Barnvakt Södertälje

Barnvakt Södertälje

Välkommen till barnvakt.se, din guide till att hitta precis rätt barnvakt i Södertälje. Vi rekommenderar myNanny och NannyPoppins som seriösa alternativ för professionell barnpassning.

Hitta barnvakt i Södertälje här

Lös livspusslet med en trygg barnvakt Södertälje

Det är inte lätt att få ihop sitt livspussel, men med hjälp av en nanny så kan det bli lättare. Det är många barnfamiljer som vill ha hjälp av en professionell nanny för att minska på stressen i vardagen. Att ta hjälp av ett företag är tryggt då man alltid får en noggrant utvald och personlig nanny som ser till att ta väl hand om dina barn när du behöver hjälp med barnpassning. Här hittar du allt du behöver veta för att hitta en bra barnvakt i Södertälje.

Så hittar du en barnvakt i Södertälje

Du kommer att ha ett samtal med en barnpassningsspecialist där du berättar mer om vad du vill ha hjälp med och hur ofta etc. Efter att specialsten har fått en god uppfattning om din situation så kommer matchningsprocessen starta. Det tar max två veckor för dem att välja ut en barnvakt Södertälje till er.

Ni kommer då kunna boka in en prova-på-träff där hela familjen får chansen att träffa er personliga nanny. Det är ingen bindning, utan det är ett tillfälle för er att se till att allt känns bra innan ni kommer igång helt med barnpassningen.

Välj mellan flera flexibla upplägg för barnvakt Södertälje

Barnpassning finns för alla åldrar. Det finns barnvakter som har erfarenhet av att ta hand om allt från riktigt små barn till äldre.

Du kommer att kunna få hjälp av en nanny när du behöver det. Det finns de som hjälper till dagtid, andra kan hjälpa till kvällar eller nätter. Om du skulle behöva hjälp av en barnvakt i Södertälje under helger så går det också.

Du har olika upplägg som du kan välja mellan:

En barnvakt Södertälje på heltid eller deltid. En barnvakt Södertälje för övriga tillfällen (när du ska iväg på t.ex bröllop) En barnvakt Södertälje för sporadiska tillfällen (när du t.ex inte kan VAB:a) En barnvakt Södertälje för hämtning och lämning från och till skola eller dagis.

Vanliga frågor och svar om barnpassning i Södertälje

Hur mycket kostar det med en barnvakt Södertälje? Priset ligger från 149 kr/timme efter RUT avdraget. Vad kan jag få i RUT-avdrag? Du kan få upp till 50 000 kr i avdrag per år. Vid årskiftet för 2020/2021 kommer det att bli 75 000 kr i avdrag per förälder per år. Vad är min nanny utbildad och certifierad i ? Han eller hon har utbildats och certifierats i HLR (hjärt- och lungräddning) för barn samt lärt sig om olycksfallshantering. Måste man genomföra en prova-på-träff? Det är inget krav men det är något som är högst rekommenderat. Detta då det är en chans för familjen att känna efter så att allt känns bra, och det är ingen bindning.

Därför ska du välja ett professionellt företag för barnvakt Södertälje

Anledningarna till att man ska välja en professionell nanny är många. Exempelvis så har han eller hon en vit lön, är fullt försäkrad via jobbet och dessutom utbildad och certifierad i HLR för barn och olycksfallshantering. Skulle din ordinarie barnvakt få förhinder så kommer organisationen att leta efter en ersättare till dig. Du följer dessutom lagen. Arbetsgivaransvaret faller på organisationen som också betalar in skatter och behöver göra redovisningar mm.

Barnvakt.se är din guide till att hitta barnpassning & barnvakt Södertälje

Att hitta en professionell nanny kan kännas svårt, men denna sidan kan vara till hjälp. Du får svar på vanliga frågor och du kan hitta värdefull information om vad som gäller när man tar hjälp via ett företag. Du kan alltid läsa mer om professionell barnpassning på bland annat NannyPoppins barnvakt Södertälje. Sidan är ett samarbete mellan de branschledande organisationerna myNanny och NannyPoppins. Har du några frågor om professionell barnpassning kan du vända dig till någon av organisationerna. De hjälper dig gärna.

För läxhjälp kan vi rekommendera er två stycken organisationer. Det finns Allakando läxhjälp Södertälje samt SmartStudies läxhjälp Södertälje.

Vill du veta mer om barnpassning?

Kom i kontakt med några av Sveriges mest etablerade barnpassningsföretag!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Professionell barnpassning
  • Personligt utvalda barnvakter
  • Gedigen bakgrundskontroll
  • Utbildade och certifierade
  • Prova-på-träff
  • Flexibla upplägg