Säker barnpassning

Säker barnpassning

För att säkerställa att alla familjer får den bästa möjliga barnvakten, väljer vi att endast erbjuda barnvakter från utvalda professionella barnvaktsföretag som har trygghet och säkerhet i fokus.

Så säkerställer vi att du får en
trygg och säker barnvakt

Av alla de som ansöker är det bara de allra bästa som erbjuds jobbet som barnvakt. Alla potentiella barnvakter måste sedan gå igenom djupgående intervjuer, utbildningar och certifieringar innan de får förtroendet att jobba som barnvakt med barnpassningen.

Bakgrundskontroller & HLR

Alla barnvakter från Barnvakt.se genomgår branschens sannolikt mest gedigna bakgrundskontroll, vilket bland annat inkluderar ett utdrag från belastningsregistret.

För att kunna börja jobba som barnvakt, måste alla barnvakter bli certifierade i hjärt- och lugnräddning för barn (HLR). Barnvaktsföretagen som vi samarbetar säkerställer att barnvakten har genomfört certifieringen steg för steg.

Olycksfallshantering

Utöver att våra barnakter måste ha en godkänd bakgrundskontroll och vara certifierade i hjärt- och lugnräddning för barn, genomgår de även olika utbildningar i olycksfallshantering. Barnvakten lär sig att både förebygga en potentiell olycka och att hantera situationer på bästa möjliga sätt. I praktiken innebär det även att barnvakten måste gå igenom en mängd olika situationer och steg för steg lära sig hur man bäst agerar.

Vi ser även till att alla barnvakter är duktiga på att kommunicera med både barn och föräldrar, på ett ansvarsfullt och professionellt sätt. Pedagogiken är nyckeln för att barnpassningen ska bli trygg och säker för alla parter.

Försäkring och vit lön

Ytterligare en stor fördel med vår barnpassning är att det sker helt lagligt, vilket betyder att barnvakten är försäkrad, får vit lön och har en trygg anställning.

Genom att välja ett professionellt företag, betyder det att barnvakten får kontinuerlig coachning och stöttning för att utvecklas. Det innebär en stor trygghet för både våra barnvakter och våra familjer.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg