska kunna bli så bra som möjligt.

Rätt till en ersättare — Alla får förhinder någon gång, detta gäller även er barnvakt Norrköping. Vi är ett av Sveriges största nätverk av noggrant utvalda barnvakter och ser till att ni får en duktig ersättare.

Barnvakt i Norrköping: så hittar du en

Det är inte svårt att hitta en bra barnvakt i Norrköping när man vet vart man ska leta. Oavsett vilken av de rekommenderade organisationerna så kommer du få en mycket duktig barnvakt. Du börjar med att ta kontakt där du får prata med en barnpassningsspecialist. Han eller hon kommer att vilja veta vad det är du vill ha hjälp med, exempelvis en nanny för hämtning av barnen från skolan någon eller några gånger i veckan. Du kan också nämna om du har några preferenser gällande din barnvakt mm.

Därefter tar verksamheten över. Som nästa steg i processen så kommer specialisten påbörja arbetet med att matcha dig och din familj med en barnvakt Norrköping baserat på dina behov och önskemål. Arbetet tar inte mer än två veckor. Oftast går det till och med snabbare än så. Ett meddelande kommer när en barnvakt Norrköping har valts ut till er.

Innan man kör igång med barnpassningen rekommenderas det att man gör en prova-på-träff utan bindning med er utvalda barnvakt Norrköping. Det är ett perfekt tillfälle att lära känna er nanny och för era barn att känna av hur det känns. Det är viktigt att ni och er barnflicka känner att det finns en god personkemi mellan varandra. Skulle det inte kännas helt rätt kan ni alltid be om att få en ny matchning. Men det brukar bli en utmärkt matchning vid första försöket!

Så rekryteras, utbildas & kontrolleras en barnvakt Norrköping

Varje år är det tusentals ansökningar som organisationerna går igenom. Det är endast ett fåtal som faktiskt väljs ut. Att bli barnvakt Norrköping är inte en enkel process. Det första som händer när man har gjort en ansökan är att man blir kallad på intervju där rekryteraren kommer att ställa en frågor och sätta in en i situationer för att få en känsla av hur man är som person och om man passar i rollen som nanny.

Som nästa steg görs det en omfattande bakgrundskontroll. Detta inkluderar ett större utdrag ur belastningsregistret för att se till att varje barnvakt Norrköping har ett fläckfritt förflutet. Det är ett krav för att kunna söka uppdraget. Följande steg görs sedan:

När man har tagit sig igenom intervjun och bakgrundskontrollens kan man erbjudas en anställning som barnvakt. Men man får inte börja söka uppdrag än som barnvakt Norrköping. Man måste genomgå utbildningar och ta certifieringar inom bl.a olycksfall och HLR (hjärt och lungräddning) för barn.

När man har genomgått alla ovanstående steg och skrivit på ett kontrakt kan man nu börja söka uppdrag som barnvakt Norrköping. Som anställd får man en vit lön, försäkring, pension och arbetsgivar-& arbetsmiljöansvar.

Vad kostar det med en professionell barnvakt i Norrköping?

Att söka efter prisuppgifter för en barnvakt Norrköping kan vara klurigt och komplicerat. Man får oftast fram flera olika svar och timpriserna kan variera mycket. Att det gör det är för att varje organisation har oftast sina egna upplägg. Det gör att timpriserna också kan variera. Exempelvis så tar vissa betalt mer för kvällspass än om man behöver hjälp av en nanny under dagtid.

De två rekommenderade organisationerna har en enkel modell för en barnvakt Norrköping. Oavsett tid på dygnet så är det samma timpris, vilket underlättar mycket. Timpriset sträcker sig från från 149 kr efter RUT-avdrag. Att få ett prisförslag är helt gratis!

RUT-avdraget gör att ni får ett mycket bättre pris för en professionell barnvakt. Så man får samma höga kvalitet som om avdraget inte hade gällt. Som förälder har man rätt att få upp till 50 000 kr i avdrag per år. Är man två föräldrar i ett hushåll betyder det att ni får 100 000 kr i avdrag när ni anlitar en nanny eller barnvakt Norrköping via ett barnpassningsföretag.

Om barnvakt.se – din guide till att hitta barnvakt, nanny, barnflicka & barnpassning i Norrköping

Har man aldrig tagit hjälp av en professionell barnvakt innan kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig. Barnvakt.se är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Den startades för att underlätta för familjer att hitta en riktigt bra barnvakt i Norrköping. Söker du efter läxhjälp rekommenderar vi Allakando läxhjälp Norrköping och även SmartStudies läxhjälp Norrköping . Vill du jobba med läxhjälp? Kolla in extrajobb som privatlärare. Vi ger information om vart du kan hitta en barnvakt i Norrköping, hur det fungerar när man väljer att använda sig utav en professionell verksamhet inom barnpassning och vad för fördelar det finns. Exempelvis kan du läsa mer om detta på NannyPoppins barnvakt Norrköping eller myNanny barnvakt Norrköping.

Kontakta oss för barnpassning i Norrköping

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Barnvakt i Norrköping
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Prova-på-träff
 • Flexibla upplägg